- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Canim ins. Hersey guzel olur:) ins hersey gonlunce olur canimMerhaba arkadaşlar, nasipse bende dondurulmuş ve pgt den sağlıklı gelen tek embriyom ile transfer tedavisine başlıyorum
Adet olmayı bekliyorum 3 gün içinde...
Dilerim ben de Anne olmak için mücadele veren herbirimiz de muvaffak oluruz.
Canim herseyde bir hayir vardir. Ins daha guzel olucak eminim .sen turkiyeye ne zaman geleceksin tedaviye hemen baslicaklar ozaman dimi?Selam kızlar mayıs ayında tüp bebek tedavisi ne türkiyede başlayacaktım şubat ayından görüşme vede kontrol için dediler ki bir gelin görelim dediler .ayın 5 de yolculuk planları yaparken birden ağrılar başladı ve buradaki doktorum yeni bir Kist oluşmuş dedi tabi çok üzüldüm çünki buzamana kadar 6 7 defa kist aldırdım ameliyatla hatta son kistim tüpün içinde büyümüştü 9 cm tüpüde almışlardı hatta egerki raporlarımda çocuk istiyor yazısı olmasaydı son kalan yumurtalıgımıda alacaklarmış. Ve bir kez daha kist ameliyatı olmak zorunda kalırsam yumurtalıgımıda alacaklar ve menapoza girip artik hiç anne olma şansım olmayacaktı...Geçen akşam gideceğim kliniğin facedeki sayfasına yazdım doktor hanımla görüşmek istiyorum nasıl ulaşabilirim diye 10 dakika sonra mesaj geldi ve akşam 7 den sonra dr hanımı arayabileceğim telefon numarasını verdiler inanamadım ve bu olanları anlattım kendisine bana dediği şey kist i hemen iğneyle cektigin sonrada bir aylık doğum kontrol hapı sonra tedavinize başlarız oldu .dedim iğne ile cektirmekmi burda ameliyatla alıyorlar şaşırdı sakin diyor ameliyat yumurtalıklara zarar veriyor ......Kızlarrr bosyere kaç defa ameliyat oldum sadece sizinlede paylaşmak istedim lütfen bir doktorda kalmayın özellikle benim gibi yurt dışında yaşayanlar türkiye çok ileri tıp konusunda lütfen araştıra yapmadan hiç bir zaman ameliyat olmayın!!!!!
Canimm benimm coookk tsk ederimm:) rabbim ins. Seninde gonlune gore versin:) ins sende biran once tedaviye baslayip anne olcaksinBu arada ece yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Dualarım seninle canım.yatarken kalktıgımda ilk senin için dua edeceğim....Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin canım
Canım, değerler gayet güzel...Kizlar bugun tekrar kan verdim ilk sonucum 76.85 bugünkü de 279.54
Amin canım, Allah razı olsunCanim ins. Hersey guzel olur:) ins hersey gonlunce olur canim
Arkadaşım, yazdıklarını okuyunca bir kez daha dedim ki kime güveneceğiz???Selam kızlar mayıs ayında tüp bebek tedavisi ne türkiyede başlayacaktım şubat ayından görüşme vede kontrol için dediler ki bir gelin görelim dediler .ayın 5 de yolculuk planları yaparken birden ağrılar başladı ve buradaki doktorum yeni bir Kist oluşmuş dedi tabi çok üzüldüm çünki buzamana kadar 6 7 defa kist aldırdım ameliyatla hatta son kistim tüpün içinde büyümüştü 9 cm tüpüde almışlardı hatta egerki raporlarımda çocuk istiyor yazısı olmasaydı son kalan yumurtalıgımıda alacaklarmış. Ve bir kez daha kist ameliyatı olmak zorunda kalırsam yumurtalıgımıda alacaklar ve menapoza girip artik hiç anne olma şansım olmayacaktı...Geçen akşam gideceğim kliniğin facedeki sayfasına yazdım doktor hanımla görüşmek istiyorum nasıl ulaşabilirim diye 10 dakika sonra mesaj geldi ve akşam 7 den sonra dr hanımı arayabileceğim telefon numarasını verdiler inanamadım ve bu olanları anlattım kendisine bana dediği şey kist i hemen iğneyle cektigin sonrada bir aylık doğum kontrol hapı sonra tedavinize başlarız oldu .dedim iğne ile cektirmekmi burda ameliyatla alıyorlar şaşırdı sakin diyor ameliyat yumurtalıklara zarar veriyor ......Kızlarrr bosyere kaç defa ameliyat oldum sadece sizinlede paylaşmak istedim lütfen bir doktorda kalmayın özellikle benim gibi yurt dışında yaşayanlar türkiye çok ileri tıp konusunda lütfen araştıra yapmadan hiç bir zaman ameliyat olmayın!!!!!
Ins. Canim inss.Canım, değerler gayet güzel...
Katlanarak devam etsin inşallah
Gözün aydın canım kaçıncı gün embriyosu seninki ilk kaçıncı gün test yaptınKizlar bugun tekrar kan verdim ilk sonucum 76.85 bugünkü de 279.54
Tsk ederim canim:) benim iki tane 3. Gun embriyosu.biri cok iyi kalite digeride iyi kalite idi.ilk kan testini 10. Gün yaptim bugunkude 13. Gun oluyorGözün aydın canım kaçıncı gün embriyosu seninki ilk kaçıncı gün test yaptın
Maşallah o zaman:)Tsk ederim canim:) benim iki tane 3. Gun embriyosu.biri cok iyi kalite digeride iyi kalite idi.ilk kan testini 10. Gün yaptim bugunkude 13. Gun oluyor
Hangisi meselaKızlar tahlilleri bugün cıktı tüp bebege başlıycam ama sonuçları anlayamadım kac olmalı sonuçlar yazarmısınız bana
Ece cokkk sevindim hadi hayırlısı ben pek değerlerden anlamıyorum ama okudukça inan çok mutlu olup heyecanlanıyorumCanim herseyde bir hayir vardir. Ins daha guzel olucak eminim .sen turkiyeye ne zaman geleceksin tedaviye hemen baslicaklar ozaman dimi?
Amin canım çok teşekkür ederim.rabbim cümlemize vede istiyenlere bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Malesef çikolata kisti hamileliği kesinlikle engelliyor diye biliyorum peki kist için herhangi bir tedavi uygulamıyorlarmı? Tüplere bakıldımı ve en önemlisi hormonlar.neler yaptırdınız bu zamana kadar ?Arkadaşım, yazdıklarını okuyunca bir kez daha dedim ki kime güveneceğiz???
Allah iyilerle karşılaştırsın, doktorlarında iyi ve vicdan sahibi olanlarıyla inşallah...
Bende de var 3 yıldır çikolata kisti, şans eseri öğrendim.
Ameliyat önermediler pek, bende çok istemedim
Bu nedenle de Tüp bebek tedavisini tercih ettim, hamile kalamama sebebim bu mu bilemem ama...
Rabbim şifanı versin, zor bir süreç yaşamışsın.
Bundan sonrası kolay olur inşallah
Kızlar fsh degerim 6.93 sizce iyimiAmin canım çok teşekkür ederim.rabbim cümlemize vede istiyenlere bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Malesef çikolata kisti hamileliği kesinlikle engelliyor diye biliyorum peki kist için herhangi bir tedavi uygulamıyorlarmı? Tüplere bakıldımı ve en önemlisi hormonlar.neler yaptırdınız bu zamana kadar ?
Canm bildiğim kadarıyla 10nun altında olması gerekiyor. Sennki gayet normalKızlar fsh degerim 6.93 sizce iyimi
Cok tesekkür ederim canım peki bildiğin baska önemli tahlil varmıCanm bildiğim kadarıyla 10nun altında olması gerekiyor. Sennki gayet normal
Evet, çikolata kistleri normal yolla hamile kalma da ciddi sorun teşkil ediyormuşAmin canım çok teşekkür ederim.rabbim cümlemize vede istiyenlere bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Malesef çikolata kisti hamileliği kesinlikle engelliyor diye biliyorum peki kist için herhangi bir tedavi uygulamıyorlarmı? Tüplere bakıldımı ve en önemlisi hormonlar.neler yaptırdınız bu zamana kadar ?
Amin canim:) hayirli olsun tedavinmerhaba kızlar bnde bugün tüp bebek için görüşmeye gittim kan tahlili verdim yarında hsg için gün alıcam
Allah herkese saglıkla sıhatle hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?