2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Burda
Turkiyedekine cunku tedaviyi burada olacaksin. Hem adetlerin duzenliyse eger sorun cikmaz canim bence cok fazla takma .stress yapiyorsun bak yine ne dedik stres yoookkk:)
Haklisin canım yaaa ufff ya iyiki varsın sayende kendimi frenliyorum hep iyiki .canim cekindim daha doktor hanjmla gorusemedim asistanlariyla gorustum ama ne zaman tefon acsam ne diyecegimi sasiriyorum orda bile stres :))))) neyse beynimdeki tüm sorular şubata bitecek inşallah..

Canim tedaviye baslayinca daha rahat olucaksin emin ol.bende baslamadan once cok stres yapmistim ama tedaviye baslayinca attim o stresi:) doktorhna güven:) asistanlariylada gorussen sormak istediklerini onceden bi kagita not al oyle sorarsin insan umutuyor cunku:) cunku bende dr gidince hep sorucam diyrm cikinca diyrm sunu sormayi unuttum.sonra esime diyrm artik bak sunlari sorcaz ben unutursam sen sor diyr o soruyr benim unuttuklarimi:) ama srn hic stres yapma bak goruceksin hersey yolunda gidicrk ins

Inşallah canım benim . Bu arada senin ağrıların devammı yoksa biraz düzelme varmi

Bugun son igenemi oldum kizlar:) yarin dr kontrolum var. Bakalim yumoslarin durumu nasil.dualarinizi bekliyorum cok heyecanliyim kizlar ins hersey iyi gider

Ya benim kullanacağım baska iğnem daha var onu söyleyecek ultasona gireceğim bide kan vercem en azından bi kısmı belli olacak yarin ne olacağının :)

Ya benim kullanacağım baska iğnem daha var onu söyleyecek ultasona gireceğim bide kan vercem en azından bi kısmı belli olacak yarin ne olacağının :)
Ben ikinci igneye basladim bu sabah.bugun baslamami soylemisti.bende whatsaptan skrdum sabahlari yapmami soyledi.bugun ilkini oldun yarin sabah ikinci bakalim sonrada kontrol

Gunaydin kizlar eveett kontrol günü geldi çattı cok heyecanliyim.duaniza ihtiyacim var ins hersey guzel olur yumoslar iyi buyumustur.kac tane oldu acaba offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…