- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Tesekkur ederim canım valla başa gelen çekilir yapacak bir sey çiktik bir kere bu yola geri dönüs yok katlanacağimTedavin hayirli olsun canim. Bendede migren var ama canim senin soyledigin ilaclardan sadece estrofem i kullandim bende cok tetiklemedi migreni.
Hakkinda hayirlisi olur ins. canim. Allah isibi kolaylastirsin...Tesekkur ederim canım valla başa gelen çekilir yapacak bir sey çiktik bir kere bu yola geri dönüs yok katlanacağim
amin canim cok sağol hepimizin inşallahMerhaba canim ins seninde trdavin hayirli olur.rabbim gönlüne göre versin. ..
Aminnnn cnm cok yorucu ama sonuc guzel olacak insallah pozitif dusunelim pozitif olsun herseyCiddenmi ya icimi rahatlattin canm bu bekleyis yoruyor ama insAllah muradimiza ericez. Rabbim seninde yardimcin olsun bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin :)
Aminnn canm benim :)Aminnnn cnm cok yorucu ama sonuc guzel olacak insallah pozitif dusunelim pozitif olsun hersey
Canm Menogon 75 IU kalcadanCanim hic uzulup panik yapma onemli olan yumurta sayisi degil kalitesidir. Hangi igneleri kullaniyorsun? E2 falanmi bakiliyor merak ettim.
Hakkinda hayirlisi canm insAllah olumlu olur senin icinde :) ama rahim filmini cektir esinde sorun olsada baska bisey olma riskinide dusunun. Benimde tum herseyim normaldi rahim filminde cikti tuplerimin kapali olduguMerhaba kızlar allah hepimize sabır versin bende birdahaki ay tüp bebek tedavisine başlicam. 2 senelik evliyim sorun eşimde tabi ben rahim filmi falan cekilmedim henüz
Canm nasil gecti transferin hayirli olsun insAllahBol şans canım
Güzel haberlerle görüşürüz inşallah
Seninki biraz daha farkliymis canim. Hadi bakalim ins kaliteli yumoslarin olur. Ama ben etkili olacagina inaniyrm bir arkadasimda senin gibi kullanmisti birsuru yumurtasi olmustu. Hayirlisi olur ins.Canm Menogon 75 IU kalcadan
Gonal-f gobekten
Vitrelle 250ug catlatma ignesi en son gun yapilicakmis
InsAllah kuzum incir aldim ogune kadar da incir le takviye yapayim dedim :)Seninki biraz daha farkliymis canim. Hadi bakalim ins kaliteli yumoslarin olur. Ama ben etkili olacagina inaniyrm bir arkadasimda senin gibi kullanmisti birsuru yumurtasi olmustu. Hayirlisi olur ins.
Iyi yapmissin canim bende incir yiyordum hala yiyorum hatta:)InsAllah kuzum incir aldim ogune kadar da incir le takviye yapayim dedim :)
Canm nasil gecti transferin hayirli olsun insAllah
Canim hayirli olsun transferin. Ins pozitif aonuc alirsin hadi bakalim:)Çok kısa sürdü rahattı cnm Sağol
Hayirlisi olsun canm sevindim insAllah bebisini kucagina alicaksin:)Çok kısa sürdü rahattı cnm Sağol
Kaynatip suyunudami ivsem diyorum oda iyi geliyomus canm :)Iyi yapmissin canim bende incir yiyordum hala yiyorum hatta:)
Öyle yapanlar var ama ben direk yiyordm valla:) her ikiside olabilir canimKaynatip suyunudami ivsem diyorum oda iyi geliyomus canm :)
Bende sevinmistim ilk ogrendigimde bir sorun yok diye ama arastirdigimda senin yasadigin gibi seyler oldugunu ogrendim canm o yuzden rahim filmi cektirecem 1 haftaya devlet hastanesinde cektirsem 3 hafta sonra ozelde tedaviye baslayinca onlarda rahim filmi cekecekmi acaba canmHakkinda hayirlisi canm insAllah olumlu olur senin icinde :) ama rahim filmini cektir esinde sorun olsada baska bisey olma riskinide dusunun. Benimde tum herseyim normaldi rahim filminde cikti tuplerimin kapali oldugu
Yok sen kendin cektiriyosun kuzum tedaviye basladiginda kontrol ediyo doktor cunku tupler kapali olsa bile sivi birikimi olabiliyo baya detayli o. Cok sukur bende yoktu o. Filmi mutlaka cektir derim canmBende sevinmistim ilk ogrendigimde bir sorun yok diye ama arastirdigimda senin yasadigin gibi seyler oldugunu ogrendim canm o yuzden rahim filmi cektirecem 1 haftaya devlet hastanesinde cektirsem 3 hafta sonra ozelde tedaviye baslayinca onlarda rahim filmi cekecekmi acaba canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?