- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Kizlar slm ben transferimi oldum allaha cok sukur.guzel gecti.biri cok iyi digeri iyi kalite cift embriyo transferi oldu.bundan sonrasi rabbime dualar.
Tsk ederim canim iyiyim bi problem yok cok sukur.sen nasilsinCanım nasılsınnn
Hayirlisi olsun canim.kac yumurtan toplandiToplamam yapıldı
Karın ağrısı var
Hayirlisi olsun canim.kac yumurtan toplandi
Valla canim benim transfer cok kolay gecti cok rahatti allaha sukur. Bende o spekulum korkusu vardi hatta dr uma soyledim.oda dedi yavas yapicam falan beni cok guzel sakinlestirdi hic birsey hissetmedim.ve ekranda herseyi gordum cok tuhaf bisey:)12 cnm
Sağol
Transfer zor mu ?
Tsk ederim canim iyiyim bi problem yok cok sukur.sen nasilsin
Evet canım, ben memorial şişli hastanesinde nisan ayında başladım tedaviyeSaol canim.evet bruksel tup bebek merkezinde yucel karaman.fakat ben ist. Disindan geldigim icin trdavi protokolumu yucrl hoca yapti ilaclarimi falan o yazdi.takiplerimi burdaki dr um yapti.ben opu ve transfer icin gittim sadece.opu yu yucel hoca yapti. Transferimi husammettin hoca yapti.cunku yucel hoca yurt disindaydi. Ben merkezden yucel hocadan husamettin hocadan cok memnun kaldim canim.sendemi oraya gitmeyi dusunuyorsun
henüz belli değil bugün belli olcak mış kontrole gidiyorumMaşallah dondurabilecek duruma geldimi kalanlar
Valla canim benim transfer cok kolay gecti cok rahatti allaha sukur. Bende o spekulum korkusu vardi hatta dr uma soyledim.oda dedi yavas yapicam falan beni cok guzel sakinlestirdi hic birsey hissetmedim.ve ekranda herseyi gordum cok tuhaf bisey:)
Amin canim ins. Bence yucel bey gercekten bu isin uzmani.histereskopi ve laparoskopide cok cok iyi zaten arastirmissin.ayricada cok babacan ve gercekten gordugunde rahatliyorsun. Tavsiye ederim. Ins. Rabbbim gonlune gore verir canım:)Evet canım, ben memorial şişli hastanesinde nisan ayında başladım tedaviye
2 transfer oldum dondurulmuş embriyo ile ve ikisi de negatif sonuçlandı.
Başka sorunlar da yaşadım ve çok tatmin olmadım açıkcası.
Sonrasında kalan embriyoları Pgt ye gönderdik ve sağlıklı dönen bir embriyo kaldı dondurulmuş.
Nasipse şubat ayı içerisinde O embriyoyu transfer edecekler
Çikolata kistim var ve Yücel bey’in bu konuda başarılarını çok duydum.
İnşallah bu son embriyo bize evlat olur da yeni bir tedaviye gerek kalmaz
Ama olmazsa yeni bir tedavi için merke ve doktor arayışına girmem gerekecek.
Yücel bey de aklımda hep, o nedenle sormak istedim...
Maddi manevi zor bir süreç, Allah’ım çok bekletmeden bize de nasip etsin inşallah
İsteyen herkesin kucağını doldursun.
Canim test tarihim 21 ocak bugun 3. Evet canin benim iki embriyo transferi yapildi.Gunum bekliyrm bakalim.sen hala adet olmadinmi.stresmi yaptin belki ondan gecikmistir.İyiym bende canım çok şükür ben hala regli bekliyorum ya inatla gelmiyor... şimdi ne zaman test yapacaklar buarada 2 tane embriyo transferi yapıldı dimi
Amin canım, Allah razı olsunAmin canim ins. Bence yucel bey gercekten bu isin uzmani.histereskopi ve laparoskopide cok cok iyi zaten arastirmissin.ayricada cok babacan ve gercekten gordugunde rahatliyorsun. Tavsiye ederim. Ins. Rabbbim gonlune gore verir canım:)
Canım merhaba, geçmiş olsun...ohss sendromu olmuşum bu ay transferim ertelendi bir sürü yumurtam var hala yumurtalarım toplanmıştı ama ne hikmetse yumurta olumşymu devam etmiş bu durumda hastane suclu oluyor mu verdikleri tedaviden dolayı böyle oldu transfer ertelendi karnım 5 aylık gibi oldu bu durum yanlış tedaviden dolayı mı yaşayan arkadaşlar var mı
Amin canim ins.ilk denemenizmi olucak?Merhaba arkadaslar bende ocak 30 da baslicam tup bebegime rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin saglikla bebislerimizi nasip etsin insallah
Evet ilk denemem olucak 1 oglum var 14 yasinda ikiciyi istiyoruz kismetseAmin canim ins.ilk denemenizmi olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?