- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
- 23
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Hadi bakalım, güzel haberlerde buluşalımÖyle deniyor ama kısmetten öteye yol yok. Rabbim isteyen herkese versin aratmasın. Doktorum sayamadı çok vardı toplanınca belli olacak artık. Allah yar ve yardımcımız olsun :)
Ya umut oldun bana, hikayemiz aynı tamamenTşk ederim canım:)benim ilk denemem canım sebepsiz birimde iki yıl geçti korunmadığı halde hamile kalamadım. Daha önce bir aşılamam var ama tekrar aşılama denemek istemedim direk tüp e gittik keşke diyen hiç aşılamayla uğraşmasaymışım.çok şükür ilk denememde pozitifi gördük:) en önemlisi Dr una güven ve rahat ol. Ben bu tedavimde çok rahattım çok şükür rabbiminde izniyle oldu. Tabi kalp atışını da duysak daha rahatlıcam inş hayırlısı hepimizin hakkında canım
Opu
Sonrası ohss riskine karşı nasıl bir yol izleyecekler .benim de e2 6600 lere ulaştı opu dan sonra iğne verdiler adete kadar kullan diye
Kalp atışı için iki hafta sonra gelin duyarız sesi canım:) karından ultrasonla baktığı için duyulmadı sanırım. Haftaya cuma gidicez inş herşey yolundadır. Kalip atışınızda duyarsam biraz daha rahatlıcam inş. Evet seninle hikayemiz aynı canım:) canım progesteron falan hiç kafana takma hormonlarla ilgili olan sorunları Dr lar çözüyor hiç sorun değil. Kaç yumurtan oluşmuştu?Ya umut oldun bana, hikayemiz aynı tamamenBiz de 2 yıldır istiyoruz ama sebepsiz olmadı, bir kez klomenle aşılama denedik olmayınca vakit kaybetmeyelim artık dedik. İlk deneme, şu progesteron sıkıntısını atlatınca umarım son olur güzel bir şekilde Kalp atışını ne zaman duyacaksınız hayırlısıyla?
İnşallah o minik kalbin atışını duyarsınız canım hayırlısıyla 14 yumurta varmış şu anda, yani herhalde toplanınca değişmez di mi? Yani 14 vardı biz 10’unu aldık falan Yarın opu var işte. Kaç embriyo transfer edilmişti sana? Herşeyin hayırlısı tabi ama ben ikiz istemiyorum pek, ama 2 embriyo transfer edip şansı artırsam mı diye de düşünüyorum.. Gerçi transfere daha zaman var düşünmek için çok zamanım varKalp atışı için iki hafta sonra gelin duyarız sesi canım:) karından ultrasonla baktığı için duyulmadı sanırım. Haftaya cuma gidicez inş herşey yolundadır. Kalip atışınızda duyarsam biraz daha rahatlıcam inş. Evet seninle hikayemiz aynı canım:) canım progesteron falan hiç kafana takma hormonlarla ilgili olan sorunları Dr lar çözüyor hiç sorun değil. Kaç yumurtan oluşmuştu?
Canım benim 12 yumurtam oluşmuştu ama opu da 6 yumurta toplandı dediler .2 embriyo transfer edildi. Bende ikiz çok istiyordum ama ilk kontrolde tek kese tek bebek dedi Dr um. Hayırlısı bakalım.İnşallah o minik kalbin atışını duyarsınız canım hayırlısıyla 14 yumurta varmış şu anda, yani herhalde toplanınca değişmez di mi? Yani 14 vardı biz 10’unu aldık falan Yarın opu var işte. Kaç embriyo transfer edilmişti sana? Herşeyin hayırlısı tabi ama ben ikiz istemiyorum pek, ama 2 embriyo transfer edip şansı artırsam mı diye de düşünüyorum.. Gerçi transfere daha zaman var düşünmek için çok zamanım var
Hmm demek o zaman yarın belli olacak kaç yumurta olduğu demek.. Ben ikiz bebeğe bakamam, yetişemem gibi geliyorCanım benim 12 yumurtam oluşmuştu ama opu da 6 yumurta toplandı dediler .2 embriyo transfer edildi. Bende ikiz çok istiyordum ama ilk kontrolde tek kese tek bebek dedi Dr um. Hayırlısı bakalım.
Valla bilemiyorum canım sen düşün transfere kadar zaten opu san sonra yumurtaların durumuna görene karar verirsin:) zor evet ikiz ama bir defa zorluk çekmek bana daha iyi geliyordu bir daha uğraşmam diyordum ama tabi tek görüldü benim ultrasonda:)Hmm demek o zaman yarın belli olacak kaç yumurta olduğu demek.. Ben ikiz bebeğe bakamam, yetişemem gibi geliyorAma şimdi sen de 2 transfer ama tek bebek diyince.. Bilemedim belki şans artsın diye 2 isterim ben de. Yaş 32,normalde yapmıyorlar ama
Canım hadi hayırlısı.ama 5. Güne gidebilecek durumda gördüler demek bu güzel bişey bence.benim 3. Gün embriyosuydu en son 3 tane kalmıştı ikisi transfer edildi. Bir tane dondurmak istiyordum hatta ama oda üçüncü gün gelişimi durmuştu yani ama bak iki embriyo transferi oldu ama pozitifi gördük çok şükür. Önemli olan kaliteli olması bir tane iyi kalite olsun yeterli hiç kafanı karıştırma canımSelam kizlarrr. Ecee bugun aradilar kuzum 7 yumurtadan 4 u dollenmis 3 u gelisim saglamadigi icin işlem yapilmamis cumartesi aricaz bilgi vericez dediler dollenme tamamiyle saglanirsa p.tesi transfere alicaz dediler ama ginede cok umutlu olmayin dediler kafama takildi 5. Gune gidilicekmis ona gore bilgi verilcek
Haklisin canm nasibimiz neyse onu yaşicaz insAllah sende bebisinin kalp atisini saglikli bi sekilde duyarsin valla herkeze dua ediyorum Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin. 4. Yilimiz bitiyo bizden sonra evlenen arkadaslarimiz evlatlarini aldilar kucaklarina, esimin onlara uzulerek bakmasi uzuyo beni. Rabbim hepimize evlat sevgisini yaşatsin canim benimCanım hadi hayırlısı.ama 5. Güne gidebilecek durumda gördüler demek bu güzel bişey bence.benim 3. Gün embriyosuydu en son 3 tane kalmıştı ikisi transfer edildi. Bir tane dondurmak istiyordum hatta ama oda üçüncü gün gelişimi durmuştu yani ama bak iki embriyo transferi oldu ama pozitifi gördük çok şükür. Önemli olan kaliteli olması bir tane iyi kalite olsun yeterli hiç kafanı karıştırma canım
Amin canım benim inş.dualarım seninle..Haklisin canm nasibimiz neyse onu yaşicaz insAllah sende bebisinin kalp atisini saglikli bi sekilde duyarsin valla herkeze dua ediyorum Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin. 4. Yilimiz bitiyo bizden sonra evlenen arkadaslarimiz evlatlarini aldilar kucaklarina, esimin onlara uzulerek bakmasi uzuyo beni. Rabbim hepimize evlat sevgisini yaşatsin canim benim
Canm sana Crınone vajinal jel verdimi doktorAmin canım benim inş.dualarım seninle..
Ben Protestan vajinal fitil olarak kullanıyorum canım jel hiç kullanmadım. Sen jel mi kullanıyorsunCanm sana Crınone vajinal jel verdimi doktor
Evet kuzum jel kullaniyorum bide enjekte ettikten sonra 20 dakika yuru evde dediler. Bu transferden sonrada devam ediyo dimiBen Protestan vajinal fitil olarak kullanıyorum canım jel hiç kullanmadım. Sen jel mi kullanıyorsun
Evet canım maalesef .3 ay kullanılıyormuş estrofrm kullanıyorum ben bide oda kalp atışını duyunca kesilecek demişti Dr. Birde folik asit oda ilk üç ay kullanılıyor. Valla ben çok sıkıldım artık ilaç kullanmaktan . Bir an önce bitse keşke diyorum ilaç işleri.Evet kuzum jel kullaniyorum bide enjekte ettikten sonra 20 dakika yuru evde dediler. Bu transferden sonrada devam ediyo dimi
Aynen kuzum folik asiti duymustum ama bu jel tuhaf geldi bana bakalim p.tesi ne vericek bana bide 3 gun kullanmam icin antibiyotik verdi. InsAllah dayan canmEvet canım maalesef .3 ay kullanılıyormuş estrofrm kullanıyorum ben bide oda kalp atışını duyunca kesilecek demişti Dr. Birde folik asit oda ilk üç ay kullanılıyor. Valla ben çok sıkıldım artık ilaç kullanmaktan . Bir an önce bitse keşke diyorum ilaç işleri.
Antibiyotik beş gün kullanıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bende kullanmıştım oluşan sonra anestezimi bi operasyon geçirdin sonuçta her ihtimale karşı kullanıyorsun. Bol bol su iç canım o çok önemli.Ay
Aynen kuzum folik asiti duymustum ama bu jel tuhaf geldi bana bakalim p.tesi ne vericek bana bide 3 gun kullanmam icin antibiyotik verdi. InsAllah dayan canm
Bana 3 gun verdi canm ama bu jeli aradim az once transferden sonrada kullanmaya devam ediceksiniz dedi sadece transferin oldugu gun yapmayin dediler. Evet bol su ic bide evde 20 dakika yarim saat yuru ilactan sonra dedi hemsireAntibiyotik beş gün kullanıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bende kullanmıştım oluşan sonra anestezimi bi operasyon geçirdin sonuçta her ihtimale karşı kullanıyorsun. Bol bol su iç canım o çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?