2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Kizlar slm ben transferimi oldum allaha cok sukur.guzel gecti.biri cok iyi digeri iyi kalite cift embriyo transferi oldu.bundan sonrasi rabbime dualar.
Allah gönlünüze göre versin canım dün gece sana uzun uzun dua ettim ..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin ..

Allah gönlünüze göre versin canım dün gece sana uzun uzun dua ettim ..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin ..
Canim cok tsk ederim ya cok duygulandirdin beni.rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Cok destek oldunuz bana gercekten unutamam

Mrb kızlar ya benim perşembe günü transferim var ama eşimin işi çıktı acaba o olmadan gitsem sorun olurmu annemle gidecegim eşlerin orda olması gerekiyormu
Hayir canim esinin olmasi gerekmiyor. Ailenle gidebilirsin.ama yaninda mutlak birileri olsun canim ihtiyacin oluyor

Slm kizlar ne yapiyorsunuz srsiniz çıkmıyor. Valla ben yatiyrm evde bu yatmak iside sikiciymis valla. Bol bol dua ediyrm napim:) rabbim ins yuzumuzu guldurur

Reactions: egy
Merhaba kizlar cok korkuyorum bana dua edermisiniz sagda 18-20mm 2yumurtam varmis soldada 14-15mm 2yumurtam varmis cuma toplanaca ici dolu ciksin nolur olumlu.sonuclandin bana dua edermisiniz bide adetimin 2.gününden sonra 9.gün olmus olcak toplama.islemi.normal mi bu

Canim dualarim seninle .rabbim yardimci olsun ins. Kaliteli kaliteli yumoslarin olur.toplama isleminin gunune takilma herkesin durumuna gore degisiyor.demekki yumurtalarin gelismis toplamqya gecmisler.

Hangi iğneleri kullandın dozları neydi e2 in kaç acaba

Hangi iğneleri kullandın dozları neydi e2 in kaç acaba
Menogon kullandim canim ilk 4gün 3toza 1su sonra 2gün 4toza 1su ve o 2gün orgalutran kullandim bugun de sabah 1oglaturan aksamda ovitrelle catlatma ignesini kullancam. E2 de ilk gün (adetin 2.günü) 27 ydi bugunun sonucu 266

Canim dualarim seninle .rabbim yardimci olsun ins. Kaliteli kaliteli yumoslarin olur.toplama isleminin gunune takilma herkesin durumuna gore degisiyor.demekki yumurtalarin gelismis toplamqya gecmisler.
Sagol canim Allah razi olsun diyordun ya 12 toplandi 6 kaldi felan. Ben hic 4 beklemiyordum cunku bizde hicbirsorun yok sadece 4disgebelikten tuplerim alindi yoksa nezaman korunmayi biraksak hamile kaldim ama hep tuplere takili kaldi yani spremde yumurtalikta saglam.. doktor sizde tutmassa doktorlugu birakirim dedi o derece gguven verdi simdi sadece 4 tane gozukuyor cuma toplanacak cok korkuyorum ya offf

Menogon kullandim canim ilk 4gün 3toza 1su sonra 2gün 4toza 1su ve o 2gün orgalutran kullandim bugun de sabah 1oglaturan aksamda ovitrelle catlatma ignesini kullancam. E2 de ilk gün (adetin 2.günü) 27 ydi bugunun sonucu 266
Önemli olan kalite inşallah çok iyi kalite 4 tane embriyon olur

Merhaba kızlar benimde bazı sorularım var konu açıyorum ama yorum yapan olmuyor acaba yanlış yere mı yazıyorum? Hoş bu programı zaten daha kullanmayı öğrenemedim

Valla canim bizdede problem olmadigini soyluyorlardi.okadar yumurta olustu ama kayiplar oldu.bunlar normal.ama olacak olduktan sonra bir tane olmasi bile yeterli. Hic stres yapma.bende cok stres yaptim ama artik dusunmuyrm.rabbim buyuktur diyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…