2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Yok sen kendin cektiriyosun kuzum tedaviye basladiginda kontrol ediyo doktor cunku tupler kapali olsa bile sivi birikimi olabiliyo baya detayli o. Cok sukur bende yoktu o. Filmi mutlaka cektir derim canm
Sağol canim devlet hastanesinde cektirim sperm testi ve kan uyusmazliginada devlet hastanesinde baktirim. Özeldede geri kalanina bakarlar artik :)

Sağol canim devlet hastanesinde cektirim sperm testi ve kan uyusmazliginada devlet hastanesinde baktirim. Özeldede geri kalanina bakarlar artik :)
Sende sagol canm :) ama tup bebek merkezinde baktirma tum raporlarini cikart oyle git yoksa fiyat yukseliyo devlette rahim filmi icin ileri tarihe atiyolar goruntuleme merkezlerinde ortalama 350 ile 500 arasinda fiyat degisiyo, onumuzdeki ay tedaviye baslicaksan devlette rahim filmini yetistirebilicegini sanmiyorum canm

O zaman ozelde cektirecez zaten arastirmalarima gore cok kotu falan dediler cok umursamaz davraniyolarmis devlet hastanesinde canim o kadar parayi verecez oda cikar aradan

O zaman ozelde cektirecez zaten arastirmalarima gore cok kotu falan dediler cok umursamaz davraniyolarmis devlet hastanesinde canim o kadar parayi verecez oda cikar aradan
O hastaneye gore degisiyo canm ben de bi hastaneye gittim kotu muamele ediyolardi hatta saglik bakanligina sikayet ettim ama hastaneden aglayarak ciktim. Esim o gunden sonra goturmedi psikolojide cok onemli. Hakkinda hayirlisi olsun canm dilerim hersey yolunda gider bebislerini saglikli bi sekilde kucagina alirsin :)

Iyi akşamlar arkadaşlar size birsey soracaktım embriyosu 6.gune birakilan oldumu. Bilgisi olan varsa ne olur bana yardımcı olsun cook korkuyorum olumsuz birseymi var acaba
Tüp bebek tedavisinde döllenmeden sonra 5-6 gün beklenerek blastosist evresine ulaşabilen embriyoların transfer edilmesi pek çok kalitesiz ve anormal embriyonun elenmesini sağlar. Böylece implantasyon ihtimali yükselir ve tüp bebek başarısı artar. Bu evrede embriyolara uygulanabilen CGH yöntemiyle en kaliteli blastosistlerin seçilmesi ise bu başarıyı daha da artırır. CANIM MERHABA BU ALINTI BILGIM OLMADIGI ICIN ARASTIRDIM BIRAZ AMA KOTU BISEY DEGIL HIC KORKMA AKSINE IYI. ICINI FERAH TUT :)

Iyi akşamlar arkadaşlar size birsey soracaktım embriyosu 6.gune birakilan oldumu. Bilgisi olan varsa ne olur bana yardımcı olsun cook korkuyorum olumsuz birseymi var acaba
iyi aksamlar canim.oncelikle hic korkma benim kotu bisey degil aksine fuzel bisey bildigim kadariyla.zaten 5. Gun embriyolari cok iyi oluyr 6. Gune birakyilarsa kaliteli bi embriyon var demektir. Hic stres yapma icin rahat olsun canim:)

Anladim canm bugun 4. Gun ignemi oldum cuma randevu verdiler bakalim ozaman ins gelisme vardir ya bu bekleyis strese sokuyo yerimde duramiyorum
Oyle canim ama geciyo bi sekilde igne fasli. Test gunu beklemek daha heycanli ve daha uzun suruyo sanki. Bu arada nar suyu ic tavsiye ediyorum. Transfere kadar icersen rahim duvarini baya kalinlastiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…