- 6 Ocak 2018
- 106
- 49
- 98
- 36
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
İnşallah canım amin bak haberlerini bekliyoruz :)Cok tsk. Ederim canimm.Ne demek canim birbirimize destek olucaz tabiki.hepimiz ayni yollarfan geciyoruz. Brn yarin tekrar kan vericem bakalim ins. Degerim katlanmistir dualarinizi bekliyorum:) allah sana ve buradaki tum arkadaslarada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins..
Canım hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına :)Cok tsk ederim canim. Rabbim en kisa zamanda sanada yasatsin ins.
Tesekkur ederim canimmCanım hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına :)
Caniiiiiimmmmm cok saol ben iyiyim cok şükür:) senin adina cok sevindim:) tek yumurtalikla neden olmasinki canim bence hic sorun yok emin ol guzel olucak.benimde solda daha coktu sagda yanlis hatirlamiyorsam 3 yada 4 yunurtam olmustu.ama soyle birsey var tek yumurta olmasi yeterli olmasi icin tek yeterki kaliteli olsun bunu unutma.benim 12 yumurta vardi ama iki transfer edildi. Onemli olan kaliteli olmasi bence.dualarim seninle canım:) Rabbim iins. Gönlüne göre verirSelam kızlar dün telefonla randevularımı yaptim ayın 13 de istanbula uçuyorum 14 şubat sevgililer günü 12 de randevum var ilk görüşme için .halen inanamıyorum ben ciddi ciddi doktora tüp bebek tedavisi için görüşmeye gidiyorum . Yanlız kızlar ben de şimdi bir korku daha başladı bende bir tane yumurtalık var okuduğum kadarıyla herkes yumoslarından bahsederken sağda şu kadar solda bu kadar tek yumurtalık olunca yeterli yumurta oluşabilirmiki? Bununla ilgili çok bakindim ama hiç bir yazı bulamadım ....Bu arada eceeeee canım nasilsin ayın 2 sını bekliyorum ama zamanda gecmiyor kiiii
Benim 2 yumurtalığımda sağlam ama bu kontrolde sağda hiç yumurta göremedi doktor ama solda 7 tane saydı. Hiç sorun etmedi bu durumu. Aşılamada da solda oluşmuştu yumurtam. Yani hiç problem değil takma kafana. Tedavin hayırlı olsun bu aradaSelam kızlar dün telefonla randevularımı yaptim ayın 13 de istanbula uçuyorum 14 şubat sevgililer günü 12 de randevum var ilk görüşme için .halen inanamıyorum ben ciddi ciddi doktora tüp bebek tedavisi için görüşmeye gidiyorum . Yanlız kızlar ben de şimdi bir korku daha başladı bende bir tane yumurtalık var okuduğum kadarıyla herkes yumoslarından bahsederken sağda şu kadar solda bu kadar tek yumurtalık olunca yeterli yumurta oluşabilirmiki? Bununla ilgili çok bakindim ama hiç bir yazı bulamadım ....Bu arada eceeeee canım nasilsin ayın 2 sını bekliyorum ama zamanda gecmiyor kiiii
Canım benim çok teşekkür ederim Rabbim bu sene hepimizin kucağını doldursun inşallah ... işten geç geliyorum arada bakabilsem bile bazen hemen yazamiyorum ama her fırsatta bakmaya çalışıyorum ...ya bu zaman yavasladımı geçmiyormu neCaniiiiiimmmmm cok saol ben iyiyim cok şükür:) senin adina cok sevindim:) tek yumurtalikla neden olmasinki canim bence hic sorun yok emin ol guzel olucak.benimde solda daha coktu sagda yanlis hatirlamiyorsam 3 yada 4 yunurtam olmustu.ama soyle birsey var tek yumurta olmasi yeterli olmasi icin tek yeterki kaliteli olsun bunu unutma.benim 12 yumurta vardi ama iki transfer edildi. Onemli olan kaliteli olmasi bence.dualarim seninle canım:) Rabbim iins. Gönlüne göre verirsevgililer günü ha guzel bi gun Rabbim boyle guzel bi gunde sanada kucuk sevgilini verir ins:) guzel haberlerini bekliyorum canım
Çok teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi olur .siz tedavi görüyor musunuz şuan?Benim 2 yumurtalığımda sağlam ama bu kontrolde sağda hiç yumurta göremedi doktor ama solda 7 tane saydı. Hiç sorun etmedi bu durumu. Aşılamada da solda oluşmuştu yumurtam. Yani hiç problem değil takma kafana. Tedavin hayırlı olsun bu arada
Aynen canim ya zaman gecmek bilmiyor valla:) bende cogunlukla evdeyim iyice sikilmaya basladim artik napicam bilmiyrm.biran once gecsede gorsek su keseyi bakalim tekmi ciftmi gorunucekmi cok merak ediyrm:)Canım benim çok teşekkür ederim Rabbim bu sene hepimizin kucağını doldursun inşallah ... işten geç geliyorum arada bakabilsem bile bazen hemen yazamiyorum ama her fırsatta bakmaya çalışıyorum ...ya bu zaman yavasladımı geçmiyormu ne
Merhaba canim yeni tedavin hayirli olsun.ben arisutu bal polen kullaniyordum ve etkili oldugunu dusunuyorum bence dene derim.bide ben hergun incir yiyorum halende devam ediyorum. Rabbkm gonlune gore versin...Herkese merhabalar arkadaşlar.
Benim ilk tűp bebek denemem başarısız oldu malesef kısa bir aradan sonra yeniden denemeyi dűşűnűyorum. Dondurulmuş emriyolarım az olduğundan ve hepsi ilk transferde kullanıldığından en baştan başlamam gerekmekte galiba. İlk doktor kontrolűmde yumurtaya raslanmadı malesef yeniden oluşabilmelerini beklemekteyim. Yaşımında etkisi var galiba. Sizinde bu konuda őnerileriniz olursa çok sevinirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ben tüp için şubat adetini bekliyorum. Bu arada vitamin takviyelerine başladık. Bakalım bir dahaki muayenede iğnelere başlayacağız inşallah. Sen ne aşamadasın, sorun var mı. İnşallah pozitif tedaviler olur herkes içinÇok teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi olur .siz tedavi görüyor musunuz şuan?
İnşallah birdahaki muayenede yumuşların görünür. İş arkadaşım yumurta elde etmek için akupunktur, yürüyüş programı, bol su, hayıt tohumu macunu kullandı. İki aydır yumurta tek tek de olsa toplanıyor. Sen de biraz destek programı uygulayabilirsin bekliyorken. Umarım sağlıklı bebeklerimiz olur hepimizinHerkese merhabalar arkadaşlar.
Benim ilk tűp bebek denemem başarısız oldu malesef kısa bir aradan sonra yeniden denemeyi dűşűnűyorum. Dondurulmuş emriyolarım az olduğundan ve hepsi ilk transferde kullanıldığından en baştan başlamam gerekmekte galiba. İlk doktor kontrolűmde yumurtaya raslanmadı malesef yeniden oluşabilmelerini beklemekteyim. Yaşımında etkisi var galiba. Sizinde bu konuda őnerileriniz olursa çok sevinirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ben hiç yumurta toplama yaşamadım henüz ama buradan okuduklarıma göre çok ya da az farketmiyor. Hatta düşük kalite olup tutunuyor. Yani 1 yumurta her şeye yeter . İnşşallah pozitif sonuçlanırMerhaba kizlar bende dun dr gittim tedaviye baslama karari verdi ve dun ilaclarima basladim 3 tane yumurta gorebildi sizce tup bebege baslamak icin az mi
İnsallah hepinimizin sonuclari pozitif olurBen hiç yumurta toplama yaşamadım henüz ama buradan okuduklarıma göre çok ya da az farketmiyor. Hatta düşük kalite olup tutunuyor. Yani 1 yumurta her şeye yeter . İnşşallah pozitif sonuçlanır
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz bende şubatta başlayacağımBen tüp için şubat adetini bekliyorum. Bu arada vitamin takviyelerine başladık. Bakalım bir dahaki muayenede iğnelere başlayacağız inşallah. Sen ne aşamadasın, sorun var mı. İnşallah pozitif tedaviler olur herkes için
Dvit, impryl, omepa, redoxon, evicap, b12plus. Eşim de hareketlilik için promenk, evicap, redoxon, dvit kullanıyor.Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz bende şubatta başlayacağım
Impryl için üç ay kullanım gerekli diyor doğrumu?bizimde sorun çıkmazsa şubatta tedavi ama acaba biraz daha mı vitamin kullansak diyorum bende iki ay antioksidan kullandım şimdi inofolik, multivitamin, arısütü kapsülü,Omepa kullanıyorum, eşimde promen k,Teatria, e vitamini Hünnap alıyorDvit, impryl, omepa, redoxon, evicap, b12plus. Eşim de hareketlilik için promenk, evicap, redoxon, dvit kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?