- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Eceee çok tebrik ederim canım hayırlısıyla rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Yazmıyorum bir kaç gündür ama seni merak edip takip ediyorum...Allah şahit hem sana hem tedavi gören tüm arkadaşlara hep dua ediyorum.. lütfen kendine çok dikkat et ...cok sukur aldim sonucumu 76.85
Canimm cookk tsk ederim:) saol canim dualarin icin biliyrm cok destek oldun sen ve burdaki cogu arkadas.daha dikkatli olmaya calisiyrm canım.rabbim ins senin benim ve burdaki tum arkadaslarin gonlune gore versin.ins bundan sonraki kandaki artislarimda iyi olur. Bende durumlar boyle işte canimmEceee çok tebrik ederim canım hayırlısıyla rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Yazmıyorum bir kaç gündür ama seni merak edip takip ediyorum...Allah şahit hem sana hem tedavi gören tüm arkadaşlara hep dua ediyorum.. lütfen kendine çok dikkat et ...
Opu yumurta toplama demekti de mi galiba canım ohs sendromu nasıl oluyor çok geçmiş olsun tatlım ya beklenmedik sorunlar çıkabiliyor malesef kist demişsin ya ultrason ile muayene çıkmaz mı kistler baktırmadınız mı hiç ya da hsg işlemi ile. biz yeni başlıcaz tüp bebeğe hsg işleminden geçtim kanallar açık mı bişi var mı diye baktılar sorun yokmuş açıkmış çok şükür ama başlayamadık tüp bebeğe çünkü kanda ths değerlerim yüksek çıktı yani troid bezi yetmezliği varmış yani her zaman süreç istediğimiz gibi ilerlemiyor bunu kabullenmek gerek yoksa hayal kırıklığı yaşıyoruzgünaydın kızlar ben de şubat ayında dondurulmuşlarla transfer olacağım ayin 10 unda opu oldum ohss sendromu geçirdim hala karnım şiş ocak ayı ertelendi , şubat aynın başında transferim olacak diye hesaplıyorum ama hesaplar çarşıya uymuyor çoğu zaman kist olma ihtimali de varmış ohss sonrası beklemek zor , üstüne adet olmadım henüz böyle bir durum yasayan arkadaslarımıx varsa sizler bu durumda neler yaşadınız yorum alabilirmiyım
Canim benim tsh gibi bi sorunum olmadi ama ilaclarla duzelebilen bisey onu biliyorum ve hamile kalabilmek icin cok onemli. Belki tsh degerin normale dondugu zaman kendiliginden bile hamile kalabilirsin cunku oyle olanlarida cok duydum. Bunlari hic kafana takma bence doktorun dogru yapmis o sorunu cozmeden tedaviye baslanmaz. Hersey guzel olucak merak etme:)Benim gibi kanında ths değerleri yüksek çıkan yani troid sorunu olan var mı acaba başlayamadık tedaviye hap verdi endokrin bölümü bir ay kullanacakmışım değerlerim normale dönecekmiş bir aya yoksa başlayamayız tedaviye başlayamağıma mı üzüleyim yoksa troid yetmezliğine mi bilemedim ömür boyu kullanmam gerekebilirmiş bu hapı çok değişik bi durum ya insan yaşadıkça görüyor işte
Evet cnm ben bugun hormon tahlilkeri yaptirdim subatta da bebege basliyoruzKızlar 2018 yılında tüp bebek tedavisini deneyecek ya da tedaviye başlamayı düşünenler var mı aramızda
Canım benim söylediklerin içimi ferahlattı Allâh razı olsun senden eşim azosperm ama dediğin gibi normal yolla Hamile olma olasılığı varsa bile bu troid sorunu engel oluyor belki normale dönerse olabilir inşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder dilerim seni de çok tebrik ederim canım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin çocuğunu kucağına alır bizlere de dua edersin inşallahCanim benim tsh gibi bi sorunum olmadi ama ilaclarla duzelebilen bisey onu biliyorum ve hamile kalabilmek icin cok onemli. Belki tsh degerin normale dondugu zaman kendiliginden bile hamile kalabilirsin cunku oyle olanlarida cok duydum. Bunlari hic kafana takma bence doktorun dogru yapmis o sorunu cozmeden tedaviye baslanmaz. Hersey guzel olucak merak etme:)
Merhaba cnm, geçmiş olsun ohs cok yumurta toplanıldıgında oluşuyor. su toplama oluyor yumurtLar şişiyor ilerki durumlarda ciğerlere kadar su topluyor , şükür benim öyle olmadı karnım hala şiş adet olmayı bekliyorum kist durumu ultrason ile belli olabilir, adet olduğum da gidip kontrol edecekler, tsh sorun etme 1 2 ay içinde düşüyor verdikleri ilaçları düzenli kullan tsh çok büyük bir problem değil merak etme cnm bu işlerde en büyük süreç sabır sabret herşey yoluna giriyor uzun bir süreç tabi bizde 2 yıldır uğraşıyoruz sabredip morelimizi yüksek tutmaktan başka ÇAREMİZ yok :)Opu yumurta toplama demekti de mi galiba canım ohs sendromu nasıl oluyor çok geçmiş olsun tatlım ya beklenmedik sorunlar çıkabiliyor malesef kist demişsin ya ultrason ile muayene çıkmaz mı kistler baktırmadınız mı hiç ya da hsg işlemi ile. biz yeni başlıcaz tüp bebeğe hsg işleminden geçtim kanallar açık mı bişi var mı diye baktılar sorun yokmuş açıkmış çok şükür ama başlayamadık tüp bebeğe çünkü kanda ths değerlerim yüksek çıktı yani troid bezi yetmezliği varmış yani her zaman süreç istediğimiz gibi ilerlemiyor bunu kabullenmek gerek yoksa hayal kırıklığı yaşıyoruz
Ben iki defa cektirdim ölüyorum sandım hem öyle bòyle yerde cektirmedim özelde ama cok sancili ve agrili allah yardimcimiz olsunBi de hsg çekilecek bayanlara sesleniyorum ben işlemden önce internetten araştırayım dedim yaptıranlar varsa ağrılı bi işlem mi diye endişelendim kadınlar kulübüne girdim ordaki bayanlar yazmışlar çok kötüydü öldüm öldüm dirildim anestezi ile olması gerekir diye falan filan. Ben bunları okuyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü bi hoş oldum içeri girdim eşime hakkını helal et falan diyorum ama inanın o yazılanlar gibi değil sakın panik yapmayın ağrılı bi işlem olduğu doğru ama onların dediği gibi değil gerçi herkesin ağrı eşiği farklı ama biz burda birbirimize moral vermek için yazışıyoruz sonuçta ne bilim sizleri de bilgilendirmek istedim söylenenlere bakmayın sadece ağrılı olacağını bilin hazırlıklı olmak açısından ama dayanılmayacak bi ağrı değil işlem üç dk sürdü zaten
Cok tsk. Ederim canimm.Ne demek canim birbirimize destek olucaz tabiki.hepimiz ayni yollarfan geciyoruz. Brn yarin tekrar kan vericem bakalim ins. Degerim katlanmistir dualarinizi bekliyorum:) allah sana ve buradaki tum arkadaslarada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins..Canım benim söylediklerin içimi ferahlattı Allâh razı olsun senden eşim azosperm ama dediğin gibi normal yolla Hamile olma olasılığı varsa bile bu troid sorunu engel oluyor belki normale dönerse olabilir inşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder dilerim seni de çok tebrik ederim canım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin çocuğunu kucağına alır bizlere de dua edersin inşallah
Cnm benim gozunaydin senin adına coook sevindim, Allah tamamına erdirsin.Yarin cook guzel sonuclar alacaksin inşallah.Darısı hepimizin başına hepimiz boyle güzel sonuçlar aliriz inşallahcok sukur aldim sonucumu 76.85
Saol canimm cokk tsk ederim:) rabbim hepimizin gonlune gore versin ins.Cnm benim gozunaydin senin adına coook sevindim, Allah tamamına erdirsin.Yarin cook guzel sonuclar alacaksin inşallah.Darısı hepimizin başına hepimiz boyle güzel sonuçlar aliriz inşallah
Tedavin hayirli olsun canim ins. Guzel sonuclar alirsin.Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim.Benimde bugun ignelerimin7.gunu yarin dr.a gidecem bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?