2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canimm cok saol.bencede ön görüşme yapman daha iyi olacaktir. Bi tedabi protokolu hazirlsrlar bende on gorusme yapmistim o sekilde olmustu. Dua ediyrm sana ve burdaki tum arkadaslara rabbim herkesin kucagini doldursun.bende subatin 2 sinde ilk jltrasonda gorucem cok heyecanliyim:)

Bende bugün test icin geldim malesef negatif çok umutluydum ama olmadi Hayırlı si artık
Üzülme desekte ne kadar zor olduğunu biliyorum...
İki negatif denemem var benimde,her birinde test sonucum negatif çıktığında dünya başıma yıkılmış ve ben Anne olamayacağım korkusu...
Ama birkaç gün sonra toparlıyor insan kendini, Allah'ım güç veriyor.
Daha büyük bir umutla kalkıyorsun ayağa, bu kez negatif olma sebeplerinin üzerine gidip araştırıyor ve sonra ki süreçte daha tecrübeli daha temkinli başlıyorsun...
Herşey Allah'tan.... Biz elimizden geleni yapalım, gerisi tevekkül...
Dilerim bu kez herşey daha güzel olur hem sizin, hem bekleyen her birimiz için...
Hayırlısıyla gelsin...Vakti zamanı vardır elbet.
Sabır ve dua başka çözümü yok ki....
Bol bol dua edelim, sabredelim....
Rabbim; ol dediğinde olur

Bende bugün test icin geldim malesef negatif çok umutluydum ama olmadi Hayırlı si artık
Canm Allah büyük vardır bi sebebi şuan olmamasının.inş en yakın zamanda Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.ilk miydi?kaçıncı gün embriyosuydu canm?

Saolun kızlar allah razı olsun hepinizden.
3 gün embriosuydu ilk denememizdi hakkımızda hayırlısı olsun.
ECEdeniz8107 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına

kızlar adet oldum doktora gittim geçen ay ertelenmişti transferim bu ayda ertelendi yumurtalarım hala duruyormuş ve çatlamamış kist yapmış sanırım doğum kontrol hapı verdi çok heyecanla gitmiştim yine 1 ay daha bekleyeceğim bu defa %99 olur dedi doktorum tabi ben korkuyorum geçmezse diye sizin tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı ve ya böyle durum yaşayan arkadaşlar tecrübe edinenler

Canim gecmis olsun herseyde vardir bir hayır. Dogum kontrol hapiyla kistlerinden kurtulursun sonra tedavin hayirlisiyla olur ins.

Meraba kızlar bisey soracaktım
Ben bir iki ay sonra ikinci denemenizi yapacağız acaba iki embrio koyarlar mi ben zeynep kamil hastanesinde yaptırıyorum

Allah şifa versin canım şükür öyle bişi yokmuş aman Allâh göstermesin herşey istediğin gibi olur umarım sağolasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…