2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Cok saol canim benim.suan cok bi degisiklik yok sadece heyecan var bende.ilk ignemi oldum bu aksam.bol bol su iciyrm oyle okumustum. Sali gunu tekrar kontrolum var. Bakalim ins iyi gecer

Cok saol canim benim.suan cok bi degisiklik yok sadece heyecan var bende.ilk ignemi oldum bu aksam.bol bol su iciyrm oyle okumustum. Sali gunu tekrar kontrolum var. Bakalim ins iyi gecer
Hayırlı olsun canım. Bende dün memorial semra hn ile görüşmemi yaptım. Orada başlıyorum gibi. Anadolu yakasında oturuyorum yol biraz gözümü korkutuyor;(Sizde problem neydi acaba ve nerde başladınız?

Kizlar bugun randevum vardi ise geldim evlilik cuzdanimi unutmusum ne yapicam simdi bahceci fulyada randevum kesinlikle kabul etmezler mi ilk muayene yoksa bir dunya yol gitmek zorunda kalicam

Buarada ücret nedir ilaçları falan kendinmi vuruyorsun göbekten
Valla canim ilaclar 2000 tl tuttu. Biz kismini verdik bi kis.ini kontrole gidince vericez eczaci tanidik artik.igneleri gobekten esim yapti valla.oncekine gore dozu fazla oldugu icin kendim yapmak istemedim.digerlerine daha baslamadim.catlamamsi icin igne verdi ona pazartesi baslicam. Progestan hap verdi bide jel onlari daha kullanmiyrm. Boyle yani

Hayırlı olsun canım. Bende dün memorial semra hn ile görüşmemi yaptım. Orada başlıyorum gibi. Anadolu yakasında oturuyorum yol biraz gözümü korkutuyor;(Sizde problem neydi acaba ve nerde başladınız?
Benim debepsiz canim. Bi problem olmadigini soyluyr doktorlar.ben bruksel tup bebek merkezi yucel karaman. Ist disinda oturuyrm t.dag da takiplerimi burdaki doktorum yapicak.opu be transferi yucel hoca yapicak.

merhaba arkadaşlar yaşım 24. 3 buçuk yıldır evliyim. 2 senedir korunmuyoruz ama bi türlü hamile kalamadım geçen sene 2 aşılamam oldu fakat tutması. artık bizde tüp bebek kararı aldık beklemek istemiyoruz. şubat sonu gibi kısmetse tedaviye başlıycaz. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. bizi bizden başkası anlamaz iyice sabırlar tükeniyor. çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun

Reactions: egy
Jeli neden verdikii

Merak etme hayırlısıyla olur

Mrb arkadaşlar bende başladım tüp bebek tedavisine bugün ilaçlarımı kullanmaya başladım fakat bi sorum olacak size kalçadan yapılacak menogon iğnem var çalıştığım icin 8bucukta yaptirsam olurmu saat farkedermi

satt farketmiyor bildigim kadariyla aksamlari ayni saatte yapabilirsin canim. Bu arada hayirli olsun sizede. Bende dun basladim ignelere bugun aksam ikinciyi yapicam

Merhaba canin evet zor bir surec yasiyoruz.ama burda birbirimize destek olmaya calisiyoruz ins. Hayirlisi olur senin icinde. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bende yeni basladim ignelere bugun ikincisini olucam bakalim. Ins guzel olucak merak etme

satt farketmiyor bildigim kadariyla aksamlari ayni saatte yapabilirsin canim. Bu arada hayirli olsun sizede. Bende dun basladim ignelere bugun aksam ikinciyi yapicam
Teşekkür ederim canım doktor kağıta saat 6 da yazmışta o yuzden işte olduğum icin yaptıramam. Birde eczaneler yada hastanenin acil bölümü yapar degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…