2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Kizlar merhaba benim yas 40 Amh:0.4 dun itibariyle lucrin flk basladim.her aksam gobekten yapicam.bir hafta sonra adet olicaksin dedi doktorum.adet olunca doktora gidicem ve rup bebek ignelerine basliycaz dedi.bu ilactan kullann lar varmi.hepimize bol sans

Hayirlisi olsun insAllah saglikli alirsiniz bebisinizi kucaginiza. Benim tuplerim kapali oyle tedavi vermedi doktor, adeti bekledik 2. Gun ignelere basladik

tedavin hayirli olsun canim. Lucrin ne icin kullaniliyor bilmiyrm.hakkinda hayirlisi olur ins.

Oyle canim ama geciyo bi sekilde igne fasli. Test gunu beklemek daha heycanli ve daha uzun suruyo sanki. Bu arada nar suyu ic tavsiye ediyorum. Transfere kadar icersen rahim duvarini baya kalinlastiriyo.
Bende senin gibi düsünüyorum kan testini beklemek daha zor... hünler gecmiyor sanki...

Sabırsızlıkla bekliyorum
Zaman geçmiyor sanki
Sen nasılsın?
Vallahi bana da zaman gecmiyor. Son adet tarihimden bir hafta geri yavrucagim. Onu da gec transfer olmus ondandir dedi mersindeki doktor. Haftaya cumartesi kontrole gitcem. Bekleyisler bitmiyor

Vallahi bana da zaman gecmiyor. Son adet tarihimden bir hafta geri yavrucagim. Onu da gec transfer olmus ondandir dedi mersindeki doktor. Haftaya cumartesi kontrole gitcem. Bekleyisler bitmiyor

Nasıl yani ?
Transfer gübü itibariyle 1 değil mi ?
Bu hesapları hiç anlamıyorum
Sabrın sonu selamet olur inşallah canım

Evet ordandir aradaki fark dedi. Ama minnosumu minicik sekilde gordum. Sende var mi belirtiler? 4. Gunun bugun :) bak ptesi olsun diyodun simdi cuma bile oldu

Hiç belirtim yok cnm
Ben 14 ocak adet oldum
Toplamadan dolayı erken adet
29 ocak transfer oldu
Hiç belirtim yok

bazen tüp bebeklerin tutması birbirimize umut oluyor.ben yaptırıp tuttuğunda bir tanesi benle aynı doktora giden bir arkadaşta 2 tane transfer ettirdi birinci negatifinden sonra.2 taneden 2 si tuttu hatta biri 2 ye bölündü üçüz olacaktı. doktor riskli görüp ikiz olanların hamileliğine son verdi bir tane sağlıklı bir şekilde büyümekte.oğlu olacak arkadaşımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…