- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Valla karmakarisik durumdayim canim.korkuyrm sanirim negatif gormek istemiyrm.aslinda test yapmak istiyrm ama korkudan bisey yapamiyrm.sadece ne yapsam diye dusunup duruyrm zor bi durumdayim anliyacagin.Valla canım ben senin yerine olsaydım şuan bir kaç defa kan tahlili yaptırırdım en zoruda beklemek heralde senin yerine ben bile heyecan içindeyim nasıl hissediyorsun peki
Valla karmakarisik durumdayim canim.korkuyrm sanirim negatif gormek istemiyrm.aslinda test yapmak istiyrm ama korkudan bisey yapamiyrm.sadece ne yapsam diye dusunup duruyrm zor bi durumdayim anliyacagin.
Saol canim benim ne kadar guzel yazmıssin. Haklisin aslinda olmuyorsa olmamasinda da bi hayir vardir tabi.insanoglu iste hep bi aceleci hep biz istedigimizde olsun istiyrz.bazen gozden kaciriyoruz herseyde bir hayir vardir tabiki. Rabbime inancim sonsuz. Yasatmayacagi seyin hayalini kurdurmazmis ins o guzel duyguyu bizde yasiyacagiz:) destegin icin cok sagol canim basindan beri hep yanımda oldunuz tam modum düşüyor bi anda kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum. Ne yapalim verende allah alanda diytm artik.ins hayirlisi olur hepimiz icin tabiki. Canim sen hala adet olmadin hamilelik gibi bi durum olabilirmi? Korunuyormusunuz? Oyle bi durum yoksa kendikiginden olmasin?Zor durumda değilsin inan bana en kötü olsa bile yani negatifki inan bana pozitif olacak olduda negatif çıktı bu dünyanın sonu değil sakin olmaya bak inan bana biz istediğimiz zaman bebiş gelmiyor onun bizi istemesi gerekiyor Rabbimin izni ile olacak inşallah arkadaşım umutsuzluğa kapılıp stres yapma bebişide üzme bak bana bütün tahlillerim yapıldı her ay düzenli gelen adetim gelmiyor tahlil sonuçlarımı doktora bile gösteremedim sen düşün buna bile birşeyler engel oluyor demekki hala vakti zamanı değil hatta sana şöyle birşey anlatayım ben hep dua ederken ( Allahım sana teslim oldum eğer ki çabalarımın sonucu hüsran olacaksa bir engel çıksın yada hayırsız olacaksa bir şekilde olmasın diye ilk tüp bebek görüşmem geçen yıl nisan ayında bodrum acıbademdeydi eşimin işi dolayısıyla oradaydık ve emindik 1 yıl daha orada olacaktık nisan ayında prof. Doktorla görüştüm bazı ilaçlar verdi eylülde yaptıracağız dedik aradan sadece 3 hafta geçti eşim Diyarbakıra gitti ve 2 yıl süre ile ben Bursaya döndüm otomatik olarak iptal oldu pes etmedim İstanbulda seval taşdemir ile görüştüm eylül ayında randevu aldım gidip görüşüp kontrol edip ilaçları yazacaktı ve sabah 8 de feribotum vardı sabah kalktım 7 de hazırlandım hop mesaj geldi feribot seferleri yoğun rüzgar sebebi ile iptal olmuştur ve o gün saat 9 da rüzgar bitti inanılmaz güneşli bir hava vardı yetmedi bursa acıbademe gittim doktor ile görüştüm ilaç verdi hazırlık için 1 ay sonra başlanacaktı hopp eşimin parmağı kırıldı o süreçte 2 ay evdeydi para olarak sıkıştık şimdi ise tıp fakultesine gidiyorum ilaç başlanacak 2. Gün bak adetim gelmiyor hala sabır edip tevekkül ediiyorum napalım kısmet diyorum..... Sıkma canını keyfini kaçırmak istemem sen en azından besmele çekip başladın inan bana olacak inşallahhh
Saol canim benim ne kadar guzel yazmıssin. Haklisin aslinda olmuyorsa olmamasinda da bi hayir vardir tabi.insanoglu iste hep bi aceleci hep biz istedigimizde olsun istiyrz.bazen gozden kaciriyoruz herseyde bir hayir vardir tabiki. Rabbime inancim sonsuz. Yasatmayacagi seyin hayalini kurdurmazmis ins o guzel duyguyu bizde yasiyacagiz:) destegin icin cok sagol canim basindan beri hep yanımda oldunuz tam modum düşüyor bi anda kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum. Ne yapalim verende allah alanda diytm artik.ins hayirlisi olur hepimiz icin tabiki. Canim sen hala adet olmadin hamilelik gibi bi durum olabilirmi? Korunuyormusunuz? Oyle bi durum yoksa kendikiginden olmasin?
Ya hic belli olmaz canim.oyle seyler okudumki tam tup bebege gececekken hamile oldugunu ogrenenler cok var olurmu olur:) ayyy süper olur hatta canim ya:) sen yinede her ihtimale karsi bi test yap istersen ne olur ne olmaz. Heyecanlandim bak simdi:)Kesinle öyle oyüzden moralini hep yüksek tut... Canım biz hiç korunmadık evliliğimizin ilk gününden beri zannetmiyotum şimdiye kadar olmayan şey şimdi hiç umut yok anlayacağın
Ya hic belli olmaz canim.oyle seyler okudumki tam tup bebege gececekken hamile oldugunu ogrenenler cok var olurmu olur:) ayyy süper olur hatta canim ya:) sen yinede her ihtimale karsi bi test yap istersen ne olur ne olmaz. Heyecanlandim bak simdi:)
Canim soylediklerinde hamilelik belirtileri gibi ne bilim anlamadim.kist falan mi var? Istersen tekrar bi git dr acanım şöyleki kasımın 20sinde en son adet gördüm tam olarak sonra aralık 13 de kahverengi 3 gün süren akıntı oldu tam sökülemedim sonrasında zaten 5 gün sonra doktora gittim doktora söyledim 3 gün akıntı geldi kahverengi diye tam sökülememişsin dedi beta hcg ye bakıldı 1.2 çıktı şuan 16 ocak oldu ara ara regli sancım var ama gelen yok çok fazla akıntım var 10 gün öncede sadece peçeteye gelecek şekilde çok az kahvemsi kremsi akıntı geldi sol kasık civarına dehşet kramplar giriyor çok sık olmasada, midem çok yanıyor belki alakası yoktur ama pskolojik olamaz hiç kafama takmıyorum çünkü ayy bilemedim ya perşembe günü doktora gideceğim yine bir dünya test yapıldı sonuçlar 1 ay oldu çıkalı reglinin 2. günü gel dediler regli olamadığım için gösteremedim tabi hem onları göstericem hemde doktora danışıcam olmadı söktürücü verir
Canim soylediklerinde hamilelik belirtileri gibi ne bilim anlamadim.kist falan mi var? Istersen tekrar bi git dr a
Anladim canim ama sen yinede dikkat et.hayirlisi hakkimizda canım cok ugrasiyrz rabbim emeklerimizi boşa cikartmasinbende zaten polikistik over varya canım muhtemelen her ay olduğu gibi yine kist sancısı çekiyorum :)
Canim ben estrofem i yumurta toplamadan itibaren kullanmaya basladim hem gebelige hazirlik hemde dusuk onleyici die bikiyrm ostrojen hormonu yaniMerhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?
Canim ben estrofem i yumurta toplamadan itibaren kullanmaya basladim hem gebelige hazirlik hemde dusuk onleyici die bikiyrm ostrojen hormonu yani
Herkes kullaniyor canim degerler benimde iyi hicbir sorun yok ama banafa verdiler hala kullaniyrm ben jel kullanmiyrm.progestan fitil olarak kullaniyrm.sen suan hangi asamadasinBenim o değerler iyiydi
Tabi doktorum daha iyi bilir
Herkes kullaniyor canim degerler benimde iyi hicbir sorun yok ama banafa verdiler hala kullaniyrm ben jel kullanmiyrm.progestan fitil olarak kullaniyrm.sen suan hangi asamadasin
Herkes kullaniyor canim degerler benimde iyi hicbir sorun yok ama banafa verdiler hala kullaniyrm ben jel kullanmiyrm.progestan fitil olarak kullaniyrm.sen suan hangi asamadasin
Ben test günümü bekliyrm canim.sen neden 15 gun bekliyrsun yumurta toplamadan sonra cok fazlaSen hangi aşamadasın ?
Ben test günümü bekliyrm canim.sen neden 15 gun bekliyrsun yumurta toplamadan sonra cok fazla
Adetten sonra konulacak işte 1 ay olmadanBen test günümü bekliyrm canim.sen neden 15 gun bekliyrsun yumurta toplamadan sonra cok fazla
Ben test günümü bekliyrm canim.sen neden 15 gun bekliyrsun yumurta toplamadan sonra cok fazla
Yok canim ben taze transfer 3. Gun embriyosuDondurulmusmuydun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?