- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Insallah en Lisa zamanda iyi haberi bizlere verirsin... bol sanslar...Merhaba kızlar
Sabah transferim var
Dua beklerim
Insallah en Lisa zamanda iyi haberi bizlere verirsin... bol sanslar...
Rabbim yuzune baksin canm insAllah olumlu sonuc alirsin dualarimiz seninle
Canm merhaba bende tam bilmiyorum ama tecrube edinmis arkadaslardan ogrendigim,bol yesillik ve tranfer oncesi 3 gun ve transferden sonraki 4 gun ananas ve kabak cekirdegi iyi geliyomus minnoslarin tutunmasina olumlu oluyomus:)Selam kizlar benimde ilk transferim olucak adet olmayi bekliyorum kontrollere baslamak icin nelere dikkat etmek gerekiyor beslenme vesaire
Herkese merhaba... Benimde yarin yumurta toplama islemim var ... Umarim Jersey yolunda gider ... Heyecan dorukta... Herkese bol sans..
İnşallah canım sağolInsallah en Lisa zamanda iyi haberi bizlere verirsin... bol sanslar...
Benimde yarin tedavim baslicak heycanliyim ama anlamadigim bi korku var icimde ilk denememiz olucak
InsAllah boşa olucak endiselerimiz canm rahat tut icini hangi merkezde tedavinİlk olduğu için
Aynı senle aynı psikolojideyim
InsAllahh canm kalbini ferah tut boll saglikli yumurtan olsun :)Herkese merhaba... Benimde yarin yumurta toplama islemim var ... Umarim Jersey yolunda gider ... Heyecan dorukta... Herkese bol sans..
InsAllah boşa olucak endiselerimiz canm rahat tut icini hangi merkezde tedavin
Merhaba , umarim sende Benin gibi melegini kucagina alirsin...Yemene mumkun oldugu kadar dikkat et AMA en onemlisi sakin gecir bu donemi stress yapmamaya calis .....Ananas ve kabak cekirdegi herkesin tavsiyesi... bana pek faydasi oldugunu soyleyemem... Dedigim gibi stressten uzak durmaya calis.... ben ilk bebgimi kucagima aldim simdi yaklasik 11aylik yarin ikinci icin yumurtalrim toplanacak ...umarim seninde hersey yolunda gider...Selam kizlar benimde ilk transferim olucak adet olmayi bekliyorum kontrollere baslamak icin nelere dikkat etmek gerekiyor beslenme vesaire
Umarim dedigin gibi olur...Hiç korkma canım
Bol yumurtan olur inşallah
insallah sagol..InsAllahh canm kalbini ferah tut boll saglikli yumurtan olsun :)
Bol şans canımUmarim dedigin gibi olur...
insallah sagol..
Istanbul halkali acibademde canm Turgut Aydin doktorum,cok onerdiler bakalim Rabbim izniyle inaniyorumAntalya memorial hastanesi
Sen nerede yaptırıyorsun tedavi?
İnşallah canım sağol
Istanbul halkali acibademde canm Turgut Aydin doktorum,cok onerdiler bakalim Rabbim izniyle inaniyorum
InsAllahhhh canm benimİnşallah güzel haberlerle görüşürüz canım
Ay ne guzel hayirlisi olsun darisi basimiza insallahMerhaba , umarim sende Benin gibi melegini kucagina alirsin...Yemene mumkun oldugu kadar dikkat et AMA en onemlisi sakin gecir bu donemi stress yapmamaya calis .....Ananas ve kabak cekirdegi herkesin tavsiyesi... bana pek faydasi oldugunu soyleyemem... Dedigim gibi stressten uzak durmaya calis.... ben ilk bebgimi kucagima aldim simdi yaklasik 11aylik yarin ikinci icin yumurtalrim toplanacak ...umarim seninde hersey yolunda gider...
Sizede hayirlisi olsun insallah tutunur bebislerimizCanm merhaba bende tam bilmiyorum ama tecrube edinmis arkadaslardan ogrendigim,bol yesillik ve tranfer oncesi 3 gun ve transferden sonraki 4 gun ananas ve kabak cekirdegi iyi geliyomus minnoslarin tutunmasina olumlu oluyomus:)
Valla canim transferden sonra ilk zamanlar yemistim. Simdi pek yemiyrm:)Kuzum ananasla kabak cekirdegi ye 1 hafta tutunmaya yardimci oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?