- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Canim kontrolum iyiydi cok sukut benim yumoslar iyi gelismisler. Bu aksam catlatma ignesi olucam.cumartesi sabah opu ya gidiyorum:) heyecan varKontrolun nasıl geçti buarada
Sperm sayısı çok düşük ve hepsi bozuk spermler canım. Cumartesi yumurtalar toplanacak dr 15 tane toplarız dedi. Ama ben çok tedirginim sanki çoğu küçük kalmış yumurtaların. Seninkilerin boyutu nasıl biliyor musunCanim benim sebepsiz bendede esimdede bi problem gorunmuyr dedi dr.dun kontrolum vardi 11 yumurtam oldugunu soyledi. Senin problem varmi canim sende kac yumurta olustu?
Canım ben de çatlatma iğnelerini vurcam bu akşam 9 da çok heyecanlıyım opumuz aynı gün olcak seninleCanim kontrolum iyiydi cok sukut benim yumoslar iyi gelismisler. Bu aksam catlatma ignesi olucam.cumartesi sabah opu ya gidiyorum:) heyecan var
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonu güzel olur.Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim bu yolda ilerleyen herkesin yar ve yardimcisi olsun. Bizde bugün tüp bebek tedavisine başladik elhamdülillah doktor menogon yazdi ill igneyi bugün vuruldum ortalama hangi gün yumurtalari topluyorlar ?
Anladim canim tesekkür ederim peki bu menogon ignesi iyimi? Daha ilk tedavim tutmayacak diye korkuyorumTedavin hayırlı olsun canım inşallah sonu güzel olur.
Yumurtalar vücudun iğnelere verdiği tepkiye göre değişiyor. Yeterli büyüklüğe gelince yani
Buda kişiden kişiye göre değişiyor. Benim 13.günde toplanmıştı
Bende kullanmıştım canımm doktor verdiğine göre iyi doktoruna güven.Anladim canim tesekkür ederim peki bu menogon ignesi iyimi? Daha ilk tedavim tutmayacak diye korkuyorum
Aminn insallah canim sen transfer oldunmuBende kullanmıştım canımm doktor verdiğine göre iyi doktoruna güven.
Benimde ilk tedavim. Morelini yüksek tut olumsuz düşünme. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Evet canım 2 gün önce oldum :)Aminn insallah canim sen transfer oldunmu
Valla 20 20 18 18 15 16 13 falan vardi hatirladiklarim 12 tane yumurtam vardi bugunku kontroldeSperm sayısı çok düşük ve hepsi bozuk spermler canım. Cumartesi yumurtalar toplanacak dr 15 tane toplarız dedi. Ama ben çok tedirginim sanki çoğu küçük kalmış yumurtaların. Seninkilerin boyutu nasıl biliyor musun
Aynen canim catlatma ignesini oldum heyecanliyim bakalim.senin kacta olucak opu benim sabah 7 yada 8 gibiCanım ben de çatlatma iğnelerini vurcam bu akşam 9 da çok heyecanlıyım opumuz aynı gün olcak seninle
Canim hic moral bozmak yok.hersey duzelicek inş. Sen ilaclarini kullan. O kistler gidecekkk:)) subata kadar dikkat et kendine guzel olucak sakin stres yapma cunku stres yaptikca daha kotu oluyr.Kızlar merhaba egy sende hoşgeldin .Ece senin kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım ve diyer kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah. Benden yana pek iyi haber yok bu arada iki üç gündür ağrın vardı bugün doktora gittim malesef yine 4 santime yakın Kist oluşmuş progeston türünde bir ilaç verdi doktor malesef bende Kist çok çabuk büyüme yapıyor bir hafta da 3 4 santim daha büyüyebiliyor. 7 ay öncesine kadar hep ameliyat ediyorlardı. Size yazmıştım burdaki doktorlar çok berbat vede tecrübesiz diye enson kistimde doktor tek kalan yumurtaligimida alabilecegini soylemisti ki bir doktor buldum ve o bir hormon ilaci verip 1 haftada 9 santimlik kisti yok etti .simdi yine bir ilac verdi ama bu seferki degisik diyerine gore değişik bakalım fayda edecekmi( .sorun su ki verdiği tablet hormon tableti ve adet düzenimi değiştiriyor benim bütün planlarım yine alt üst inşallah herşey normal kalırsa şubata giderim.. off yine çok yazdım sanirim .Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
Merhaba canim tedavin hayirli olsun.yumurta toplama islemi genelde yetrli olgunluga ulastiklaari zamann yapiliyor yani 18 20 mm boyutlarina geldiklari zaman oluyr.benimde 12. Gun yapilacak cumartesi gunu ins.Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim bu yolda ilerleyen herkesin yar ve yardimcisi olsun. Bizde bugün tüp bebek tedavisine başladik elhamdülillah doktor menogon yazdi ill igneyi bugün vuruldum ortalama hangi gün yumurtalari topluyorlar ?
Ayy hayirli olsun canim insallllah simsiki tutunur evladinnnnn sanaEvet canım 2 gün önce oldum :)
Teşekkür ederim canim sonra 5 gun daha bekliyorsun transfer ondan 12sonrada kan testi degilmiMerhaba canim tedavin hayirli olsun.yumurta toplama islemi genelde yetrli olgunluga ulastiklaari zamann yapiliyor yani 18 20 mm boyutlarina geldiklari zaman oluyr.benimde 12. Gun yapilacak cumartesi gunu ins.
Evet canim aynen oyle. Ben yarin opu ya gidiyrm dualarinizi eksik etmeyinTeşekkür ederim canim sonra 5 gun daha bekliyorsun transfer ondan 12sonrada kan testi degilmi
Merhaba canum.tedavin hayirli olsun .benim yarin yumurta toplamama islemim var 12. Gune denk geldi benimki.genelde belli olgunluga eristiginde oluyr toplama buda kisiden kisiye degisebiliyor.merhaba arkadaşlar, ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım, ilaç kullanalı 8 gün oldu izmirde yaptırıyoruz yumurta toplama işlemi nasıl bir süreç çok heyecanlıyım ne zaman toplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?