2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Selam kızlar oncelikle
Aklından geçen güzelliklerin gerçeğe dönüştüğü güzel bir yıl gecirmen dilegiyle Mutlu yıllar. Nasılsınız ece nasilsin canım. Nasıl geçti kontrolün.hafif ağrıların vardi sordun mu normalmiymis diye.

Sagol canim sanada mutlu yillar.ins yeni yilda hepimizin dilekleri kabul olur:) evet agrilar normalmis canim. 11 yumurtam goruldu bugün ultrasonda guzel dedi dr.iki gun daha igneye devam persembe tekrar kontrol var.cumartesi yada pazar opu olabilirmis

Oy maaşallah çok sevindim canım 11 yumurta güzel hadi bakalım hayırlısıyla inşallah kendine dikkat et yazamasamda her duanın içinde sende varsın..

Oy maaşallah çok sevindim canım 11 yumurta güzel hadi bakalım hayırlısıyla inşallah kendine dikkat et yazamasamda her duanın içinde sende varsın..
Cok tsk edeeim canim benim .sizlerde benim dualarimdasiniz hep:) bakalim simdilik hersey yolunda gibi.sen ne yaptib subatta gelicekmisin turkiye ye kesin basliyorsun dimi?

Bende sanirim şubatın 6 yada 7 sinde gideceğim kontrol için kararı verdik .1 kere deneyeceğiz olursa olur yok olmaz ise vardır bir hayır diyip devam edeceğiz...

Bende sanirim şubatın 6 yada 7 sinde gideceğim kontrol için kararı verdik .1 kere deneyeceğiz olursa olur yok olmaz ise vardır bir hayır diyip devam edeceğiz...
Bencede dene canim ins hayirlisiyla olur. Hem bu arada beslenmene dikkat et. Dogal takviyeler kullaniyormsun o tarz seyler de etkili oluyor

Besin olarak canim. Ben arisutu bal polen kullaniyrm.incir ceviz falan. Sigara bendede var malesef.ama cok azalttim tamamen birakicam ins. Sigara cok iciyormusun?
Evet canım malesef 15 17 arası oluyor bazen incir ceviz onlara dikkat edeceğim burada malesef taze güzeli olmuyor turkiyeye geldiğimde alırım en iyisi . S3n nekadar iciyorsun onu bırakmak çok önemli canım şimdi hamile bir kızımız var oda içiyor doktor demiş hamile kalıp bırakırsan ve canım çekipte içeriğinde çocukta etkisi oluyormuş anne karnında seninle herşeyi yaşıyor umarım sende bırakabilirsin hatta inşallah tiksinirsinde hamileliginde toptan cözum olur

Ben suan en fazla bes bazen oda olmuyor transfer sonrasi icmicem zaten.bazen iki uc nefes cekip sonduruyrm okadar. Ins sende birakirsin karar vermek onemli .

Ben suan en fazla bes bazen oda olmuyor transfer sonrasi icmicem zaten.bazen iki uc nefes cekip sonduruyrm okadar. Ins sende birakirsin karar vermek onemli .
O süper seninki hiç bir şey deyilmiş sen başarırsın inanıyorum ..ece ikiz olma ihtimalini hiç düşündünmü peki:))

O süper seninki hiç bir şey deyilmiş sen başarırsın inanıyorum ..ece ikiz olma ihtimalini hiç düşündünmü peki:))
Ya onu cok istiyrm. Eskiden beri hep esime diyrm olmuyor olmuyor ya benim ikiz ondan olmuyor. Ikiz olucak bak gorursun falan diye.oda diyor diye diye yapicaksin ikizi galiba:) keske olsa cok istiyrm aslinda bakalim nasip:)

Ya onu cok istiyrm. Eskiden beri hep esime diyrm olmuyor olmuyor ya benim ikiz ondan olmuyor. Ikiz olucak bak gorursun falan diye.oda diyor diye diye yapicaksin ikizi galiba:) keske olsa cok istiyrm aslinda bakalim nasip:)
Geçen arkadaşlar la buluştuk birinin ikizleri var 6 aylık ikizleri bi tatlilarki şimdiden bir birini kıskanıyorlar ama ikisi aynı anda ağlayınca eyvah eyvah ben hepsinden daha çok ağlarım sanirim.Rabbim gönlüne göre versin insallahhhh

Saol canim allah hepimizn gonlune gore versin:) bakalim persembe netlesir benim opu günü. Heyecan var biraz. Ama hep biseylerle ugrasip cok dusunmek istemiyorum kafami baska seylerle mesgul ediyorum iyi geliyor.bugun dr dan sonra arkadaslarla disari ciktim.aksam komsuya gidttim kalabalik ortamdi vakit geciriyrm iste napim:) sende basla hafi tedaviye merak ediyrm ins sirayla bebislerimize kavusuruz:)

Slm kizlar yarin tekrar kontrol var bugun bir igne daha opudan once son kontrol olucak sanirim.yarin hersey netlesicek. Dua edin bana ins yolunda gider hersey

Slm kizlar yarin tekrar kontrol var bugun bir igne daha opudan once son kontrol olucak sanirim.yarin hersey netlesicek. Dua edin bana ins yolunda gider hersey
Selam canım benim de yarın kontrol var hafta sonu opu olur dedi doktorum sende kaç yumurta görünüyor, probleminiz neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…