- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Amin canım inşallah allah hepimize hayırlısını nasip etsinO hastaneye gore degisiyo canm ben de bi hastaneye gittim kotu muamele ediyolardi hatta saglik bakanligina sikayet ettim ama hastaneden aglayarak ciktim. Esim o gunden sonra goturmedi psikolojide cok onemli. Hakkinda hayirlisi olsun canm dilerim hersey yolunda gider bebislerini saglikli bi sekilde kucagina alirsin :)
Çoooooook Tebrik ederim canım çok çok ama çok mutlu oldum inan .Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yuppppiiiiiiiiii eceeeeee anne oluyorsun çok güzel bile Allah her daim senin vede bebişinin yardımcısı olsunSlm kızlar nıhayet kontrole gittim bugünver bebişimi ilk defa gördüm tabi küçücük bişey kesenin içinde ama çok şükür ki kesemizi gördük:))çok değişik bi duygu kızlar rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu babada sağsalim kucağıma almayı nasip etsin inş. İki hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inş.
Canımmmm çok tşk ederim yas:) biliyorum Sevinç’imi paylaştığını çünkü baştan beri çok destek oldun banaÇoooooook Tebrik ederim canım çok çok ama çok mutlu oldum inan .Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yuppppiiiiiiiiii eceeeeee anne oluyorsun çok güzel bile Allah her daim senin vede bebişinin yardımcısı olsunBu arada kızmı erkek mi doktor söylemedimi şaka şaka tabikide bu arada biliyormusun burda 7 aydan önce kalp atışını dinletmiyorlar neymiş zararlıtmış. Onu bile çok görüyorlar....
Hadi maşallah canm sevindim insAllah ikiside tutunur :) benim carsamba catlatma ignesi yapilcak sanirim haftaya pazartesi transferimi yapicaklarMerhaba Sperm yumurta döllendikten sonra genelde 3. Yada 5. Gün transfer yapiliyor. Dün benim transferim oldu 2 tane transfer yapildi. Hayirlisi insallah tutar..
Oyyy cok guzel bi haber bu canm cokkk sevindim inanCanımmmm çok tşk ederim yas:) biliyorum Sevinç’imi paylaştığını çünkü baştan beri çok destek oldun banarabbim sana ve buradaki isteyen herkese nasip etsin inş. Gerçekten güzel bir duygu hadi senide merakla bekliyorum canım
Canım benim çok tşk ederim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.sizde son durum ne?Oyyy cok guzel bi haber bu canm cokkk sevindim inanRabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insAllahhhhhhhhh
Amin canm benim. Dun kontrolum vardi 5 yumurta cikti 9 ile 13 mm arasinda buyume saglamiş. Pazartesi cagirdi tekrar ve carsamba catlatma igneni vurucam dedi yumurtani toplariz carsamba dedi bakalim kuzum sabirsizlikla bekliyorumCanım benim çok tşk ederim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.sizde son durum ne?
Dun bana 3 tane daha igne verdi Cetrotide 0.25mg gobekten oda. Ama dun cok agladim basima kotu bisey geldi canm hastaneye gittim igne vurulmaya hemsire ben vurayim dedi gobekten olani(normalde kendim vuruyodum) tamam dedim gonal olani icinde 600 mg vardi 4 gun vuruluyodum. kadina ozellikle 150 mg vurulcak dedim tamam dedi ama hepsini şiringaya cekmis 150 mg enjekte ettim digerini havaya sıktim dedi ama bana hepsini enjekte etti diye korkuyorum vurdugu yer cok şisti dunden beri cok kotuyum acaba bisey oldumu diye kadin korkudan soylemiyo olabilir diye korkuyorum. Doktorumu aradim bisey olcagini sanmiyorum p.tesi gelceksin zaten yumurtalarini kontrol ederiz dediCanım benim çok tşk ederim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.sizde son durum ne?
Canım hiç korkma bişey olmaz ondan. Havaya sıkmıştır uyardıysan eğer. Hiç stres yapma bence pazartesi gideceksin nasıl olsa.bak yumoşlarında büyümüş sen onları düşün inş güzel olucak hiçbişeyi kafana takma bu süreçte stres Yok tamammı:)bak az kaldı yolu yatıladın inş allah yardımcın olsunDun bana 3 tane daha igne verdi Cetrotide 0.25mg gobekten oda. Ama dun cok agladim basima kotu bisey geldi canm hastaneye gittim igne vurulmaya hemsire ben vurayim dedi gobekten olani(normalde kendim vuruyodum) tamam dedim gonal olani icinde 600 mg vardi 4 gun vuruluyodum. kadina ozellikle 150 mg vurulcak dedim tamam dedi ama hepsini şiringaya cekmis 150 mg enjekte ettim digerini havaya sıktim dedi ama bana hepsini enjekte etti diye korkuyorum vurdugu yer cok şisti dunden beri cok kotuyum acaba bisey oldumu diye kadin korkudan soylemiyo olabilir diye korkuyorum. Doktorumu aradim bisey olcagini sanmiyorum p.tesi gelceksin zaten yumurtalarini kontrol ederiz dedi
Kizlar regl oldum transfer icin kontrollere baslicam bugun ariyacagim randevumu alacagim gece ruyamda progestan miydi o igneyi vurulucaktim
InsAllah canm benimCanım hiç korkma bişey olmaz ondan. Havaya sıkmıştır uyardıysan eğer. Hiç stres yapma bence pazartesi gideceksin nasıl olsa.bak yumoşlarında büyümüş sen onları düşün inş güzel olucak hiçbişeyi kafana takma bu süreçte stres Yok tamammı:)bak az kaldı yolu yatıladın inş allah yardımcın olsun
Selam canm :) benim yarin yumurta toplama işlemi olucak ece dun catlatma ignesini vurduk bugun sabahtan beri kusuyorum adet sancisi gibi bi sancim var basimin agrisindan kafami yastiktan kaldiramiyorum bu normalmi canmSlm kızlar neler yapıyorsunuz pek sessiz kalmış buralar:)
Canım sen biraz stresli yaptın acaba ondan olabilirmiSelam canm :) benim yarin yumurta toplama işlemi olucak ece dun catlatma ignesini vurduk bugun sabahtan beri kusuyorum adet sancisi gibi bi sancim var basimin agrisindan kafami yastiktan kaldiramiyorum bu normalmi canm
Bilmiyorum kuzum ama kafama takmiyodum normal hayatima dönďüm dusunmemeye calisiyorum. Ovitrelle catlatma ignesi yan etkilerinse kusma bas agrisi halsizlik var acaba yan etkimi yapti anlamadimCanım sen biraz stresli yaptın acaba ondan olabilirmi
Canım Dr una ulaşmaya çalış bendede anestezi alacağın için yemek yememen gerekir bendede öyle olmuştu.Bu gece 12 den sonra bisey yiyip icmeyin dedi doktor anestezi alicaksiniz dedi ama istifra etmeye devam edersem nasil olucak doktorada ulasamadim
Ulastim simdi canm acile gelin kan sayimi yapalim dedi. Ama az once gine istifar etttim sanki bi anda iyi oldum. Migde bulandim agrim gecti. 1 saat beklicem gine baslarsa gidicem canmCanım Dr una ulaşmaya çalış bendede anestezi alacağın için yemek yememen gerekir bendede öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?