- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
4 yumurta var değil miAdetimin 2. Gunu 37 ydi adetimin 9.gunu bugun 266
Dhaa toplanmadi.ama oyle gozukuyor gibi4 yumurta var değil mi
4 yumurta için iyi bir değer bence ama ne kadar yüksek olursa ona oran. Yumurta artıyor öyle düşünDhaa toplanmadi.ama oyle gozukuyor gibi
Daha cuma gününe kadar artabilirmi bu deger ve yumurtalar?4 yumurta için iyi bir değer bence ama ne kadar yüksek olursa ona oran. Yumurta artıyor öyle düşün
ArtabilirDaha cuma gününe kadar artabilirmi bu deger ve yumurtalar?
Ay insallah artar yaArtabilir
Canim cumaya kadar yukselebilir degerin9.gün bugun
Yumutta sayisida atar insallahCanim cumaya kadar yukselebilir degerin
Ins canim .nezaman kontrol var seninYumutta sayisida atar insallah
Canim bol bol su ic.ben yasamadim ama dikkat kendine.artarsa mutlaka dr una soyle ama.merhaba arkadaşlar benim dün sabah yumurtalarım toplandı şuan karnım ve midem cok şişti yürürken nefes alırken batıyor resmen böyle olan varmı çok korkuyorum doktorum uzakta bol su iç et ye sesi çok yumurtam olduğu için olabilir eğer artarda ağrılarım transferi erteleyelim dedi korkuyorum böyle olan var mı
Kaç yumurtan toplandı canımmerhaba arkadaşlar benim dün sabah yumurtalarım toplandı şuan karnım ve midem cok şişti yürürken nefes alırken batıyor resmen böyle olan varmı çok korkuyorum doktorum uzakta bol su iç et ye sesi çok yumurtam olduğu için olabilir eğer artarda ağrılarım transferi erteleyelim dedi korkuyorum böyle olan var mı
Transferiniz hayırlı olsun, müjdeli haberi de almayı nasip eder inşallah Allah...Slm kizlar bugun transferimin 2. Gunu 21 aralik test tarihim ve ben evde yatiyrm.bu yatmakta cok sikici zaman gecmiyor valla:) hafif kasik agrilari ve sabahlari bel agrilarim var.sureci burdan sizlerle paylasicam demistim.suan bendeki durumlar bunlar.ve tabiki bol bol dua ediyrm.sizde dualarinizi eksik etmezseniz sevinirim...
Aminnnn, inşallah...Merhaba kızlar bende bugün transferimi oldum ağrım faln yok hic acaba sonradan mı başlıyor rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah
23 yumurtam toplandı 14 tane embriyo olmuşKaç yumurtan toplandı canım
Maşallah dondurabilecek duruma geldimi kalanlar23 yumurtam toplandı 14 tane embriyo olmuş
Saol canim.evet bruksel tup bebek merkezinde yucel karaman.fakat ben ist. Disindan geldigim icin trdavi protokolumu yucrl hoca yapti ilaclarimi falan o yazdi.takiplerimi burdaki dr um yapti.ben opu ve transfer icin gittim sadece.opu yu yucel hoca yapti. Transferimi husammettin hoca yapti.cunku yucel hoca yurt disindaydi. Ben merkezden yucel hocadan husamettin hocadan cok memnun kaldim canim.sendemi oraya gitmeyi dusunuyorsunTransferiniz hayırlı olsun, müjdeli haberi de almayı nasip eder inşallah Allah...
Yücel Karaman ile mi devam ediyor süreciniz,memnun kaldınız mı acaba?
Hayirli olsun canim transferin. Amin canim ins. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun:) benimde bugun 2. Gun transferimin beklemekteyimMerhaba kızlar bende bugün transferimi oldum ağrım faln yok hic acaba sonradan mı başlıyor rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?