- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Merhaba canim yeni tedavin hayirli olsun.ben arisutu bal polen kullaniyordum ve etkili oldugunu dusunuyorum bence dene derim.bide ben hergun incir yiyorum halende devam ediyorum. Rabbkm gonlune gore versin...
Rica ederim canim.bencede kullan tavsiye ederim.Çok teşekkűr ederim. Amin
Bende onları kullanmaya başlayayım inşallah
Bence guzel canim daha igneleri kullanacaksin.hakkinda hayirlisi olsun canimMerhaba kizlar bende dun dr gittim tedaviye baslama karari verdi ve dun ilaclarima basladim 3 tane yumurta gorebildi sizce tup bebege baslamak icin az mi
Olabilir canım. Bana mayısta aşılama öncesi başlamıştı ilk doktorum. Şimdi Yen’i doktora geçtim. O da kullanmaya devam ettin mi niye bıraktın diye sormuştu. Bir de erkeklerde sperm oluşumu 70 günde oluyormuş sanırım. O yüzden 3 ay kullanım sonrası değerlere bakıyorlarmış. Geç te olsa başladık işte sonucu görücez :)Impryl için üç ay kullanım gerekli diyor doğrumu?bizimde sorun çıkmazsa şubatta tedavi ama acaba biraz daha mı vitamin kullansak diyorum bende iki ay antioksidan kullandım şimdi inofolik, multivitamin, arısütü kapsülü,Omepa kullanıyorum, eşimde promen k,Teatria, e vitamini Hünnap alıyor
Sağol CNm sen nasilsin nasıl gidiyorBence guzel canim daha igneleri kullanacaksin.hakkinda hayirlisi olsun canim
İnşallah faydasını görürsün arısütü bal polen propolis te çok iyi geliyormuş yumurta kalitesine,eşim eylülden beri kullanıyor çok dikkat ettik bu sefer inşallah kaliteli embriyolarımız oluşur.Olabilir canım. Bana mayısta aşılama öncesi başlamıştı ilk doktorum. Şimdi Yen’i doktora geçtim. O da kullanmaya devam ettin mi niye bıraktın diye sormuştu. Bir de erkeklerde sperm oluşumu 70 günde oluyormuş sanırım. O yüzden 3 ay kullanım sonrası değerlere bakıyorlarmış. Geç te olsa başladık işte sonucu görücez :)
İnşallah canım hepimiz içinİnşallah faydasını görürsün arısütü bal polen propolis te çok iyi geliyormuş yumurta kalitesine,eşim eylülden beri kullanıyor çok dikkat ettik bu sefer inşallah kaliteli embriyolarımız oluşur.
Tsk ederim canim. Valla simdilik bi sikinti yok.haftaya cumayi bekliyrm kontrolum var bakalimSağol CNm sen nasilsin nasıl gidiyor
Canımm ben hala adet olmayı bekliyorum beklediğim içinde olamıyorum 2 şubatta kalp atışlarınımı duyacaksın o kadar mutluyumki senin adınaSlm kizlarr napiyorsunuz neler yapiyorsunuz? Tedaviye baslayanlar ne durumdasiniz? Ben heyecanla2 subati bekliyrm.egy canim sen ne yaptin merak ediyorum adet oldunmu tedaviye ne zaman baslicaksin?
Anladim canim hayirlisi hakkinda bakalim.evet canim 2 subat kalp atışını ins duyariz bakalim:) sende arada gir.durumundan habrrdar et canım mrrak ediyoruz ama:)Canımm ben hala adet olmayı bekliyorum beklediğim içinde olamıyorum 2 şubatta kalp atışlarınımı duyacaksın o kadar mutluyumki senin adına
Hayirli olsun canim tedavin. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inss..Merhaba kizlar bende yarin tedaviye basliyorum. Duam hepimizle Rabbim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi:)
InsAllah kuzum seninde guzel haberlerini alalim 2 subati bende heycanla beklicem dilerim Rabbimden pozitifi gorursunHayirli olsun canim tedavin. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inss..
Kuzum ananasla kabak cekirdegi ye 1 hafta tutunmaya yardimci oluyoHayirli olsun canim tedavin. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inss..
Rabbim yuzune baksin canm insAllah olumlu sonuc alirsin dualarimiz seninleMerhaba kızlar
Sabah transferim var
Dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?