2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Selam kizlar benimde ilk transferim olucak adet olmayi bekliyorum kontrollere baslamak icin nelere dikkat etmek gerekiyor beslenme vesaire
Canm merhaba bende tam bilmiyorum ama tecrube edinmis arkadaslardan ogrendigim,bol yesillik ve tranfer oncesi 3 gun ve transferden sonraki 4 gun ananas ve kabak cekirdegi iyi geliyomus minnoslarin tutunmasina olumlu oluyomus:)

Herkese merhaba... Benimde yarin yumurta toplama islemim var ... Umarim Jersey yolunda gider ... Heyecan dorukta... Herkese bol sans..

Selam kizlar benimde ilk transferim olucak adet olmayi bekliyorum kontrollere baslamak icin nelere dikkat etmek gerekiyor beslenme vesaire
Merhaba , umarim sende Benin gibi melegini kucagina alirsin...Yemene mumkun oldugu kadar dikkat et AMA en onemlisi sakin gecir bu donemi stress yapmamaya calis .....Ananas ve kabak cekirdegi herkesin tavsiyesi... bana pek faydasi oldugunu soyleyemem... Dedigim gibi stressten uzak durmaya calis.... ben ilk bebgimi kucagima aldim simdi yaklasik 11aylik yarin ikinci icin yumurtalrim toplanacak ...umarim seninde hersey yolunda gider...

Ay ne guzel hayirlisi olsun darisi basimiza insallah

Canm merhaba bende tam bilmiyorum ama tecrube edinmis arkadaslardan ogrendigim,bol yesillik ve tranfer oncesi 3 gun ve transferden sonraki 4 gun ananas ve kabak cekirdegi iyi geliyomus minnoslarin tutunmasina olumlu oluyomus:)
Sizede hayirlisi olsun insallah tutunur bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…