2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Kızlar yumurtalar toplandı bugün 16 tane dr estrofem ve jel verdi adet ağrısından biraz daha yoğun ağrım ve şişliğim var pazartesi arayacaklar galiba taze transfer olacak çok heyecanlıyım

Gulay123 Canim venimde opu oldum benimde 12 gun yumos vardi ama 6 tane toplandi. Benide yarin arayacaklar sali yada persembe transfer olabilir
Beni pazartesi arayacaklarmış.. embriyolar dondurulup rahim dinlendirme yapılır sanıyordum ben çok şaşırdım. Bi çok kişi dondurlmuş embriyonun daha kolay tuttuğunu söylemiş. Kafam karıştı biraz

Kizlar opu mu oldum sira transferde.kontrollerde en son 12 yumos gorunuyordu ama 6 adet toplandi.biraz canim sikildi basta ama pozitif olmak gerek olucaksa bir tanede olsa yeterli diye dusunmeye basladim. Benim surec boyle

Bu sene ben de tedavi için kolları sıvadım ama iyi bi doktor arıyorum İstanbul dan önereceğiniz bi doktor var mı ? Yaşadığım şehirde ne yazık ki denemelerim hep hüsrandı...

Kizlar opu mu oldum sira transferde.kontrollerde en son 12 yumos gorunuyordu ama 6 adet toplandi.biraz canim sikildi basta ama pozitif olmak gerek olucaksa bir tanede olsa yeterli diye dusunmeye basladim. Benim surec boyle
Canım benim hayirliysa olacaksa sen diyeni 1 taneylede olur kalbini ferah tut. Simdi esimin kardesi hamile gecen yil ameliyat oldu tek tüp alındı ve digeride komple tıkalı dedi doktor hamile kalmasının imkansız olduğunu söyledi kaç doktora gittiler ve hepsi aynını dedi. Simdi 6 aylık hamile . Bizim doğacak çocuğumuz var ise kaderde zaten zamanı geldiğinde kucağınıza alacağız inşallah. Eceeeeee çok heyecanliyim ben amaaa gelsin bir an önce güzel haberin insallahhhhh

Canım hayırlısı olsun inşallah peki neden 12 tane varsa 6 sını aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…