2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Kizlar oyle boyle derken opu gunu geldi catti.cok heyecanliyim ins hersey yolunda gider simdilik bir problem gorunmuyor. Hepiniz cok yanimda oldunuz hepinize desteklerinizden dolayi tsk ederim ins bu surecte rabbim hepimizin yuzunu guldurur.ben surecte yolun sonuna yaklastim allahin izniyle.

Canim benim sebepsiz bendede esimdede bi problem gorunmuyr dedi dr.dun kontrolum vardi 11 yumurtam oldugunu soyledi. Senin problem varmi canim sende kac yumurta olustu?
Sperm sayısı çok düşük ve hepsi bozuk spermler canım. Cumartesi yumurtalar toplanacak dr 15 tane toplarız dedi. Ama ben çok tedirginim sanki çoğu küçük kalmış yumurtaların. Seninkilerin boyutu nasıl biliyor musun

Kızlar merhaba egy sende hoşgeldin .Ece senin kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım ve diyer kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah. Benden yana pek iyi haber yok bu arada iki üç gündür ağrın vardı bugün doktora gittim malesef yine 4 santime yakın Kist oluşmuş progeston türünde bir ilaç verdi doktor malesef bende Kist çok çabuk büyüme yapıyor bir hafta da 3 4 santim daha büyüyebiliyor. 7 ay öncesine kadar hep ameliyat ediyorlardı. Size yazmıştım burdaki doktorlar çok berbat vede tecrübesiz diye enson kistimde doktor tek kalan yumurtaligimida alabilecegini soylemisti ki bir doktor buldum ve o bir hormon ilaci verip 1 haftada 9 santimlik kisti yok etti .simdi yine bir ilac verdi ama bu seferki degisik diyerine gore değişik bakalım fayda edecekmi ( .sorun su ki verdiği tablet hormon tableti ve adet düzenimi değiştiriyor benim bütün planlarım yine alt üst inşallah herşey normal kalırsa şubata giderim.. off yine çok yazdım sanirim .Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim bu yolda ilerleyen herkesin yar ve yardimcisi olsun. Bizde bugün tüp bebek tedavisine başladik elhamdülillah doktor menogon yazdi ill igneyi bugün vuruldum ortalama hangi gün yumurtalari topluyorlar ?

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonu güzel olur.
Yumurtalar vücudun iğnelere verdiği tepkiye göre değişiyor. Yeterli büyüklüğe gelince yani
Buda kişiden kişiye göre değişiyor. Benim 13.günde toplanmıştı

Anladim canim tesekkür ederim peki bu menogon ignesi iyimi? Daha ilk tedavim tutmayacak diye korkuyorum

Anladim canim tesekkür ederim peki bu menogon ignesi iyimi? Daha ilk tedavim tutmayacak diye korkuyorum
Bende kullanmıştım canımm doktor verdiğine göre iyi doktoruna güven.
Benimde ilk tedavim. Morelini yüksek tut olumsuz düşünme. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

Valla 20 20 18 18 15 16 13 falan vardi hatirladiklarim 12 tane yumurtam vardi bugunku kontrolde

Canim hic moral bozmak yok.hersey duzelicek inş. Sen ilaclarini kullan. O kistler gidecekkk:)) subata kadar dikkat et kendine guzel olucak sakin stres yapma cunku stres yaptikca daha kotu oluyr.

Merhaba canim tedavin hayirli olsun.yumurta toplama islemi genelde yetrli olgunluga ulastiklaari zamann yapiliyor yani 18 20 mm boyutlarina geldiklari zaman oluyr.benimde 12. Gun yapilacak cumartesi gunu ins.

Merhaba canim tedavin hayirli olsun.yumurta toplama islemi genelde yetrli olgunluga ulastiklaari zamann yapiliyor yani 18 20 mm boyutlarina geldiklari zaman oluyr.benimde 12. Gun yapilacak cumartesi gunu ins.
Teşekkür ederim canim sonra 5 gun daha bekliyorsun transfer ondan 12sonrada kan testi degilmi

merhaba arkadaşlar, ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım, ilaç kullanalı 8 gün oldu izmirde yaptırıyoruz yumurta toplama işlemi nasıl bir süreç çok heyecanlıyım ne zaman toplanıyor

merhaba arkadaşlar, ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım, ilaç kullanalı 8 gün oldu izmirde yaptırıyoruz yumurta toplama işlemi nasıl bir süreç çok heyecanlıyım ne zaman toplanıyor
Merhaba canum.tedavin hayirli olsun .benim yarin yumurta toplamama islemim var 12. Gune denk geldi benimki.genelde belli olgunluga eristiginde oluyr toplama buda kisiden kisiye degisebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…