2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Merhaba kızlar allah hepimize sabır versin bende birdahaki ay tüp bebek tedavisine başlicam. 2 senelik evliyim sorun eşimde tabi ben rahim filmi falan cekilmedim henüz
Hakkinda hayirlisi canm insAllah olumlu olur senin icinde :) ama rahim filmini cektir esinde sorun olsada baska bisey olma riskinide dusunun. Benimde tum herseyim normaldi rahim filminde cikti tuplerimin kapali oldugu

Canm Menogon 75 IU kalcadan
Gonal-f gobekten
Vitrelle 250ug catlatma ignesi en son gun yapilicakmis
Seninki biraz daha farkliymis canim. Hadi bakalim ins kaliteli yumoslarin olur. Ama ben etkili olacagina inaniyrm bir arkadasimda senin gibi kullanmisti birsuru yumurtasi olmustu. Hayirlisi olur ins.

Kizlar bisi merak ediyorum catlatma ignesinin etkisi 12 gunde geciyor ya 2 tane birden vurununca da mi ayni oluyor. iki tane vurunan varmi etkisi ne zaman gecti

Hakkinda hayirlisi canm insAllah olumlu olur senin icinde :) ama rahim filmini cektir esinde sorun olsada baska bisey olma riskinide dusunun. Benimde tum herseyim normaldi rahim filminde cikti tuplerimin kapali oldugu
Bende sevinmistim ilk ogrendigimde bir sorun yok diye ama arastirdigimda senin yasadigin gibi seyler oldugunu ogrendim canm o yuzden rahim filmi cektirecem 1 haftaya devlet hastanesinde cektirsem 3 hafta sonra ozelde tedaviye baslayinca onlarda rahim filmi cekecekmi acaba canm

Yok sen kendin cektiriyosun kuzum tedaviye basladiginda kontrol ediyo doktor cunku tupler kapali olsa bile sivi birikimi olabiliyo baya detayli o. Cok sukur bende yoktu o. Filmi mutlaka cektir derim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…