2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

aaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmm tebrik ederimmmmmmm :) çokkkk çokkkk sevindimmm bak sana demiştim oldu işte hadi bakalımmmm canımmm sağlıkla kucağına al inşallahhhh sabah ilk idrarınlamı yaaptın peki
Cok tsk ederim canim:) evet canım sabah ilk idrarla yaptim.dedim olmaz ama yapayim evde vardi test merakima yenik dustum sonra sonuc bu:) ins. Kandada gorebilirim bakalim:)

kızçe idrarda bu kadar net çıktıysa kanda inan bana çıkar onu dert etme şuan bariz hamişsin bence hamiş takvimini oluştur :)

Gunaydin kizlarrr:) mutlu boll bebisli gunlerimiz olsun ins.zaman ne cabuk geciyor daha dun gibi ignelere baslicam diyordum nasil olcak nasil bitcek onun telasini yasarken simdi allaha cok sukur pozitifi kanda gorecekmiyim heyecanini yasiyrm.burda bana cok destek oldunuz hepinnize tek tek tsk ederim:) ins burada hepimiz sirayla pozitifleri gorucez kizlar sonrada doguma gun sayicaz:)rabbim hepimizin gonlune gore versin. Seviyorum sizleri

günaydın kızlar ben de şubat ayında dondurulmuşlarla transfer olacağım ayin 10 unda opu oldum ohss sendromu geçirdim hala karnım şiş ocak ayı ertelendi , şubat aynın başında transferim olacak diye hesaplıyorum ama hesaplar çarşıya uymuyor çoğu zaman kist olma ihtimali de varmış ohss sonrası beklemek zor , üstüne adet olmadım henüz böyle bir durum yasayan arkadaslarımıx varsa sizler bu durumda neler yaşadınız yorum alabilirmiyım

Amin canım, inşallah

Cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin pozitif dusun pozitif olsun demistim pozitifi gorduk rabbim izniyle bizler icinde dua etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…