- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Canim benim sebepsiz bendede esimdede bi problem gorunmuyr dedi dr.dun kontrolum vardi 11 yumurtam oldugunu soyledi. Senin problem varmi canim sende kac yumurta olustu?Selam canım benim de yarın kontrol var hafta sonu opu olur dedi doktorum sende kaç yumurta görünüyor, probleminiz neydi
Kac yumurta olduğuyla ilgili bisey demediler ya sadece büyüklüğü 12 13 14 dediSenin kac yumurta vardi canim en son kontrolunde
Anladim canim ins hayirlisi olur ya.benim cumartesi yada pazar opu olabilir oyle dedi yarin netlesirKac yumurta olduğuyla ilgili bisey demediler ya sadece büyüklüğü 12 13 14 dedi
Insallah canim ya.sen ignelere devam ediyorsun dimiHadi bakalm hayirlisi olsun benimde cuma netlesir herhalde
Evet ediyorum ikisine birden hemde :) hem kalça hem bacaktan bacak olanını ben yapıyorumInsallah canim ya.sen ignelere devam ediyorsun dimi
Bende iki igneyi oldum bugun bakalim yarin bir ignem daha var sabah olup sonra dr a bakalim ne olucakEvet ediyorum ikisine birden hemde :) hem kalça hem bacaktan bacak olanını ben yapıyorum
Seninkiyle aynı olan iğneyi sen göbekten yapysn ben bacaktanBende iki igneyi oldum bugun bakalim yarin bir ignem daha var sabah olup sonra dr a bakalim ne olucak
Ben onu kendim yapamiyrm sabahlari esimde ise gittigo icin acilde koldan yaptiriyrm canimSeninkiyle aynı olan iğneyi sen göbekten yapysn ben bacaktan
Yok deri alti oldugu icin koldan yada bacaktanda oluyr ama bacaktan hic yapmadigim icin cesaret edemedim canim:)Bacaktan yapabilirsin aslinda cok kolay ama sana kolundan dediyseler kola zor olur yapılması
Valla hemşire bi kere gösterdi bana kendim yapıyorum 2 gün daha yapcm ınsallh daha gerek kalmzYok deri alti oldugu icin koldan yada bacaktanda oluyr ama bacaktan hic yapmadigim icin cesaret edemedim canim:)
Ins canim ya.yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik canim:)Valla hemşire bi kere gösterdi bana kendim yapıyorum 2 gün daha yapcm ınsallh daha gerek kalmz
bendede pko var maalesef ve çok ağır belirtileri mevcut yakında tüp bebek başvurusunda bulunucam peki tüp bebek için pkolu almak yetermi ben aşılama yaptırmadım ama iğne tedavisi gördümcanım bende polikistik over var bende geçen hafta uludağ üniversitesine gittim eşimin ve benim tahlilerimiz olmasına rağmen yeniden 8 tüp kan alındı benden aynı şekilde eşimede tekrar aynı tahliller yapılacak ve şeker yüklemeside yapıldı anlayacağın çok fazla araştırıyorlar iyimi kötümü bilemedim bu durum evet anlattıklarına göre süreç çok uzuyor ama hayırlısı bakalım
bendede pko var maalesef ve çok ağır belirtileri mevcut yakında tüp bebek başvurusunda bulunucam peki tüp bebek için pkolu almak yetermi ben aşılama yaptırmadım ama iğne tedavisi gördüm
bendede pko var maalesef ve çok ağır belirtileri mevcut yakında tüp bebek başvurusunda bulunucam peki tüp bebek için pkolu almak yetermi ben aşılama yaptırmadım ama iğne tedavisi gördüm
Ins canim ya.yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik canim:)
Saol canım ins kalitelidir ya.ozlettin kendini merak ediyrm uzun zamandir girmedin.sen nasilsin varmı bi gelisme belki tup bebege kadar kendiliginden hamile kalkrsin:) ben biraz sonra tekrar kontrole bakalim ne diyecek:) wrtik tedavide baya ilerledik hafta sonu opu.heyecan basladi valla:)Canımmm okudumm sürecini uzunca zamandır giremedim ama merak etme hep dua ettim 11 tane yumoşun olmuş çok sevindim hadi bakalım inşallah hayırlısıyla hepsi çok kalitelidir
Saol canım ins kalitelidir ya.ozlettin kendini merak ediyrm uzun zamandir girmedin.sen nasilsin varmı bi gelisme belki tup bebege kadar kendiliginden hamile kalkrsin:) ben biraz sonra tekrar kontrole bakalim ne diyecek:) wrtik tedavide baya ilerledik hafta sonu opu.heyecan basladi valla:)
Saol canım ins kalitelidir ya.ozlettin kendini merak ediyrm uzun zamandir girmedin.sen nasilsin varmı bi gelisme belki tup bebege kadar kendiliginden hamile kalkrsin:) ben biraz sonra tekrar kontrole bakalim ne diyecek:) wrtik tedavide baya ilerledik hafta sonu opu.heyecan basladi valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?