2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Selam canım benim de yarın kontrol var hafta sonu opu olur dedi doktorum sende kaç yumurta görünüyor, probleminiz neydi
Canim benim sebepsiz bendede esimdede bi problem gorunmuyr dedi dr.dun kontrolum vardi 11 yumurtam oldugunu soyledi. Senin problem varmi canim sende kac yumurta olustu?

bendede pko var maalesef ve çok ağır belirtileri mevcut yakında tüp bebek başvurusunda bulunucam peki tüp bebek için pkolu almak yetermi ben aşılama yaptırmadım ama iğne tedavisi gördüm

bendede pko var maalesef ve çok ağır belirtileri mevcut yakında tüp bebek başvurusunda bulunucam peki tüp bebek için pkolu almak yetermi ben aşılama yaptırmadım ama iğne tedavisi gördüm

Canım devlette yaptıracaksan eğer kriterleri var eşinle en az 3 yıl evli olup ikinizinde hiç çocuğu olmaması ve eşinin ve senin prim gün sayısı önemli onun haricinde direk tüp bebek yapmıyorlar öncesinde ilaç takviyesi olmassa 2 aşılama oda olmassa tüp ben açıkçası nisan ayında zaten özele yaptıracağım o sürece kadar devlete gidiyorum bakarsın tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım hemde doktor gözetiminde busüreçte olurum

Ne gibi belirtileri var mesela bende kiloluyum karın bel bölgesi özellikle adetim nadirde olsa düzensiz birde yumurtalarım büyümemekte çok dirençli

Canımmm okudumm sürecini uzunca zamandır giremedim ama merak etme hep dua ettim 11 tane yumoşun olmuş çok sevindim hadi bakalım inşallah hayırlısıyla hepsi çok kalitelidir
Saol canım ins kalitelidir ya.ozlettin kendini merak ediyrm uzun zamandir girmedin.sen nasilsin varmı bi gelisme belki tup bebege kadar kendiliginden hamile kalkrsin:) ben biraz sonra tekrar kontrole bakalim ne diyecek:) wrtik tedavide baya ilerledik hafta sonu opu.heyecan basladi valla:)

Senin adına o kadar sevindimki hadi bakalım herşey böyle çok güzel olsun eşim buradaydı o gelince ben telefonu bırakıyorum kenara ondan bende durum. Aynı adet bekliyorum

Kontrolun nasıl geçti buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…