- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Canimm cok saol.bencede ön görüşme yapman daha iyi olacaktir. Bi tedabi protokolu hazirlsrlar bende on gorusme yapmistim o sekilde olmustu. Dua ediyrm sana ve burdaki tum arkadaslara rabbim herkesin kucagini doldursun.bende subatin 2 sinde ilk jltrasonda gorucem cok heyecanliyim:)Ece cokkk sevindim hadi hayırlısı ben pek değerlerden anlamıyorum ama okudukça inan çok mutlu olup heyecanlanıyorumyolda diye canım ben kinimle görüştüm mayıs ayında gelicem diye ızinimiz ozamana diye onlarda dedi önceden bir görmekte fayda var herseyi ayarlar gelirsiniz kötü bir süprizle karşılaşırsanız izininiz de yanar . O yüzden bir görelim destekleyici ilaçlar verelim dediler ..kendilerince en iyisini yapmaya çalışıyorlar bakalım artik hayirlisi
Benm 2 yıldır takip ettirdiğim değerler fsh lh ,prolaktin, tsh,e2.bir de tüp bebek öncesi amh bakıldı ki en önemlisi o sanırım yumurta rezervini gösteriyor.Cok tesekkür ederim canım peki bildiğin baska önemli tahlil varmı
Amh kac olması gerekiyorBenm 2 yıldır takip ettirdiğim değerler fsh lh ,prolaktin, tsh,e2.bir de tüp bebek öncesi amh bakıldı ki en önemlisi o sanırım yumurta rezervini gösteriyor.
1in üzerinde olması gerekiyomuş benm 0.52 çıkmıştı direk tüp bebek demişlerdi.Amh kac olması gerekiyor
Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun...merhaba kızlar bnde bugün tüp bebek için görüşmeye gittim kan tahlili verdim yarında hsg için gün alıcam
Allah herkese saglıkla sıhatle hayırlı evlatlar versin
Herseyde bir hayir vardir canım sakin üzülme. Vardir rabbimin bir bildigi en dogru zamanda berecektir sanada emin ol. Hakkinda hauirlisi ins.Bende bugün test icin geldim malesef negatif çok umutluydum ama olmadi Hayırlı si artık
Hayırlısı buymuş demekten başka çare yok kaçıncı gün embriyosuyduBende bugün test icin geldim malesef negatif çok umutluydum ama olmadi Hayırlı si artık
Üzülme desekte ne kadar zor olduğunu biliyorum...Bende bugün test icin geldim malesef negatif çok umutluydum ama olmadi Hayırlı si artık
Canm Allah büyük vardır bi sebebi şuan olmamasının.inş en yakın zamanda Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.ilk miydi?kaçıncı gün embriyosuydu canm?Bende bugün test icin geldim malesef negatif çok umutluydum ama olmadi Hayırlı si artık
Cok tsk ederim canim. Rabbim en kisa zamanda sanada yasatsin ins.Saolun kızlar allah razı olsun hepinizden.
3 gün embriosuydu ilk denememizdi hakkımızda hayırlısı olsun.
ECEdeniz8107 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına
Amiiinnn ınsallh canmCok tsk ederim canim. Rabbim en kisa zamanda sanada yasatsin ins.
Amin canim:) hayirli olsun tedavin
Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun...
Canim gecmis olsun herseyde vardir bir hayır. Dogum kontrol hapiyla kistlerinden kurtulursun sonra tedavin hayirlisiyla olur ins.kızlar adet oldum doktora gittim geçen ay ertelenmişti transferim bu ayda ertelendi yumurtalarım hala duruyormuş ve çatlamamış kist yapmış sanırım doğum kontrol hapı verdi çok heyecanla gitmiştim yine 1 ay daha bekleyeceğim bu defa %99 olur dedi doktorum tabi ben korkuyorum geçmezse diye sizin tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı ve ya böyle durum yaşayan arkadaşlar tecrübe edinenler
Allah şifa versin canım şükür öyle bişi yokmuş aman Allâh göstermesin herşey istediğin gibi olur umarım sağolasın kuzumMerhaba cnm, geçmiş olsun ohs cok yumurta toplanıldıgında oluşuyor. su toplama oluyor yumurtLar şişiyor ilerki durumlarda ciğerlere kadar su topluyor , şükür benim öyle olmadı karnım hala şiş adet olmayı bekliyorum kist durumu ultrason ile belli olabilir, adet olduğum da gidip kontrol edecekler, tsh sorun etme 1 2 ay içinde düşüyor verdikleri ilaçları düzenli kullan tsh çok büyük bir problem değil merak etme cnm bu işlerde en büyük süreç sabır sabret herşey yoluna giriyor uzun bir süreç tabi bizde 2 yıldır uğraşıyoruz sabredip morelimizi yüksek tutmaktan başka ÇAREMİZ yok :)
Tabi zor bi işlem ama dayanılmayacak bi ağrı değil sağolun hepimize inşallahBen iki defa cektirdim ölüyorum sandım hem öyle bòyle yerde cektirmedim özelde ama cok sancili ve agrili allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?