2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canim cok tsk ederim ya desteklerin icin:) sende strss yapma ama hep beraber atlaticaz bu zor surecleri:))) ins yeni yiladada bebislerimizi konusucsz buralarda:)

Kızlar bisey soracağım siz adetin 2 çi günü iğneye başladınız anladığım kadarıyla adet olunca hemen randevu alıp doktora gidiyorsunuz orda doktorunuz neye bakaraktan iğneleri veriyor.kontorol olarak .sorumun sebebi ben yurt dışında yaşadığım icin günlerimi hesap edip 2 ay önceden izinimi yazmam biletimi felan ayarlamam gerekiyor ve tam tamına üç haftam var eğer tam günümü tutturamazsam eşim ve benim için çok büyük sıkıntı olacak şimdi ben şubatta kontrole gittiğimde önceden iğnelerimi ilaçlarımi alıp düşününki gitmeme bir hafta kala adet oldum kullanabilirmiyim. Biraz uzun yazdım ama şuan bu olay kafama takılıyor yada gittiğimde adetim gecikti diyelim eh zamanında kısıtlı adet getirici ilaçlar varmış diye duydum..bu konuda yasamisligi yada duymuslugu olan varmı yardım lütfen....

Yok adetten önce bi gittim
Sonra adetken gittim
Ona göre tedaviye yön veriyor
İğneyi adetin 2.günü başlıyorsun
Sizin de ilk deneme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…