2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Tanıyorum ünv tüp bebek merkezine uğrar arada oda benim ilk aşılamamı Gonca Hoca yaptı ama ben ünv de perişan oldum hiç memnun kalmadım
Himm ama doktorun kendi muayenehaneside varmis yani doktor iyi bir doktor tabi veren allah doktor nekadar iyi veya kotu olursa olsun ama cok tavsiye ediyorlar yada orda medicana da yaptir bizim akraba yaptirdi suanda ikizleri 6aylik bir kiz bir oglan :)

Tanıyorum ünv tüp bebek merkezine uğrar arada oda benim ilk aşılamamı Gonca Hoca yaptı ama ben ünv de perişan oldum hiç memnun kalmadım
Ama yok ben istanbul dusunuyorum dersen burdaki cogu hastanede kalacak yer sagliyor 2hfta surer islem zaten

Kizlar slm ben transferimi oldum allaha cok sukur.guzel gecti.biri cok iyi digeri iyi kalite cift embriyo transferi oldu.bundan sonrasi rabbime dualar.
Canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana içini ferah tut fazla düşünme nötr olmaya çalış ve dua et bol bol.. ben öyle yapmaya çalışcam benim transfer de perşembe günü olacak yani 5. Gün embriyosu olcak inşallah yaşım küçük olduğu İçin 5. Günü bekliceklerini söylediler

Yaa medicana da kime gitti acaba Gültekin Beye mi

Kizlar slm ben transferimi oldum allaha cok sukur.guzel gecti.biri cok iyi digeri iyi kalite cift embriyo transferi oldu.bundan sonrasi rabbime dualar.
Canım benimm hadi gözün aydınnn...
İnşallah miniklerin sana sımsıkı tutunurlar
Dualara devammm

Canim cok tsk ederim.dulara devam tabiki.rabbim ins senin benim tum isteyenlerin kucagini doldursun.hadi ins senin transferinde guzel gecer:) dualarim seninle canimm

Bende ocak 22 sinde basliyorum.
Tekrarlayan dusuklerm var.
Embriyolar genetik teste gidecek.
Dondurulup 3-4ay sonraya transfer edilecek.

Mrb kızlar ya benim perşembe günü transferim var ama eşimin işi çıktı acaba o olmadan gitsem sorun olurmu annemle gidecegim eşlerin orda olması gerekiyormu

Mrb kızlar ya benim perşembe günü transferim var ama eşimin işi çıktı acaba o olmadan gitsem sorun olurmu annemle gidecegim eşlerin orda olması gerekiyormu
Gerekiyor canım seninde eşininde imzasını alacaklar. Bizde öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…