- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Himm ama doktorun kendi muayenehaneside varmis yani doktor iyi bir doktor tabi veren allah doktor nekadar iyi veya kotu olursa olsun ama cok tavsiye ediyorlar yada orda medicana da yaptir bizim akraba yaptirdi suanda ikizleri 6aylik bir kiz bir oglan :)Tanıyorum ünv tüp bebek merkezine uğrar arada oda benim ilk aşılamamı Gonca Hoca yaptı ama ben ünv de perişan oldum hiç memnun kalmadım
Ama yok ben istanbul dusunuyorum dersen burdaki cogu hastanede kalacak yer sagliyor 2hfta surer islem zatenTanıyorum ünv tüp bebek merkezine uğrar arada oda benim ilk aşılamamı Gonca Hoca yaptı ama ben ünv de perişan oldum hiç memnun kalmadım
Canım benim umarım hayırlı haberlerini alırız yakın zamandaKizlar slm ben transferimi oldum allaha cok sukur.guzel gecti.biri cok iyi digeri iyi kalite cift embriyo transferi oldu.bundan sonrasi rabbime dualar.
İnşallah rabbim gönlündeki verirKizlar slm ben transferimi oldum allaha cok sukur.guzel gecti.biri cok iyi digeri iyi kalite cift embriyo transferi oldu.bundan sonrasi rabbime dualar.
Saol canim rabbim hepimizin gonlundekini versin ins.İnşallah rabbim gönlündeki verir
Saol canim rabbim hepimizin kucagini doldursun ins hayirlisiylaCanım benim umarım hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda
Canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana içini ferah tut fazla düşünme nötr olmaya çalış ve dua et bol bol.. ben öyle yapmaya çalışcam benim transfer de perşembe günü olacak yani 5. Gün embriyosu olcak inşallah yaşım küçük olduğu İçin 5. Günü bekliceklerini söyledilerKizlar slm ben transferimi oldum allaha cok sukur.guzel gecti.biri cok iyi digeri iyi kalite cift embriyo transferi oldu.bundan sonrasi rabbime dualar.
Yaa medicana da kime gitti acaba Gültekin Beye miHimm ama doktorun kendi muayenehaneside varmis yani doktor iyi bir doktor tabi veren allah doktor nekadar iyi veya kotu olursa olsun ama cok tavsiye ediyorlar yada orda medicana da yaptir bizim akraba yaptirdi suanda ikizleri 6aylik bir kiz bir oglan :)
Canım benimm hadi gözün aydınnn...Kizlar slm ben transferimi oldum allaha cok sukur.guzel gecti.biri cok iyi digeri iyi kalite cift embriyo transferi oldu.bundan sonrasi rabbime dualar.
Saol canim ins.tutunurlar bakalim rabbim hepimizin gonlune gore versin ins.:)Canım benimm hadi gözün aydınnn...
İnşallah miniklerin sana sımsıkı tutunurlar
Dualara devammm
Canim cok tsk ederim.dulara devam tabiki.rabbim ins senin benim tum isteyenlerin kucagini doldursun.hadi ins senin transferinde guzel gecer:) dualarim seninle canimmCanım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana içini ferah tut fazla düşünme nötr olmaya çalış ve dua et bol bol.. ben öyle yapmaya çalışcam benim transfer de perşembe günü olacak yani 5. Gün embriyosu olcak inşallah yaşım küçük olduğu İçin 5. Günü bekliceklerini söylediler
Çok sağol canım Allah tüm emek verenlerin gönlüne göre versin inşallah :)Canim cok tsk ederim.dulara devam tabiki.rabbim ins senin benim tum isteyenlerin kucagini doldursun.hadi ins senin transferinde guzel gecer:) dualarim seninle canimm
gültekin beye bende gittim ama sadece muayene olmaya o ara dis gebelik geciriyordumda esim sivasta acemibiligini yapti o sira bende babaannemde kaldim yoksa biz istanbulda yasiyoruzYaa medicana da kime gitti acaba Gültekin Beye mi
Sordum canim.Nadir Cömert mis adiYaa medicana da kime gitti acaba Gültekin Beye mi
Canim tedavin hayirli olsun ins. Allah gonlune gore versinBende ocak 22 sinde basliyorum.
Tekrarlayan dusuklerm var.
Embriyolar genetik teste gidecek.
Dondurulup 3-4ay sonraya transfer edilecek.
Gerekiyor canım seninde eşininde imzasını alacaklar. Bizde öyle olduMrb kızlar ya benim perşembe günü transferim var ama eşimin işi çıktı acaba o olmadan gitsem sorun olurmu annemle gidecegim eşlerin orda olması gerekiyormu
Amin cumlemize.Cok tesekkur edrim.Canim tedavin hayirli olsun ins. Allah gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?