2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

merhaba arkadaşlar, ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım, ilaç kullanalı 8 gün oldu izmirde yaptırıyoruz yumurta toplama işlemi nasıl bir süreç çok heyecanlıyım ne zaman toplanıyor
Selam canım tedavin hayırlı olsun.
Yumurtalar belli büyüklüğe geldiği zaman toplanıyor buda kişiden kişiye göre değişiyor. Benim 13.gün toplanmıştı. Anestezi altında yapılan bir işlem hiçbirşey hissetmiyorsun

Canim benimde yarin yumurta toplama var .gitmeden once yapmam gereken bisey varmi? Sen bu asmalari gecmistin yanlis hatirlamiyorsam

Canim benimde yarin yumurta toplama var .gitmeden once yapmam gereken bisey varmi? Sen bu asmalari gecmistin yanlis hatirlamiyorsam
Evet canım 3 gün önce transferim oldu benim
Canım anestezili olduğu için sadece aç karnına gelmen yeterli demişlerdi öyle yapmıştım bende.
Kaliteli yumoşların olurrr inşallahhh

Evet canım 3 gün önce transferim oldu benim
Canım anestezili olduğu için sadece aç karnına gelmen yeterli demişlerdi öyle yapmıştım bende.
Kaliteli yumoşların olurrr inşallahhh
Saol canim benim ins. Senin tek embriyomu transfer edildi? Kacinci gun embriyosu? Canim ins sende pozitifi gorursun dualarimdasin.

Saol canim benim ins. Senin tek embriyomu transfer edildi? Kacinci gun embriyosu? Canim ins sende pozitifi gorursun dualarimdasin.
2 tane embriyo transfer edildi canım 5.gün. İnşallah hepimiz görürüz pozitifleri. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Sizlerde sürekli dualarımdasınız canımm

Saol canim benim ya:) bende cift embriyo istiyrm bakalim ins. Bakarsin ikizler gelir:)
Aslında ben tek istiyordumm canım ikiz zor olacağı için. Doktorumada hiç sormamıştım kesin tek olur diye. Transferden sonra çift embriyo koyduğunu söyledi şok oldum :) Hayırlısı artık Rabbim nederse o olur. Sen söyle ama doktoruna çift istediğini

Evet yarin opu ya gittigim zaman soylicem canim. Hakkimizda hayirlisi olsun canim ya. Yarini da atlatabilsem bakalim.canim bisey sorcam ya opu da yada sonrasinda serum falan takiyorlarmi benim bemiks alerjim varda ondan cok korkuyrm olurda unuturum es gecilir en buyuk korkum o. Merak ediyrm.

Bana takmadılar canım opudan sonra serum. Çıktıktan sonra 1-2 saat dinlendik sonra eve geldim. Alerjinin olduğunu mutlaka söyle canım sakın unutma

Bana takmadılar canım opudan sonra serum. Çıktıktan sonra 1-2 saat dinlendik sonra eve geldim. Alerjinin olduğunu mutlaka söyle canım sakın unutma
Evet canim soylicem zaten heyecandan unutursam diye sana sorayim dedim.yanimda esim ve ablam olucak onlarada diyrm bakin ben unutursam hatirlatin diye .ins unutmam

Kanama çok oluyor mu sağol söylediğin için başka varsa bildiğin aklına gelen bi şey olursa yaz lütfen benim aklıma bi şey gelmiyor heyacandan
Çok olmuyor hatta bende olmadı bile ama olabilme ihtimaline karşı getir demişti hemşire şimdi aklıma geldi yazayım dedim hemen. Baska birşey götürmemiştim yanımda

Benimki 9da olcak canım Genel anestezi olcak yanına neler alacaksın hastaneden çok tutmuyorlarmış ama yine ben bi şey lazım olur mu diye düşünüyorum
Canim ped almayi dusunuyrm. Yedek ic camasiri hatta ben biraz usuyrm kalin corap falan dusunuyrm bilemedim heyecanliyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…