- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Canim cok tsk ederim ya desteklerin icin:) sende strss yapma ama hep beraber atlaticaz bu zor surecleri:))) ins yeni yiladada bebislerimizi konusucsz buralarda:)Inşallah güzel gelişirler canım rahat olmana sevindim senin yerine ben stres yapiyorum Zaten :))) yazmadım ama aklından geçti bugün dedim 3 cü gün şifa olsun bol bol yumurtaların olsun sağlıklı insallahhhhhhh .. salıyı sabırsızlıkla bekliyorum..
Ben başladımslm canım bende inş aralık sonu gibi başlıyorum tedaviye adetin ikinci günü iğnelerime başlıcam
Bugün 4. Ignemide olmus bulunmaktayim nihayet. Iki ignem kaldi pazartesi ayrica catlamamasi icin bir igne daha olucam.bakalim sali gunu durum ne gorucez.gelismeleri paylasicam yine sizlerle:)
Sen kacinsi igneni oldun canimBende salı günü bakalım kontrol
2 gonal f yapıldıSen kacinsi igneni oldun canim
Ben buhun 4. Ignemi oldum canim benimde sali kontrol var ben puregon 300 iu kullaniyrm2 gonal f yapıldı
Salı günü kontrol
Senin ?
Ben buhun 4. Ignemi oldum canim benimde sali kontrol var ben puregon 300 iu kullaniyrm
Evet canim ilk deneme sanirim seninde ilk:) ben bruksel tup bebek merkezi yucel karaman iat da.peki sen nerede yaptiriyorsun? Bide sen kac doz igne oluyorsun?Farklı bir iğne mi ?
İlk deneme mi senin de ?
Nerde yaptırıyorsun ?
Heyecan ve merak ediyorum
Evet canim ilk deneme sanirim seninde ilk:) ben bruksel tup bebek merkezi yucel karaman iat da.peki sen nerede yaptiriyorsun? Bide sen kac doz igne oluyorsun?
İlaçlar ne kadar tuttu cnmEvet canim ilk deneme sanirim seninde ilk:) ben bruksel tup bebek merkezi yucel karaman iat da.peki sen nerede yaptiriyorsun? Bide sen kac doz igne oluyorsun?
Benim ilaclar 2000 tl tuttu senin?İlaçlar ne kadar tuttu cnm
Benim ilaclar 2000 tl tuttu senin?
Sana ne verdiler? Bana puregon 300iu6 adet catlamamasi icon bir ignr vardi ondan 3 tane progestoron hap bide jel verdi1.300 tl
Sana ne verdiler? Bana puregon 300iu6 adet catlamamasi icon bir ignr vardi ondan 3 tane progestoron hap bide jel verdi
Canim gunluk kac doz igne oluyorsunGonal f 900 2 kutu
Cetrotide 4 kutu
B12 de 1 kutu
Ben 300 bakali. Sali gunu nasil oldugu belli olucak ins iyi olur ya:) sende agri falan oluyormu?225 ml
Sen ?
Kızlar bisey soracağım siz adetin 2 çi günü iğneye başladınız anladığım kadarıyla adet olunca hemen randevu alıp doktora gidiyorsunuz orda doktorunuz neye bakaraktan iğneleri veriyor.kontorol olarak .sorumun sebebi ben yurt dışında yaşadığım icin günlerimi hesap edip 2 ay önceden izinimi yazmam biletimi felan ayarlamam gerekiyor ve tam tamına üç haftam var eğer tam günümü tutturamazsam eşim ve benim için çok büyük sıkıntı olacak şimdi ben şubatta kontrole gittiğimde önceden iğnelerimi ilaçlarımi alıp düşününki gitmeme bir hafta kala adet oldum kullanabilirmiyim. Biraz uzun yazdım ama şuan bu olay kafama takılıyor yada gittiğimde adetim gecikti diyelim eh zamanında kısıtlı adet getirici ilaçlar varmış diye duydum..bu konuda yasamisligi yada duymuslugu olan varmı yardım lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?