2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canım bu lekelenme olması gerekiyor mu acaba bende hic bisey olmadida zaten jel kullanıyorum bazen geri geliyor ama kendi renginde. Kendi kendime kurup duruyorum

Iyi akdamlar kizlar bugun tramsferim 5. Günü cok sukur bugunude atlattik:) bel agrilarim devam ediyr.dualara devam . Bugun disariya ciktim artik iyice sikilmistim evde.biraz fazla ayakta kaldim sanırım yorulmusum dinlenmeye devam:)

Canim test tarihim 21 ocak bugun 3. Evet canin benim iki embriyo transferi yapildi.Gunum bekliyrm bakalim.sen hala adet olmadinmi.stresmi yaptin belki ondan gecikmistir.
STreste yapmadım gayet rahatım aslında ama ne bir ağrı ne birşey bakalım hayırlısı vardır bundada bir hayır hadi bakalım 21 ine az kaldı heyecanla bekliyorum sonucu peki bu süreçte ipne ilaç kullanıyormusun süreç nasıl hep yatman mı gerekiyor

Hayirlisi olur ins canim hakkinda.dr ilk uc gun yat dedi daha sonra gunluk hayatina devam edebilirsin agir kaldirmamak ve cok yorulmamak sartiyla tabi. Bende yattim 3. Gun hafif lekelenme olunca dinlenin dediler zaten biseyde yapmamistim ama:) en sonunda dun cildirdim evde kendimi attim disari:) biraz yoruldum aksama fena oldum.ilaclarim var canim progestan estroferm ve folik asit.kullaniyrm onlara devam yani:) dua edin bana ins pozitifi gorurum gunler yaklastikca heyecan yapiyrm. Off hayirlisi bakalim

Hayirlisi olsun rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah yat dinlen bol bol snr yatacak vaktin olmaz belki

Hayirlisi olsun rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah yat dinlen bol bol snr yatacak vaktin olmaz belki
Saol canim.ins pozitifi görürüm. Hicbisey hissetmiyrm kafam karmakarisik test gunuma az kaldi napicam bilmyrm. Ins pozitifi goreyimde yatocak zamanim olmasin ona raziyim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…