2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Olabilir canım. Bana mayısta aşılama öncesi başlamıştı ilk doktorum. Şimdi Yen’i doktora geçtim. O da kullanmaya devam ettin mi niye bıraktın diye sormuştu. Bir de erkeklerde sperm oluşumu 70 günde oluyormuş sanırım. O yüzden 3 ay kullanım sonrası değerlere bakıyorlarmış. Geç te olsa başladık işte sonucu görücez :)

İnşallah faydasını görürsün arısütü bal polen propolis te çok iyi geliyormuş yumurta kalitesine,eşim eylülden beri kullanıyor çok dikkat ettik bu sefer inşallah kaliteli embriyolarımız oluşur.

Slm kizlarr napiyorsunuz neler yapiyorsunuz? Tedaviye baslayanlar ne durumdasiniz? Ben heyecanla2 subati bekliyrm. egy canim sen ne yaptin merak ediyorum adet oldunmu tedaviye ne zaman baslicaksin?
Canımm ben hala adet olmayı bekliyorum beklediğim içinde olamıyorum 2 şubatta kalp atışlarınımı duyacaksın o kadar mutluyumki senin adına

Canımm ben hala adet olmayı bekliyorum beklediğim içinde olamıyorum 2 şubatta kalp atışlarınımı duyacaksın o kadar mutluyumki senin adına
Anladim canim hayirlisi hakkinda bakalim.evet canim 2 subat kalp atışını ins duyariz bakalim:) sende arada gir.durumundan habrrdar et canım mrrak ediyoruz ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…