- 5 Temmuz 2017
- 445
- 207
- 33
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Uyanınca yaz burdan merak ederim :)Ins ya ben senden once olucam bana sabah 7 en gec 8 de burada olun dediler:) su heyecani bi atabilsem
Tamam canim musait olursam yazmaya calisirim.sende yaz bende merak ederim:)Uyanınca yaz burdan merak ederim :)
Hayirlis olsun canim tedavinSelamlar benimde iğnelerde 5. Günüm
Sağol canım sanada hayırlı transferlerHayirlis olsun canim tedavin
Hadi geçmiş olsun canım. Kaliteli yumoşların olurrr ve sana sımsıkı tutunur inşallahhKizlar cok sukur opumu oldum. 12 yumos vardi ama 6 toplanmis
Hayırlı olur inşallahKizlar cok sukur opumu oldum. 12 yumos vardi ama 6 toplanmis
Çok geçmiş olsun canim bende pazartesi günü opu olacagmKizlar cok sukur opumu oldum. 12 yumos vardi ama 6 toplanmis
Saol canimÇok geçmiş olsun canim bende pazartesi günü opu olacagm
Kızlar yumurtalar toplandı bugün 16 tane dr estrofem ve jel verdi adet ağrısından biraz daha yoğun ağrım ve şişliğim var pazartesi arayacaklar galiba taze transfer olacak çok heyecanlıyım
Beni pazartesi arayacaklarmış.. embriyolar dondurulup rahim dinlendirme yapılır sanıyordum ben çok şaşırdım. Bi çok kişi dondurlmuş embriyonun daha kolay tuttuğunu söylemiş. Kafam karıştı birazGulay123 Canim venimde opu oldum benimde 12 gun yumos vardi ama 6 tane toplandi. Benide yarin arayacaklar sali yada persembe transfer olabilir
Canim bilemiyrm oyle diyende var tazede iyi olurBeni pazartesi arayacaklarmış.. embriyolar dondurulup rahim dinlendirme yapılır sanıyordum ben çok şaşırdım. Bi çok kişi dondurlmuş embriyonun daha kolay tuttuğunu söylemiş. Kafam karıştı biraz
Canim bilemiyrm oyle diyende var tazede iyi olurBeni pazartesi arayacaklarmış.. embriyolar dondurulup rahim dinlendirme yapılır sanıyordum ben çok şaşırdım. Bi çok kişi dondurlmuş embriyonun daha kolay tuttuğunu söylemiş. Kafam karıştı biraz
Canım benim hayirliysa olacaksa sen diyeni 1 taneylede olur kalbini ferah tut. Simdi esimin kardesi hamile gecen yil ameliyat oldu tek tüp alındı ve digeride komple tıkalı dedi doktor hamile kalmasının imkansız olduğunu söyledi kaç doktora gittiler ve hepsi aynını dedi. Simdi 6 aylık hamile . Bizim doğacak çocuğumuz var ise kaderde zaten zamanı geldiğinde kucağınıza alacağız inşallah. Eceeeeee çok heyecanliyim ben amaaa gelsin bir an önce güzel haberin insallahhhhhKizlar opu mu oldum sira transferde.kontrollerde en son 12 yumos gorunuyordu ama 6 adet toplandi.biraz canim sikildi basta ama pozitif olmak gerek olucaksa bir tanede olsa yeterli diye dusunmeye basladim. Benim surec boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?