- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Ben 300 bakali. Sali gunu nasil oldugu belli olucak ins iyi olur ya:) sende agri falan oluyormu?
Canim soyle soyliyim sana ben tedaviye baslamadan once yani adet olmadan 20 gun oncesinde tup bebek merkezine gittim. Giderken daha onceki tedavimde yaptirdigim tum test sonuclarimi hsg esimin sperm testleri falan vardi hepsini dr gosterdim. Ve o gun muayenede yapti.be bi ilac protokolu hazirladi.daha sonra 20 gun sonrasi adet oldum ve ikinci gun buradaki dr uma gittim o protokole gore recetemi yazdi ve o gunde e2 ve tsh istedi kan verdim onlara bakti. Sen istersen daha once yapilmis testlerin varsa dr una mail at ve durumunu anlat sana yardimci olacaktirKızlar bisey soracağım siz adetin 2 çi günü iğneye başladınız anladığım kadarıyla adet olunca hemen randevu alıp doktora gidiyorsunuz orda doktorunuz neye bakaraktan iğneleri veriyor.kontorol olarak .sorumun sebebi ben yurt dışında yaşadığım icin günlerimi hesap edip 2 ay önceden izinimi yazmam biletimi felan ayarlamam gerekiyor ve tam tamına üç haftam var eğer tam günümü tutturamazsam eşim ve benim için çok büyük sıkıntı olacak şimdi ben şubatta kontrole gittiğimde önceden iğnelerimi ilaçlarımi alıp düşününki gitmeme bir hafta kala adet oldum kullanabilirmiyim. Biraz uzun yazdım ama şuan bu olay kafama takılıyor yada gittiğimde adetim gecikti diyelim eh zamanında kısıtlı adet getirici ilaçlar varmış diye duydum..bu konuda yasamisligi yada duymuslugu olan varmı yardım lütfen....
Benim kasiklarda agri oluyor bakalim ins hayirlisi olur hakkimizda:) gelismelerden haberdar et:)Doğrudur cnm
Karnım çalışıyo gibi
Psikolojik galiba
Ağrım yok
Benim kasiklarda agri oluyor bakalim ins hayirlisi olur hakkimizda:) gelismelerden haberdar et:)
Ins. Canim ya:)Tamam sende canım
İnşallah güzel haberlerle geliriz
:))
Ins. Canim ya:)
Amin canim görüşürüz:)Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Görüşürüz
Evet ilk olacak kısmetse .Yok adetten önce bi gittim
Sonra adetken gittim
Ona göre tedaviye yön veriyor
İğneyi adetin 2.günü başlıyorsun
Sizin de ilk deneme mi
Evet ilk olacak kısmetse .
İnşallah 3müz hamile haberleriyle dönelimAmin canim görüşürüz:)
Bizim de ilkEvet ilk olacak kısmetse .
Ins canim:)sirayla pozitiflari gorelim ins.yeni yil bize bebislerimizi getirir ins:)İnşallah 3müz hamile haberleriyle dönelim
Ins canim:)sirayla pozitiflari gorelim ins.yeni yil bize bebislerimizi getirir ins:)
Yok canım elimde hiç bir şey yok daha önceden yapılmış o yüzden şubata gittiğimde ne gerekiyorsa yapacaklarmış tüm testleri..sadece burdaki kadın doktoruma anlattım turkiyede tup denemesi yapacağız dedim hormonlarıma baktirdim herşeyin normal olduğunu söyledi ama burda hiç birseyden anlamıyorlar .Canim soyle soyliyim sana ben tedaviye baslamadan once yani adet olmadan 20 gun oncesinde tup bebek merkezine gittim. Giderken daha onceki tedavimde yaptirdigim tum test sonuclarimi hsg esimin sperm testleri falan vardi hepsini dr gosterdim. Ve o gun muayenede yapti.be bi ilac protokolu hazirladi.daha sonra 20 gun sonrasi adet oldum ve ikinci gun buradaki dr uma gittim o protokole gore recetemi yazdi ve o gunde e2 ve tsh istedi kan verdim onlara bakti. Sen istersen daha once yapilmis testlerin varsa dr una mail at ve durumunu anlat sana yardimci olacaktir
Yok canım elimde hiç bir şey yok daha önceden yapılmış o yüzden şubata gittiğimde ne gerekiyorsa yapacaklarmış tüm testleri..sadece burdaki kadın doktoruma anlattım turkiyede tup denemesi yapacağız dedim hormonlarıma baktirdim herşeyin normal olduğunu söyledi ama burda hiç birseyden anlamıyorlar .
Anladim canim peki dr una anlattinmi durumuYok canım elimde hiç bir şey yok daha önceden yapılmış o yüzden şubata gittiğimde ne gerekiyorsa yapacaklarmış tüm testleri..sadece burdaki kadın doktoruma anlattım turkiyede tup denemesi yapacağız dedim hormonlarıma baktirdim herşeyin normal olduğunu söyledi ama burda hiç birseyden anlamıyorlar .
Aminnnnn insallahhhhh kucaklarimiz dolsunda seneye bebislerimizi konuşalım insallahhhİnşallah 3müz hamile haberleriyle dönelim
Amin inşallah canımAminnnnn insallahhhhh kucaklarimiz dolsunda seneye bebislerimizi konuşalım insallahhh
Çok teşekkür ederim . Inşallah hayırlısıyla rabbim gönlünüze göre versinGereken hepsini yapıyor doktor
Merak etme sen
Benim herşey vardı öncee
Ama doktor emin olmak istiyor
Şükürler olsun herşey iyi
Çok teşekkür ederim . Inşallah hayırlısıyla rabbim gönlünüze göre versin
Turkiyedekinemi buradakinemi canimAnladim canim peki dr una anlattinmi durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?