- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Lekelenmeler normal mis korkma cnm onemli olan yogun bi kanaman olmasin rabbim bebisini sana senide bebisine bagislasinSaol canim benim:) dualarim sizlerle herzaman dua ediyrm tabiki.ama benim bugun lekelenmem var korkuyrm
Amin canim ins.yogun bi kanamam yok cok şükürLekelenmeler normal mis korkma cnm onemli olan yogun bi kanaman olmasin rabbim bebisini sana senide bebisine bagislasin
Inşallah CNm aldiysan sonuç nasil iyi haberler getir bizlerede moral olsunSlm kizlar bugun 10. Gun ogeleden sonra kan vermeye gidicem ins kanda iyi bir sonuc alirim.
Canım ne yaptın?Slm kizlar bugun 10. Gun ogeleden sonra kan vermeye gidicem ins kanda iyi bir sonuc alirim.
cok sukur aldim sonucumu 76.85Inşallah CNm aldiysan sonuç nasil iyi haberler getir bizlerede moral olsun
Canim aldim sonucu 76.85:)Canım ne yaptın?
Merak ediyoruz seni, güzel haberlerle inşallah
Hayırlı olsun cnmcok sukur aldim sonucumu 76.85
Tsk ederim canimHayırlı olsun cnm
Hayirli olsun cnm kendine bebigine cok iyi bakcok sukur aldim sonucumu 76.85
Cok tsk ederim canim:) rabbim hepimizin yuzunu guldursunHayirli olsun cnm kendine bebigine cok iyi bak
Canımmmm, çok mutlu oldum...Canim aldim sonucu 76.85:)
AminnnnnnCok tsk ederim canim:) rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Canimmm cok tsk ederimCanımmmm, çok mutlu oldum...
Çok sevindim, Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...
Dua et bizim için de olur mu
Amin canım aminnnn...Canimmm cok tsk ederimdualarim sizinle canim rabbim burdaki isteyen tum arkadaslarin gonlune gore versin hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin ins
Ins. Hayirlisi olur canim senin icinde.hepimiz icin ben burdan yasadiklarimi hep paylasmaya calistim sizlerinde yaninda olmaya calisicam ins. Bana buradaki arkadaslar cok destek oldular bende destek olmaya calisicam elimden geldigince.rabbim gonlune gore versin ins.Amin canım aminnnn...
Bakalım, benimde şubat başı adetim ile başlayacak transfer tedavim...
Amin canım, Allah razı olsun senden inşallahIns. Hayirlisi olur canim senin icinde.hepimiz icin ben burdan yasadiklarimi hep paylasmaya calistim sizlerinde yaninda olmaya calisicam ins. Bana buradaki arkadaslar cok destek oldular bende destek olmaya calisicam elimden geldigince.rabbim gonlune gore versin ins.
Tebrik ederimm canim hayirli olsuncok sukur aldim sonucumu 76.85
Tebrik ederimm canim hayirli olsun[/QUOtsk ederim canim ins artisda guzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?