- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Hayirlisi olur ins canim yaEvet ilk denemem olucak 1 oglum var 14 yasinda ikiciyi istiyoruz kismetse
Saol canim ins guzel haberler verebilirm.gunler geciyor bakalim ins hersey guzel olucakGünaydın canım, seninde günün güzel olsun...
Ben de lekelenme tutunma belirtisidir diye düşünüyorum...
Hadi bakalım, biraz sabır test günü yaklaşıyor...
Güzel haberler verirsin inşallah
Teşekkür ederimTedaviniz hayirli olsun canim .allah gonlune gore verir ins.
Slm kizlar bugunlerde biraz gerginim ve canim sikkin oldugu icin size yazamadim. Korkularim var.12 yumurta vardi ama 6 yumurta toplandi.bu biraz moralimi bozdu. Pozitif olmaya calistim ama dun embriyolog aradi 3 yumurtam dollenmis.bu biraz daha bozdu moralimi ya dedim transfer edilicek yumurtam kalmazsa diye endiselenmeye basladim.bugun embriyolog tekrar aradi bugunde dollenen 3 yumurtamin gelisimini devam ettirdigini soyledi ve yarin transferim olacagini soyledi. 3. Transferi olucak. Bilmiyrm kizlar benim cok modum dustu . Ya olmazsa die dusunmeye basladim(
Canım bu lekelenme olması gerekiyor mu acaba bende hic bisey olmadida zaten jel kullanıyorum bazen geri geliyor ama kendi renginde. Kendi kendime kurup duruyorumGunaydinn kizlarrr guzel musmutlu bi gun gecirmeniz dilegiyle:) bugun transferimin 4. Günü bugunlere geldik cok şükür:) dun yani transferin 3. Gunu biraz korku biran panik endise ile gecti canlarim .cunku dun bi lekelemem oldu az. Sonra hastaneyi aradim tutunma ile ilgili olabilecegini tutunmaya calisirken kan damarina denk gelmis olabilir dedi.coraspini kesmemi soylediler.onuda biraktim.dun bir kere oldu baskada olmadi.dun biraz kasik agrim oldu ama suanda cok sukur iyiyim.bende surec boyle ilerliyor. Rabbim hepimizin gonlune gore versin...
Canim lekelenme herkeste olmuyor. Bence hic kurma kafanda.senin kacinci gun transferden sonraki? Test tarihin neCanım bu lekelenme olması gerekiyor mu acaba bende hic bisey olmadida zaten jel kullanıyorum bazen geri geliyor ama kendi renginde. Kendi kendime kurup duruyorum
3 cü güne girdim :) 23 ocak canimCanim lekelenme herkeste olmuyor. Bence hic kurma kafanda.senin kacinci gun transferden sonraki? Test tarihin ne
Benimde 21 ocak hadi hayirlisi:)3 cü güne girdim :) 23 ocak canim
Okudum canim.rabbim yardimcin olsun kaliteli yumurtalarin olsun insBende yumurta toplatmaya gidiyorum dostlar ayetel kürsi okurmusunuz allah razı olsun
Canim hayirlisi olsun rabbim kolaylik versin emeklerini bosa cikarmasin ayettel kursini okudumBende yumurta toplatmaya gidiyorum dostlar ayetel kürsi okurmusunuz allah razı olsun
STreste yapmadım gayet rahatım aslında ama ne bir ağrı ne birşey bakalım hayırlısı vardır bundada bir hayır hadi bakalım 21 ine az kaldı heyecanla bekliyorum sonucu peki bu süreçte ipne ilaç kullanıyormusun süreç nasıl hep yatman mı gerekiyorCanim test tarihim 21 ocak bugun 3. Evet canin benim iki embriyo transferi yapildi.Gunum bekliyrm bakalim.sen hala adet olmadinmi.stresmi yaptin belki ondan gecikmistir.
Hayirlisi olur ins canim hakkinda.dr ilk uc gun yat dedi daha sonra gunluk hayatina devam edebilirsin agir kaldirmamak ve cok yorulmamak sartiyla tabi. Bende yattim 3. Gun hafif lekelenme olunca dinlenin dediler zaten biseyde yapmamistim ama:) en sonunda dun cildirdim evde kendimi attim disari:) biraz yoruldum aksama fena oldum.ilaclarim var canim progestan estroferm ve folik asit.kullaniyrm onlara devam yani:) dua edin bana ins pozitifi gorurum gunler yaklastikca heyecan yapiyrm. Off hayirlisi bakalimSTreste yapmadım gayet rahatım aslında ama ne bir ağrı ne birşey bakalım hayırlısı vardır bundada bir hayır hadi bakalım 21 ine az kaldı heyecanla bekliyorum sonucu peki bu süreçte ipne ilaç kullanıyormusun süreç nasıl hep yatman mı gerekiyor
Hayirlisi olsun rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah yat dinlen bol bol snr yatacak vaktin olmaz belkiHayirlisi olur ins canim hakkinda.dr ilk uc gun yat dedi daha sonra gunluk hayatina devam edebilirsin agir kaldirmamak ve cok yorulmamak sartiyla tabi. Bende yattim 3. Gun hafif lekelenme olunca dinlenin dediler zaten biseyde yapmamistim ama:) en sonunda dun cildirdim evde kendimi attim disari:) biraz yoruldum aksama fena oldum.ilaclarim var canim progestan estroferm ve folik asit.kullaniyrm onlara devam yani:) dua edin bana ins pozitifi gorurum gunler yaklastikca heyecan yapiyrm. Off hayirlisi bakalim
Saol canim.ins pozitifi görürüm. Hicbisey hissetmiyrm kafam karmakarisik test gunuma az kaldi napicam bilmyrm. Ins pozitifi goreyimde yatocak zamanim olmasin ona raziyim canim:)Hayirlisi olsun rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah yat dinlen bol bol snr yatacak vaktin olmaz belki
Pozitif dusun pozitif olsun cnm insallah hersey guzel olacak ben inaniyorum gorecegiz cift cizgiyiSaol canim.ins pozitifi görürüm. Hicbisey hissetmiyrm kafam karmakarisik test gunuma az kaldi napicam bilmyrm. Ins pozitifi goreyimde yatocak zamanim olmasin ona raziyim canim:)
Ins canim ya:)
Pozitif dusun pozitif olsun cnm insallah hersey guzel olacak ben inaniyorum gorecegiz cift cizgiyi
Ins canim ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?