- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Ammin canim ins. Daha olhmlu bakmaya calisiyrm.insanin modu dusuyor ama sayenizde biraz daha pozitif olmaya calisiyrm.dualarinizi eksik etmeyin yarin transferim varGecmis olsun canim umudunu hic yitirme rabbim buyuk 1tane olmasi bile yeterli 30 yumurtasi olan oluyor hic tutmuyor 2yumurtasi olan oluyor 2si tutuyor kendiini motive et canini asla sikma canim allah bilir en hayirlisini kalbimzidekini o bizlere nasip etsin insallah
Nerede yasiyorsun canimKarar veremiyorum kafam o kadar karışık ki bide yaşadığım şehir dışında olacağı için beni zorlar mı nası gidip gelicez iş güç diye düşünüp duruyorum dualarım seninle umarım herşey çok güzel gider ❤Güzel haberlerini bekliyorum
Tsk ederim cannim.nerde oturuyorsun.bende ist. Disindayim takiplarimi buradaki dr um yapti.opu ve transfer icin ist gidiyrm sadeceKarar veremiyorum kafam o kadar karışık ki bide yaşadığım şehir dışında olacağı için beni zorlar mı nası gidip gelicez iş güç diye düşünüp duruyorum dualarım seninle umarım herşey çok güzel gider ❤Güzel haberlerini bekliyorum
Rabbim insallah yuzunu guldursun canim benim. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun gönlündekini rabbim sana versin insallah oyle stresde yapma uzulmede onlarda cok etkiliyor icini ferah tutAmmin canim ins. Daha olhmlu bakmaya calisiyrm.insanin modu dusuyor ama sayenizde biraz daha pozitif olmaya calisiyrm.dualarinizi eksik etmeyin yarin transferim var
Ben tekirdag dayimNerede yasiyorsun canim
Sa canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins.ayy iyiki varsiniz ya daha iyiyim iyi olucam insRabbim insallah yuzunu guldursun canim benim. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun gönlündekini rabbim sana versin insallah oyle stresde yapma uzulmede onlarda cok etkiliyor icini ferah tut
Sivas canımTsk ederim cannim.nerde oturuyorsun.bende ist. Disindayim takiplarimi buradaki dr um yapti.opu ve transfer icin ist gidiyrm sadece
Sivas'ta yaşıyorum ve burda beni tatmin eden bi doktor olmadı ne yazık kiNerede yasiyorsun canim
Ist dami yaptirmayi dusunuyrsunSivas canım
1 tane bile olsa eğer rabbim isterse herşey olur gönlünü ferah tut Umarım istediğin gibi olur canımArkadaşlar merhaba benimde bugün 4gün menogondan sonra ilk muayenemdi. Doktor solda 2yumurta var cok iyi buyumus dedi sagda da 3 tane var ama onlar daha kucuk dedi. Daha fazla oluşurmu yoksa bunlarmi olacak tek.simdi menogona ve baska bi igne daha verdi 2gün onlari yapip çarşamba tekrar gidecegim
Anladim canım. Peki ist mu dusunuyrsunSivas'ta yaşıyorum ve burda beni tatmin eden bi doktor olmadı ne yazık ki
Evet canım niyetim öyle ama hayırlısıIst dami yaptirmayi dusunuyrsun
Ins. Canim guvenebilecegin bi yer bulursun.hakkimizda hayirlisi olsun ins.Evet canım niyetim öyle ama hayırlısı
Canim ben sivasliyim istanbulda yasiyorum ama sivasta laparoskopi ameliyati olmustum doktorum özel doktor ama üniversite hastanesindede görev aliyor kendisi bssarili bi doktor ve cok tavsiye ediliyor bir arastir derim ben ismi prof.dr. Ali YanıkSivas'ta yaşıyorum ve burda beni tatmin eden bi doktor olmadı ne yazık ki
Canim cok sagol ama yani gün olarak iyi gelismismi diye sormak istedim aslinda:)1 tane bile olsa eğer rabbim isterse herşey olur gönlünü ferah tut Umarım istediğin gibi olur canım
Canim nerdesin sen ya cok ihtiyacim var dualariniza desteginize:) cok tsk ederim guzel dileklerin icin.evet yarin son ins. Sonucuda guzel olur.uyku tutmadi erken kalkmam gerek ama dusunmekten uyuyamadim:)Eceee süper haber bu bak işte yarın transferin varrr strese girmek yokkkkk sakın 3 tane azmı süperrr sakın keyfini kaçırma yüzdün kuyruğuna geldin streste neymişşşş OLACAKKKKKK SAKIN UMUDUNU KAYBETME...
Canim nerdesin sen ya cok ihtiyacim var dualariniza desteginize:) cok tsk ederim guzel dileklerin icin.evet yarin son ins. Sonucuda guzel olur.uyku tutmadi erken kalkmam gerek ama dusunmekten uyuyamadim:)
Canim benim cok tsk ederim ya.gercekten cok moral oldun bana:) evet dedigini yapicam guzel seyler dusunucem:) rabbim seninde benim ve tum isteyenlerin dualarini kabul etsin ins.hersey guzel olucak:)Valla şuan senin yerinde olmayı o kadar isterdimkiii kendime eder gibi şuan sana dua ediyorum inşallahhh hayırlısı ile olacak hatta bence yat bir an önce sabah olsun koyunları falan say olmadı şimdiden bebişin odasının rengini falan düşün güzel düşün pozitif ol herşey çok olumlu olacak negatifi sakın çağırma bolca dua et yarın narkoz verilmeden hem düşünsene bugün şuan son bebişsiz gecen yarın bebek olmasada ona dair bir parça olacak bedeninde harika bir duygu bunları düşün kalkıpta 12 yumurta yok 6 kaldı 3 döllendi bunların hesabını yapma
Tanıyorum ünv tüp bebek merkezine uğrar arada oda benim ilk aşılamamı Gonca Hoca yaptı ama ben ünv de perişan oldum hiç memnun kalmadımCanim ben sivasliyim istanbulda yasiyorum ama sivasta laparoskopi ameliyati olmustum doktorum özel doktor ama üniversite hastanesindede görev aliyor kendisi bssarili bi doktor ve cok tavsiye ediliyor bir arastir derim ben ismi prof.dr. Ali Yanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?