- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Hayirlisi ins canm. Benimde yarin kontrolum var 4. Gun igneleri vurdum cok heycanliyim uyuyamiyorum bendeAmin insallah cumlemize randevumu aldim yarina
Hayirlisi olsun insAllah saglikli alirsiniz bebisinizi kucaginiza. Benim tuplerim kapali oyle tedavi vermedi doktor, adeti bekledik 2. Gun ignelere basladikKizlar merhaba benim yas 40 Amh:0.4 dun itibariyle lucrin flk basladim.her aksam gobekten yapicam.bir hafta sonra adet olicaksin dedi doktorum.adet olunca doktora gidicem ve rup bebek ignelerine basliycaz dedi.bu ilactan kullann lar varmi.hepimize bol sans
Canim...sanada hayirli olsun insallah.Allah hepimize minislerini versinHayirlisi olsun insAllah saglikli alirsiniz bebisinizi kucaginiza. Benim tuplerim kapali oyle tedavi vermedi doktor, adeti bekledik 2. Gun ignelere basladik
tedavin hayirli olsun canim. Lucrin ne icin kullaniliyor bilmiyrm.hakkinda hayirlisi olur ins.Kizlar merhaba benim yas 40 Amh:0.4 dun itibariyle lucrin flk basladim.her aksam gobekten yapicam.bir hafta sonra adet olicaksin dedi doktorum.adet olunca doktora gidicem ve rup bebek ignelerine basliycaz dedi.bu ilactan kullann lar varmi.hepimize bol sans
Nasilsin canimm nasil gidiyor bekleyisler :)Merhaba kızlar
Sabah transferim var
Dua beklerim
Canim yumurtalari once baskliycaz sonrada uyaricaz dedi doktor lucrin baskilayiciymis oyle soyledi..insallah hayirlisi olurtedavin hayirli olsun canim. Lucrin ne icin kullaniliyor bilmiyrm.hakkinda hayirlisi olur ins.
Merhaba Sperm yumurta döllendikten sonra genelde 3. Yada 5. Gün transfer yapiliyor. Dün benim transferim oldu 2 tane transfer yapildi. Hayirlisi insallah tutar..Bide sperm yumurta döllendikten kac gun sonra transfer yapiliyor
Bende senin gibi düsünüyorum kan testini beklemek daha zor... hünler gecmiyor sanki...Oyle canim ama geciyo bi sekilde igne fasli. Test gunu beklemek daha heycanli ve daha uzun suruyo sanki. Bu arada nar suyu ic tavsiye ediyorum. Transfere kadar icersen rahim duvarini baya kalinlastiriyo.
Nasilsin canimm nasil gidiyor bekleyisler :)
Vallahi bana da zaman gecmiyor. Son adet tarihimden bir hafta geri yavrucagim. Onu da gec transfer olmus ondandir dedi mersindeki doktor. Haftaya cumartesi kontrole gitcem. Bekleyisler bitmiyorSabırsızlıkla bekliyorum
Zaman geçmiyor sanki
Sen nasılsın?
Vallahi bana da zaman gecmiyor. Son adet tarihimden bir hafta geri yavrucagim. Onu da gec transfer olmus ondandir dedi mersindeki doktor. Haftaya cumartesi kontrole gitcem. Bekleyisler bitmiyor
Adetin 23. Gunu transferim oldu. Genellikle 16-17.gun transfer yapiliyomusNasıl yani ?
Transfer gübü itibariyle 1 değil mi ?
Bu hesapları hiç anlamıyorum
Sabrın sonu selamet olur inşallah canım
Hmm geç transfer olmuş seninAdetin 23. Gunu transferim oldu. Genellikle 16-17.gun transfer yapiliyomus
Evet ordandir aradaki fark dedi. Ama minnosumu minicik sekilde gordum. Sende var mi belirtiler? 4. Gunun bugun :) bak ptesi olsun diyodun simdi cuma bile olduHmm geç transfer olmuş senin
Evet ordandir aradaki fark dedi. Ama minnosumu minicik sekilde gordum. Sende var mi belirtiler? 4. Gunun bugun :) bak ptesi olsun diyodun simdi cuma bile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?