- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Benim dediğim Selçuklu tıp değil özel Selçuklu hastanesiKonya Selçuklu özel mi oluyor tıp fakültesi değil heralde de mi biz selçuk tıpta yaptırcaz orada da güzel çalışmalar oluyormuş
Tamam canım hayırlısı olsun bakalımBenim dediğim Selçuklu tıp değil özel Selçuklu hastanesi
Tamam canım hayırlısı olsun bakalım[/
Var canim var gozun aydin hayirla gelsin:))Eki Görüntüle 2095880 kizlar bugun 8. Gunum ama ben bi delilik yaptim bakarmisiniz
Tsk ederim canim:) kandada görürüm ins.Var canim var gozun aydin hayirla gelsin:))
Canımm, çok sevindimmmm...Eki Görüntüle 2095880 kizlar bugun 8. Gunum ama ben bi delilik yaptim bakarmisiniz
Tsk ederim canim ya kandada gorurum inş:) inanamiyrm korkuyrm acaba kanda gorebilicekmiyim die:)Canımm, çok sevindimmmm...
Allahım sağlıkla ilerleyip, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
Korkma canım... Bence kanda da göreceksin, ben inanıyorum...Tsk ederim canim ya kandada gorurum inş:) inanamiyrm korkuyrm acaba kanda gorebilicekmiyim die:)
Ins canim benim:)Korkma canım... Bence kanda da göreceksin, ben inanıyorum...
Hem az kaldı zaten test gününe de
Güzel haberlerle inşallah
aaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmm tebrik ederimmmmmmm :) çokkkk çokkkk sevindimmm bak sana demiştim oldu işte hadi bakalımmmm canımmm sağlıkla kucağına al inşallahhhh sabah ilk idrarınlamı yaaptın pekiEki Görüntüle 2095880 kizlar bugun 8. Gunum ama ben bi delilik yaptim bakarmisiniz
Cok tsk ederim canim:) evet canım sabah ilk idrarla yaptim.dedim olmaz ama yapayim evde vardi test merakima yenik dustum sonra sonuc bu:) ins. Kandada gorebilirim bakalim:)aaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmm tebrik ederimmmmmmm :) çokkkk çokkkk sevindimmm bak sana demiştim oldu işte hadi bakalımmmm canımmm sağlıkla kucağına al inşallahhhh sabah ilk idrarınlamı yaaptın peki
Ya nebilim korkuyrm yapicam ama kanda gordukten sonra yapmak istyrm:)kızçe idrarda bu kadar net çıktıysa kanda inan bana çıkar onu dert etme şuan bariz hamişsin bence hamiş takvimini oluştur :)
Amin canım, inşallahGunaydin kizlarrr:) mutlu boll bebisli gunlerimiz olsun ins.zaman ne cabuk geciyor daha dun gibi ignelere baslicam diyordum nasil olcak nasil bitcek onun telasini yasarken simdi allaha cok sukur pozitifi kanda gorecekmiyim heyecanini yasiyrm.burda bana cok destek oldunuz hepinnize tek tek tsk ederim:) ins burada hepimiz sirayla pozitifleri gorucez kizlar sonrada doguma gun sayicaz:)rabbim hepimizin gonlune gore versin. Seviyorum sizleri
Cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin pozitif dusun pozitif olsun demistim pozitifi gorduk rabbim izniyle bizler icinde dua etmeyi unutmaGunaydin kizlarrr:) mutlu boll bebisli gunlerimiz olsun ins.zaman ne cabuk geciyor daha dun gibi ignelere baslicam diyordum nasil olcak nasil bitcek onun telasini yasarken simdi allaha cok sukur pozitifi kanda gorecekmiyim heyecanini yasiyrm.burda bana cok destek oldunuz hepinnize tek tek tsk ederim:) ins burada hepimiz sirayla pozitifleri gorucez kizlar sonrada doguma gun sayicaz:)rabbim hepimizin gonlune gore versin. Seviyorum sizleri
Saol canim benim:) dualarim sizlerle herzaman dua ediyrm tabiki.ama benim bugun lekelenmem var korkuyrmCnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin pozitif dusun pozitif olsun demistim pozitifi gorduk rabbim izniyle bizler icinde dua etmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?