- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Turkiyedekine cunku tedaviyi burada olacaksin. Hem adetlerin duzenliyse eger sorun cikmaz canim bence cok fazla takma .stress yapiyorsun bak yine ne dedik stres yoookkk:)Turkiyedekinemi buradakinemi canim
Haklisin canım yaaa ufff ya iyiki varsın sayende kendimi frenliyorum hep iyiki .canim cekindim daha doktor hanjmla gorusemedim asistanlariyla gorustum ama ne zaman tefon acsam ne diyecegimi sasiriyorum orda bile stres :))))) neyse beynimdeki tüm sorular şubata bitecek inşallah..Turkiyedekine cunku tedaviyi burada olacaksin. Hem adetlerin duzenliyse eger sorun cikmaz canim bence cok fazla takma .stress yapiyorsun bak yine ne dedik stres yoookkk:)
Canim tedaviye baslayinca daha rahat olucaksin emin ol.bende baslamadan once cok stres yapmistim ama tedaviye baslayinca attim o stresi:) doktorhna güven:) asistanlariylada gorussen sormak istediklerini onceden bi kagita not al oyle sorarsin insan umutuyor cunku:) cunku bende dr gidince hep sorucam diyrm cikinca diyrm sunu sormayi unuttum.sonra esime diyrm artik bak sunlari sorcaz ben unutursam sen sor diyr o soruyr benim unuttuklarimi:) ama srn hic stres yapma bak goruceksin hersey yolunda gidicrk insBurda
Haklisin canım yaaa ufff ya iyiki varsın sayende kendimi frenliyorum hep iyiki .canim cekindim daha doktor hanjmla gorusemedim asistanlariyla gorustum ama ne zaman tefon acsam ne diyecegimi sasiriyorum orda bile stres :))))) neyse beynimdeki tüm sorular şubata bitecek inşallah..
Inşallah canım benim . Bu arada senin ağrıların devammı yoksa biraz düzelme varmiCanim tedaviye baslayinca daha rahat olucaksin emin ol.bende baslamadan once cok stres yapmistim ama tedaviye baslayinca attim o stresi:) doktorhna güven:) asistanlariylada gorussen sormak istediklerini onceden bi kagita not al oyle sorarsin insan umutuyor cunku:) cunku bende dr gidince hep sorucam diyrm cikinca diyrm sunu sormayi unuttum.sonra esime diyrm artik bak sunlari sorcaz ben unutursam sen sor diyr o soruyr benim unuttuklarimi:) ama srn hic stres yapma bak goruceksin hersey yolunda gidicrk ins
Kasik agrilarom var canim hala ama cok degil ozellikle geceleri daha cok oluyor.Inşallah canım benim . Bu arada senin ağrıların devammı yoksa biraz düzelme varmi
Kasik agrilarom var canim hala ama cok degil ozellikle geceleri daha cok oluyor.[/QUOTE ama normal sanirim cunki karin bölgeni uyarıcı ilaçlar alıyorsun 3 gün sonra doktorunla konuşunca bende rahatlayacağım . Cok olmamasina sevindim agrinin umarım çok güzel haberle geri dönersin canım. Bak bir gün daha gecti:)) kendine dikkat et . Şimdilik iyi geceler diliyorum
Canim senin kontrolde yarindi dimi hadi bakalim ins hakkimizda hayirlisi ya:) ben cok rahattim ama stres basladi sanki stres heyecam offfAyy bende çok heyecanlıyım bakalm herşeyin hayirlisi canım
Ben ikinci igneye basladim bu sabah.bugun baslamami soylemisti.bende whatsaptan skrdum sabahlari yapmami soyledi.bugun ilkini oldun yarin sabah ikinci bakalim sonrada kontrolYa benim kullanacağım baska iğnem daha var onu söyleyecek ultasona gireceğim bide kan vercem en azından bi kısmı belli olacak yarin ne olacağının :)
Seninki farklı demekkiBen ikinci igneye basladim bu sabah.bugun baslamami soylemisti.bende whatsaptan skrdum sabahlari yapmami soyledi.bugun ilkini oldun yarin sabah ikinci bakalim sonrada kontrol
Erken catlama olmamasi icin. Bakalim yarin kontrolde belli olucak ultrason sonra e2 fsh falan bakar ne olacagi belli olur canimSeninki farklı demekki
Senin bu kullandgn iğnenin ismi ne cnmErken catlama olmamasi icin. Bakalim yarin kontrolde belli olucak ultrason sonra e2 fsh falan bakar ne olacagi belli olur canim
Orgalutron canimSenin bu kullandgn iğnenin ismi ne cnm
Canin ne yaptin merak ettim nasildi yumoslarBende ultasona girdim kan vardım sonucları bekliyorum hakkımızda hayırlısı
Daha bisey demediler cnm bekliyorm hala senin kullandgn ilacı kullanacgmCanin ne yaptin merak ettim nasildi yumoslar
Anladim canim bana iki igne daha yazdi. 11 tane yumurtam olmus. Cumartesi yada pazar opu olabilir dedi persembe tekrar kontrol varDaha bisey demediler cnm bekliyorm hala senin kullandgn ilacı kullanacgm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?