2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canim ins. Hersey guzel olur:) ins hersey gonlunce olur canim

Canim herseyde bir hayir vardir. Ins daha guzel olucak eminim .sen turkiyeye ne zaman geleceksin tedaviye hemen baslicaklar ozaman dimi?

Bu arada ece yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Dualarım seninle canım.yatarken kalktıgımda ilk senin için dua edeceğim....Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin canım
Canimm benimm coookk tsk ederimm:) rabbim ins. Seninde gonlune gore versin:) ins sende biran once tedaviye baslayip anne olcaksin

Arkadaşım, yazdıklarını okuyunca bir kez daha dedim ki kime güveneceğiz???
Allah iyilerle karşılaştırsın, doktorlarında iyi ve vicdan sahibi olanlarıyla inşallah...
Bende de var 3 yıldır çikolata kisti, şans eseri öğrendim.
Ameliyat önermediler pek, bende çok istemedim
Bu nedenle de Tüp bebek tedavisini tercih ettim, hamile kalamama sebebim bu mu bilemem ama...
Rabbim şifanı versin, zor bir süreç yaşamışsın.
Bundan sonrası kolay olur inşallah

merhaba kızlar bnde bugün tüp bebek için görüşmeye gittim kan tahlili verdim yarında hsg için gün alıcam
Allah herkese saglıkla sıhatle hayırlı evlatlar versin

Canim herseyde bir hayir vardir. Ins daha guzel olucak eminim .sen turkiyeye ne zaman geleceksin tedaviye hemen baslicaklar ozaman dimi?
Ece cokkk sevindim hadi hayırlısı ben pek değerlerden anlamıyorum ama okudukça inan çok mutlu olup heyecanlanıyorum yolda diye canım ben kinimle görüştüm mayıs ayında gelicem diye ızinimiz ozamana diye onlarda dedi önceden bir görmekte fayda var herseyi ayarlar gelirsiniz kötü bir süprizle karşılaşırsanız izininiz de yanar . O yüzden bir görelim destekleyici ilaçlar verelim dediler ..kendilerince en iyisini yapmaya çalışıyorlar bakalım artik hayirlisi

Amin canım çok teşekkür ederim.rabbim cümlemize vede istiyenlere bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Malesef çikolata kisti hamileliği kesinlikle engelliyor diye biliyorum peki kist için herhangi bir tedavi uygulamıyorlarmı? Tüplere bakıldımı ve en önemlisi hormonlar.neler yaptırdınız bu zamana kadar ?

Kızlar fsh degerim 6.93 sizce iyimi

Evet, çikolata kistleri normal yolla hamile kalma da ciddi sorun teşkil ediyormuş
Ama tüp bebekte etkilemediğini savunuyor doktorlar.
Rahim filmi vs çekildi
Temiz çıktı, tüplerde de bir sorun yok gibi
Ne yapsak yine de hep eksik kalıyor gibi birşeyler,
Hormon değerlerime de son transfer döneminde bakılmıştı.
inşallah her birimiz evlat sahibi oluruz en kısa zamanda...
Zor ve yıpratıcı bir süreç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…