2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Ya bende dun basladim bu aksam ikinciyi olcam ama kafama takildida ilk kontrol benimde sali gunu olucak bana cok uzun geldi daha once cagirmasi gerekmezdiydi diye. Seninde 5. Gun cagirmis benimde 6. Gun oluyor
Adetin kaçıncı günü gittin ben 2 inci günümdü birde bacak iğnem var benim onu gidince soyleyeckmi nasil kullacagımı

maşalllah pkomu varda bukadar yumurta gelişti peki hemen neden yerleştirme işlemi yapmadılar
hicbir sorunum kistim yok ignelerdendir heralde . Doktor dondurulmuş embiriyo transferi tutunma şansını arttırdığını soyledi. 1 ay adet gör ilacların etkisi gecsin dedi . Şuan adetim Bir sonraki adetle ilaclara başlayip transfere hazırlıcaklar.

Kızlar tüpbebek ten önce devlet hastanesinde yapılabilecek yapılması gereken testler varmı. Masrafı azaltmak için

Merhaba lar .Rabbim inşallah gönlünüze göre verir yaşın daha çok genç inşallah en kısa zamanda sende bebislerini kucağına alırsın. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Evet kizlar sonunda bende muayene oldum bahceci fulyada guvenc karlikayaya hersey cok iyiydi kurumdaki arkadaslar, doktorum..cok cok memnun kaldim bana cok guven verdi guvenc bey.ocak adetimle bende basliyorum tedaviye.doktorum transferi hemen yapmayacagini 1,2 ay rahmi ve beni dinlendirecegini bu sekilde tutunma sansinin daha yuksek oldugunu anlatti.

Hayirli olsun canim.ins tedavin guzel gecer:)

Kizlarrr nerelerdesiniz burasi cok boss kalmiss. Bugun itibari ile 3. Ignemide olmus bulunmaktayim ve bu igneler kasiklarimda avrilar yapmaya basladi.ayricada kabizlik yapti bende sizdede boyle oluyormu?

Merhaba canım. ağrı olması normal sanirim arkadaşımda söylüyordu kasıklarıma batma oluyor diye
Ama tabi yasamadigimdam bilmiyorum . Geriye kaldı 11 gün felan sanirim sen bu arada relax sin degilmi sakin huzurlu olman gerekiyormus dikkat et kendine olurmu..

Saol canim benim ya daha rahatim sanki:)ignelere baslamadan once daha cok stres yapiyordum simdi iyi olmaya calisiyrm valla hep kafami rahatlatmaya calisiyrm. Sali gunu kontrol var bakalim ne diyecek kac yumurta olcak.

Saol canim benim ya daha rahatim sanki:)ignelere baslamadan once daha cok stres yapiyordum simdi iyi olmaya calisiyrm valla hep kafami rahatlatmaya calisiyrm. Sali gunu kontrol var bakalim ne diyecek kac yumurta olcak.
Inşallah güzel gelişirler canım rahat olmana sevindim senin yerine ben stres yapiyorum Zaten :))) yazmadım ama aklından geçti bugün dedim 3 cü gün şifa olsun bol bol yumurtaların olsun sağlıklı insallahhhhhhh .. salıyı sabırsızlıkla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…