- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Sağol canim devlet hastanesinde cektirim sperm testi ve kan uyusmazliginada devlet hastanesinde baktirim. Özeldede geri kalanina bakarlar artik :)Yok sen kendin cektiriyosun kuzum tedaviye basladiginda kontrol ediyo doktor cunku tupler kapali olsa bile sivi birikimi olabiliyo baya detayli o. Cok sukur bende yoktu o. Filmi mutlaka cektir derim canm
Sende sagol canm :) ama tup bebek merkezinde baktirma tum raporlarini cikart oyle git yoksa fiyat yukseliyo devlette rahim filmi icin ileri tarihe atiyolar goruntuleme merkezlerinde ortalama 350 ile 500 arasinda fiyat degisiyo, onumuzdeki ay tedaviye baslicaksan devlette rahim filmini yetistirebilicegini sanmiyorum canmSağol canim devlet hastanesinde cektirim sperm testi ve kan uyusmazliginada devlet hastanesinde baktirim. Özeldede geri kalanina bakarlar artik :)
O zaman ozelde cektirecez zaten arastirmalarima gore cok kotu falan dediler cok umursamaz davraniyolarmis devlet hastanesinde canim o kadar parayi verecez oda cikar aradanSende sagol canm :) ama tup bebek merkezinde baktirma tum raporlarini cikart oyle git yoksa fiyat yukseliyo devlette rahim filmi icin ileri tarihe atiyolar goruntuleme merkezlerinde ortalama 350 ile 500 arasinda fiyat degisiyo, onumuzdeki ay tedaviye baslicaksan devlette rahim filmini yetistirebilicegini sanmiyorum canm
Amin inşallah sağolasın canımHayirlisi olsun canm sevindim insAllah bebisini kucagina alicaksin:)
İnşallah canımCanim hayirli olsun transferin. Ins pozitif aonuc alirsin hadi bakalim:)
Tabikide canim dualarim seninle:) rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins. Canım:))İnşallah canım
Dua beklerim anniş
♥❤♥❤Tabikide canim dualarim seninle:) rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins. Canım:))
O hastaneye gore degisiyo canm ben de bi hastaneye gittim kotu muamele ediyolardi hatta saglik bakanligina sikayet ettim ama hastaneden aglayarak ciktim. Esim o gunden sonra goturmedi psikolojide cok onemli. Hakkinda hayirlisi olsun canm dilerim hersey yolunda gider bebislerini saglikli bi sekilde kucagina alirsin :)O zaman ozelde cektirecez zaten arastirmalarima gore cok kotu falan dediler cok umursamaz davraniyolarmis devlet hastanesinde canim o kadar parayi verecez oda cikar aradan
Tüp bebek tedavisinde döllenmeden sonra 5-6 gün beklenerek blastosist evresine ulaşabilen embriyoların transfer edilmesi pek çok kalitesiz ve anormal embriyonun elenmesini sağlar. Böylece implantasyon ihtimali yükselir ve tüp bebek başarısı artar. Bu evrede embriyolara uygulanabilen CGH yöntemiyle en kaliteli blastosistlerin seçilmesi ise bu başarıyı daha da artırır. CANIM MERHABA BU ALINTI BILGIM OLMADIGI ICIN ARASTIRDIM BIRAZ AMA KOTU BISEY DEGIL HIC KORKMA AKSINE IYI. ICINI FERAH TUT :)Iyi akşamlar arkadaşlar size birsey soracaktım embriyosu 6.gune birakilan oldumu. Bilgisi olan varsa ne olur bana yardımcı olsun cook korkuyorum olumsuz birseymi var acaba
iyi aksamlar canim.oncelikle hic korkma benim kotu bisey degil aksine fuzel bisey bildigim kadariyla.zaten 5. Gun embriyolari cok iyi oluyr 6. Gune birakyilarsa kaliteli bi embriyon var demektir. Hic stres yapma icin rahat olsun canim:)Iyi akşamlar arkadaşlar size birsey soracaktım embriyosu 6.gune birakilan oldumu. Bilgisi olan varsa ne olur bana yardımcı olsun cook korkuyorum olumsuz birseymi var acaba
Kişiden kişiye değişir canim. Kimi erken cvp verir iğnelere kimi geç 18 mm olunca yumurtalar toplanırKizlar bu igneleri kac gun vuruluyoruz,kac gun sonra yumurta toplaniyor ya kafam cok karisti benim
3.gun yada 5.gun yapılıyor geneldeBide sperm yumurta döllendikten kac gun sonra transfer yapiliyor
Anladim canm bugun 4. Gun ignemi oldum cuma randevu verdiler bakalim ozaman ins gelisme vardir ya bu bekleyis strese sokuyo yerimde duramiyorumKişiden kişiye değişir canim. Kimi erken cvp verir iğnelere kimi geç 18 mm olunca yumurtalar toplanır
3.gun yada 5.gun yapılıyor genelde
Oyle canim ama geciyo bi sekilde igne fasli. Test gunu beklemek daha heycanli ve daha uzun suruyo sanki. Bu arada nar suyu ic tavsiye ediyorum. Transfere kadar icersen rahim duvarini baya kalinlastiriyo.Anladim canm bugun 4. Gun ignemi oldum cuma randevu verdiler bakalim ozaman ins gelisme vardir ya bu bekleyis strese sokuyo yerimde duramiyorum
Ben insallahKızlar 2018 yılında tüp bebek tedavisini deneyecek ya da tedaviye başlamayı düşünenler var mı aramızda
Tamam canm icicem mutlaka sagol:)Oyle canim ama geciyo bi sekilde igne fasli. Test gunu beklemek daha heycanli ve daha uzun suruyo sanki. Bu arada nar suyu ic tavsiye ediyorum. Transfere kadar icersen rahim duvarini baya kalinlastiriyo.
Hayirlisii olsun canm insAllah olumlu olur alirsin bebisini kucaginaKizlar regl oldum transfer icin kontrollere baslicam bugun ariyacagim randevumu alacagim gece ruyamda progestan miydi o igneyi vurulucaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?