- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Allah yardimcin olsun canm kafani cok bulandirma insAllah pozitif olur benimde yumurta toplama islemim var bugun hayirlisini diliyelim :)Selam..
Bayadır girmiyordum buraya.. test sonucu pozitif olanları gönülden tebrik ediyorum, Rabbim 9 ay boyunca sağlıklı gebelik versin inşallah :)
Transfer sonrası bhcg bekliyenlere sabır versin ve inşallah mucizelerine kavuşmayı nasip etsin..
Yumurta büyütenlere bol ve kaliteli yumoş versin inşallah..
Ve benim gibi transfer bekliyenlere transferde kolaylık versin.. Aminnnn...
Yumoş büyütme bu sefer çok hızlı oldu benim, neden anlamadım.. zaten 4 yumurta çıktı ama stressizdim bakalım kalitelerimiz nasıl olucak.. 2 yumurtaya mikro cip ve iki yumurtaya dondurulmuş mikro teseli sperm uygulandı.. ilk gün birisini (teseli olandan) kaybettik.. zaten onlardan pek umudumuz yoktu.. dna hasarından dolayı.. hasarı tedavi ettirdikten sonra hasarsız olanlardan mikro cip yapıldı.. bugün 3. Gün ve yarin ngs e gönderilme kararı verilcek..
Ngs hakkında bilgisi olan var mı? Yaptıran var mı?
Eğer giderse 2. Adet ile transfer hazırlığına gireceğiz inşallah..
Birde daha önceki tedavimde sadece gonal f ile 10 yumoş vardı.. ikidir tedaviye gonal f e merional ekleniyor ve birinde 6 diğerinde ise 4 yumurta oluştu.. rezervde azlık yok.. acaba baskılıyor mu bu merional?
10 adet yumoş çıktığında pregnyl ve ovitrell ile çatlatılmıştı.. diğer ikisinde sadece ovitrell, onunda etkisi olabilir mi?
Kafamda yine deli deli sorular
Allah'ım hepimizin emeğine karşılık versin inşallah..
Canm az once ciktim hastanedeyim hala. 4 yumurta diyodu doktor ama sukur 7 yumurta cikmis. Kasik agrim var birazda kanamam var ama hamdolsun iyi gecti:)M Mucizemi-bekliyorum canım ne yaptım yumurta toplama nasıl geçti? Kaç yumurta toplandı? Merak ettim seni?
Geçmiş olsun canım:) inşkasık ağrısı genelde gazdan oluyor canım. Hafif kanama olabilir normal. Çok sevindim iyi geçtiğine:) inş kaliteli embriyoların olur. Yolu yarıladın canım bundan sonrası daha kolay transferde belde şık bir işlem. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumCanm az once ciktim hastanedeyim hala. 4 yumurta diyodu doktor ama sukur 7 yumurta cikmis. Kasik agrim var birazda kanamam var ama hamdolsun iyi gecti:)
Sagol canm benim evet gaz var sanirim bi iki gune gecer :) p.tesi transferim var kuzum dua et bana insAllah. Kalbim cok rahat doktoruma da guveniyorum ama Rabbimin izniyle olucak tevekkulumuz Allah:)Geçmiş olsun canım:) inşkasık ağrısı genelde gazdan oluyor canım. Hafif kanama olabilir normal. Çok sevindim iyi geçtiğine:) inş kaliteli embriyoların olur. Yolu yarıladın canım bundan sonrası daha kolay transferde belde şık bir işlem. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
selam mucizemi bekliyorum Allah yardımcınız olsun .Emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim.Ecemizin güzel haberlerini aldık inşallah sizinde alırız. Unutmayın yanlız deyilsiniz.Sagol canm benim evet gaz var sanirim bi iki gune gecer :) p.tesi transferim var kuzum dua et bana insAllah. Kalbim cok rahat doktoruma da guveniyorum ama Rabbimin izniyle olucak tevekkulumuz Allah:)
Canım tşk ederim iyi sayılır mide ağrısı var biraz. Ve çok halksızım. Sen nasılsın neler yapıyorsun son durumlar ne?Eceeeeee nasilsin canım nasıl geçiyor yazamadim kaç gündür.
Tesekkur ederim canm Allah razi olsun :) insAllah dualarim herkezle Rabbim hepimizin yuzune baksin..selam mucizemi bekliyorum Allah yardımcınız olsun .Emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim.Ecemizin güzel haberlerini aldık inşallah sizinde alırız. Unutmayın yanlız deyilsiniz.
Selam arkadaşlar, ben de 29 Ocak itibariyle ilk tüp bebek serüvenime başladım. Bizde görünen bir sıkıntı yok, 2 senedir olmayınca artık bi şey yapmalı dedik ve başladık. Dün iğnelerim bitti yarın yumurta toplama var ama dünkü kan tahlilimde progesteronum olması gerekenin çok üstünde çıktığı için transfer 2.adet sonrasına ertelendi. Dondurma işlemi yapılacak mecburen. Önceki yazılanların hepsini okuyamadım, bu durumu yaşayan var mı benim gibi?
Bu arada bekleyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar diliyorum..
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda :)Beklemek zor ama sonuç yüzümüzü güldürecekse beklemeye değer.. PKO avantaj diyorlar tüp bebek tedavisinde, umarım bebeğinize kavuşursunuzMerhaba benimde cumartesi opu olacak benimkilerde doldurulacak benimde e2 yüksek oldugu için bide pko var aşırı yumurta oluştu o yüzden transferim gelecek adetimle ola ca k
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda :)Beklemek zor ama sonuç yüzümüzü güldürecekse beklemeye değer.. PKO avantaj diyorlar tüp bebek tedavisinde, umarım bebeğinize kavuşursunuz
Canım ben yaşamadım öyle birşey ama vardır Dr nun bir bildiği ona güven bence.hem dondurulmuşlarsa şansın daha çok olduğu söyleniyor hep inş. Seninkine pozitif olur:) rabbim yardımcın olsun. Nerde tedavi görüyorsun?Selam arkadaşlar, ben de 29 Ocak itibariyle ilk tüp bebek serüvenime başladım. Bizde görünen bir sıkıntı yok, 2 senedir olmayınca artık bi şey yapmalı dedik ve başladık. Dün iğnelerim bitti yarın yumurta toplama var ama dünkü kan tahlilimde progesteronum olması gerekenin çok üstünde çıktığı için transfer 2.adet sonrasına ertelendi. Dondurma işlemi yapılacak mecburen. Önceki yazılanların hepsini okuyamadım, bu durumu yaşayan var mı benim gibi?
Bu arada bekleyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar diliyorum..
Çok teşekkür ederim, sen de hamileymişsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :) Adana Acıbadem'de tedavi görüyorum. Doktorun bildiği vardır muhakkak, o konuda şüphem yok. Doktora inanmak önemli zaten. Senin kaçıncı denemeydi, neden tüp bebek denediniz? Belki daha önce yazdın ama..Canım ben yaşamadım öyle birşey ama vardır Dr nun bir bildiği ona güven bence.hem dondurulmuşlarsa şansın daha çok olduğu söyleniyor hep inş. Seninkine pozitif olur:) rabbim yardımcın olsun. Nerde tedavi görüyorsun?
Tşk ederim canım:)benim ilk denemem canım sebepsiz birimde iki yıl geçti korunmadığı halde hamile kalamadım. Daha önce bir aşılamam var ama tekrar aşılama denemek istemedim direk tüp e gittik keşke diyen hiç aşılamayla uğraşmasaymışım.çok şükür ilk denememde pozitifi gördük:) en önemlisi Dr una güven ve rahat ol. Ben bu tedavimde çok rahattım çok şükür rabbiminde izniyle oldu. Tabi kalp atışını da duysak daha rahatlıcam inş hayırlısı hepimizin hakkında canımÇok teşekkür ederim, sen de hamileymişsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :) Adana Acıbadem'de tedavi görüyorum. Doktorun bildiği vardır muhakkak, o konuda şüphem yok. Doktora inanmak önemli zaten. Senin kaçıncı denemeydi, neden tüp bebek denediniz? Belki daha önce yazdın ama..
Sonrası ohss riskine karşı nasıl bir yol izleyecekler .benim de e2 6600 lere ulaştı opu dan sonra iğne verdiler adete kadar kullan diyeMerhaba benimde cumartesi opu olacak benimkilerde doldurulacak benimde e2 yüksek oldugu için bide pko var aşırı yumurta oluştu o yüzden transferim gelecek adetimle ola ca k
Hayırlı olsun canım tedavin.rabbim gönlüne göre versin7 Şubat Çarşamba opu oldum 5. Tedavim için 9 tane toplandı ama bugün aradılar 7 tanesi işleme girmiş. Kalanlar 5. Gün genetiğe gidecek inşallah iyi gelirlerse Mart gibi transferim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?