2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Selam kızlar hepinizinkini tek tek okuyamadım henüz rabbim hepimizin yardımcısı olsun umutlarımızı uğraşlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.. eceeeeem bugün ayın 2 si sabah işe giderken işteyken hep sana dua ettim nasilsin canım.. iyimisin yeni haberler varmı gözlerim seni aradı ..

Amin canım inşallah allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Slm kızlar nıhayet kontrole gittim bugünver bebişimi ilk defa gördüm tabi küçücük bişey kesenin içinde ama çok şükür ki kesemizi gördük:))çok değişik bi duygu kızlar rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu babada sağsalim kucağıma almayı nasip etsin inş. İki hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inş.

Çoooooook Tebrik ederim canım çok çok ama çok mutlu oldum inan .Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yuppppiiiiiiiiii eceeeeee anne oluyorsun çok güzel bile Allah her daim senin vede bebişinin yardımcısı olsun Bu arada kızmı erkek mi doktor söylemedimişaka şaka tabikide bu arada biliyormusun burda 7 aydan önce kalp atışını dinletmiyorlar neymiş zararlıtmış. Onu bile çok görüyorlar....

Canımmmm çok tşk ederim yas:) biliyorum Sevinç’imi paylaştığını çünkü baştan beri çok destek oldun banarabbim sana ve buradaki isteyen herkese nasip etsin inş. Gerçekten güzel bir duygu hadi senide merakla bekliyorum canım

Merhaba Sperm yumurta döllendikten sonra genelde 3. Yada 5. Gün transfer yapiliyor. Dün benim transferim oldu 2 tane transfer yapildi. Hayirlisi insallah tutar..
Hadi maşallah canm sevindim insAllah ikiside tutunur :) benim carsamba catlatma ignesi yapilcak sanirim haftaya pazartesi transferimi yapicaklar

Oyyy cok guzel bi haber bu canm cokkk sevindim inan Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insAllahhhhhhhhh

Canım benim çok tşk ederim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.sizde son durum ne?
Amin canm benim. Dun kontrolum vardi 5 yumurta cikti 9 ile 13 mm arasinda buyume saglamiş. Pazartesi cagirdi tekrar ve carsamba catlatma igneni vurucam dedi yumurtani toplariz carsamba dedi bakalim kuzum sabirsizlikla bekliyorum

Canım benim çok tşk ederim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.sizde son durum ne?
Dun bana 3 tane daha igne verdi Cetrotide 0.25mg gobekten oda. Ama dun cok agladim basima kotu bisey geldi canm hastaneye gittim igne vurulmaya hemsire ben vurayim dedi gobekten olani(normalde kendim vuruyodum) tamam dedim gonal olani icinde 600 mg vardi 4 gun vuruluyodum. kadina ozellikle 150 mg vurulcak dedim tamam dedi ama hepsini şiringaya cekmis 150 mg enjekte ettim digerini havaya sıktim dedi ama bana hepsini enjekte etti diye korkuyorum vurdugu yer cok şisti dunden beri cok kotuyum acaba bisey oldumu diye kadin korkudan soylemiyo olabilir diye korkuyorum. Doktorumu aradim bisey olcagini sanmiyorum p.tesi gelceksin zaten yumurtalarini kontrol ederiz dedi

Canım hiç korkma bişey olmaz ondan. Havaya sıkmıştır uyardıysan eğer. Hiç stres yapma bence pazartesi gideceksin nasıl olsa.bak yumoşlarında büyümüş sen onları düşün inş güzel olucak hiçbişeyi kafana takma bu süreçte stres Yok tamammı:)bak az kaldı yolu yatıladın inş allah yardımcın olsun

InsAllah canm benim hepimiz saglikli alalim minnoslarimizi elimize.Tamam stres yok heycanla bekliyorum valla kuzum bakalim ins ilerleme vardir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…