2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Aminnnnnn

Kızlar yumurtalar toplandı bugün 16 tane dr estrofem ve jel verdi adet ağrısından biraz daha yoğun ağrım ve şişliğim var pazartesi arayacaklar galiba taze transfer olacak çok heyecanlıyım
Hayırlısı canım Allah yardımcın olsun .inşallah herşey gönlünce olur.

Bu sene ben de tedavi için kolları sıvadım ama iyi bi doktor arıyorum İstanbul dan önereceğiniz bi doktor var mı ? Yaşadığım şehirde ne yazık ki denemelerim hep hüsrandı...
Selam canım iki arkadaşımda istanbulda iki farklı yere yaptırdı (birisi hamile diyerininde cok tatli bebisi var darisi basimiza)birisi Brüksel yücel hoca digeride fertijin seval Taşdemir ıkiside muhteşem doktorlar .kısmet olursa bende seval hanıma gideceğim...

Canım hayırlısı olsun inşallah peki neden 12 tane varsa 6 sını aldılar
Valla canim bazen keselerin ici baska bi siviyla dolu olabiliyormus okumustum boyle bisey ama dr a soramadim anestezinin etkisi vardi hala bende.hatta oyle soyleyince bi tuhaf oldum bilmyrm yani

Canim beniim dogru soyluyorsun bende oyle dusunuyorum.zaten 10 tanede olsa hepsini transfer yapmicaklar sonuçta iki tane transfer olucak. Sadece dondurmak icin sans azalir okadar yani. Yazdiklarin bana moral oluyor cok destek verdiniz bana burdan hepiniz:) bakalim bir kac gun icinde transfer de olucak.birsuru ilac verdi dr um onlarada basladim.hayirlisi olur ins

Bu sene ben de tedavi için kolları sıvadım ama iyi bi doktor arıyorum İstanbul dan önereceğiniz bi doktor var mı ? Yaşadığım şehirde ne yazık ki denemelerim hep hüsrandı...
Canim hayirli olsun tedavin.bende bruksel tup bebek merkezi yucel hocaya gidiyorum cok basarili ve guler yuzlu bir dr. Isinin ehli bi arastir derim. Sorun neydi canim?

Canım dr hangi ilaçları verdi sana

Biz de inşallah Mart Nisan gibi başlayacağız eşim varikosel ameliyatı oldu 20 aralıkta üç ay beklememiz gerekiyormuş tüp için ama ben dayanamam o kadar şubatta gidip görüşcem en azından beni hazırlasınlar

Merhaba
Bende yarın tedaviye başlıyorum 2. Denememiz birincisi temmuz ayında denedik negatif ile sonuçlandı bu tedavide doktorun önerisi ile yaşımızdan dolayı sağlıklı embriyo oluşursa genetik teste gönderilecek ve histeroskopi olcam transferden önce 1 haftadır eşimde bende neofertil kullanıyoruz ayrıca evicap da kullanıyorum ve bize verdiği bir beslenme listesi var ona uymaya çalışıyoruz

Tedaviniz hayirli olsun canim .allah gonlune gore verir ins.

Slm kizlar bugunlerde biraz gerginim ve canim sikkin oldugu icin size yazamadim. Korkularim var.12 yumurta vardi ama 6 yumurta toplandi.bu biraz moralimi bozdu. Pozitif olmaya calistim ama dun embriyolog aradi 3 yumurtam dollenmis.bu biraz daha bozdu moralimi ya dedim transfer edilicek yumurtam kalmazsa diye endiselenmeye basladim.bugun embriyolog tekrar aradi bugunde dollenen 3 yumurtamin gelisimini devam ettirdigini soyledi ve yarin transferim olacagini soyledi. 3. Transferi olucak. Bilmiyrm kizlar benim cok modum dustu . Ya olmazsa die dusunmeye basladim(

Gecmis olsun canim umudunu hic yitirme rabbim buyuk 1tane olmasi bile yeterli 30 yumurtasi olan oluyor hic tutmuyor 2yumurtasi olan oluyor 2si tutuyor kendiini motive et canini asla sikma canim allah bilir en hayirlisini kalbimzidekini o bizlere nasip etsin insallah

Ins alirsin canim.karar verdinmi nerede baslamayi dusunuyrsun canim.benimde yarin transferim var.duaniza ihtiyacim vat.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim
Karar veremiyorum kafam o kadar karışık ki bide yaşadığım şehir dışında olacağı için beni zorlar mı nası gidip gelicez iş güç diye düşünüp duruyorum dualarım seninle umarım herşey çok güzel gider ❤Güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar merhaba benimde bugün 4gün menogondan sonra ilk muayenemdi. Doktor solda 2yumurta var cok iyi buyumus dedi sagda da 3 tane var ama onlar daha kucuk dedi. Daha fazla oluşurmu yoksa bunlarmi olacak tek.simdi menogona ve baska bi igne daha verdi 2gün onlari yapip çarşamba tekrar gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…