2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Benimde yarin tedavim baslicak heycanliyim ama anlamadigim bi korku var icimde ilk denememiz olucak
Canim hic korkma dr una guven. Ilk oldugu zaman insan karmakarisik oluyor. Korku heyecan stres.ama bu donemleri yasayan biri olarak sunu anladim ne kadar rahat olursan hersey okadar kolay oluyor. Bol bol dua et ben o sekilde cok rahatlamistim.allah yardimcin olsun.

Simdi ciktim doktordan canm 4 yumurta gorunuyor cok az dedi yumurtalarin aglamamak icin kendimi zor tutuyorum erken menopoza girme durumun var dedi. Ignelerimi bekliyorum bide tahlil yaptilar birazdan cikicak ona gore bilgi verip yolluyacaklar

Simdi ciktim doktordan canm 4 yumurta gorunuyor cok az dedi yumurtalarin aglamamak icin kendimi zor tutuyorum erken menopoza girme durumun var dedi. Ignelerimi bekliyorum bide tahlil yaptilar birazdan cikicak ona gore bilgi verip yolluyacaklar
Canim hic uzulup panik yapma onemli olan yumurta sayisi degil kalitesidir. Hangi igneleri kullaniyorsun? E2 falanmi bakiliyor merak ettim.

Cnm hic moralini bozma ayni durum bendede var dr ayni seyleri banada soyledi 3 yumurtam vardi 3 gundur ignelere basdim bugun kntrola gittim 7 yumurtam oldu dr iyi dedi insallah ignelerle sayi cogaliyor

Cnm hic moralini bozma ayni durum bendede var dr ayni seyleri banada soyledi 3 yumurtam vardi 3 gundur ignelere basdim bugun kntrola gittim 7 yumurtam oldu dr iyi dedi insallah ignelerle sayi cogaliyor
Ciddenmi ya icimi rahatlattin canm bu bekleyis yoruyor ama insAllah muradimiza ericez. Rabbim seninde yardimcin olsun bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin :)

Anladim canim.bizide haberdar et. Ama hic stres yapip uzulme bak bu stres bile tumurta oluşumunu cok etkiliyor ben yasadim.rahat ol rabbim buyuk. Ins hersey yolunda gidicek oyle duaun hep
Aynen canm igneleri versinler yazicam sana. Haklisin kuzum olumlu dusunucem insAllah hepimiz icin iyi olucak yavrularimizi saglikli bi sekilde kucagimiza alicaz:)

Merhaba kızlar allah hepimize sabır versin bende birdahaki ay tüp bebek tedavisine başlicam. 2 senelik evliyim sorun eşimde tabi ben rahim filmi falan cekilmedim henüz

Merhaba
Herkes için hayırlısı olsun bol pozitifli günler dilerim test sonucu bekleyen arkadaşlara. Ben de transfer süreci beklemedeyim. Climara forte bant, Estrofem,Lucrin İğne kullanıyorum 10 şubat son kontrolüm olacak ve sonrasında transfer dedi doktorum. Benim migrenim var ve bu ilaçlar maalesef migreni tetikliyor. Aranız da aynı problemi yaşayan var mıdır varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Tedavin hayirli olsun canim. Bendede migren var ama canim senin soyledigin ilaclardan sadece estrofem i kullandim bende cok tetiklemedi migreni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…