- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Aynen canım. Hayırlısı olur inş. Kaliteli embriyoların olsun inş. Transferinde güzel geçsin dualarımdasınızBana 3 gun verdi canm ama bu jeli aradim az once transferden sonrada kullanmaya devam ediceksiniz dedi sadece transferin oldugu gun yapmayin dediler. Evet bol su ic bide evde 20 dakika yarim saat yuru ilactan sonra dedi hemsire
Sagol kuzum Allah razi olsun ayni sekilde benimde dualarimdasiniz:)Aynen canım. Hayırlısı olur inş. Kaliteli embriyoların olsun inş. Transferinde güzel geçsin dualarımdasınız
Güzel geçti canım, çok sağol :) 17 yumurta toplanmış. Kasıklarım ağrıyor biraz adet olmuş gibi bir de gaz sancım var anestezinin de etkisiyle arada uyukluyorum :) Artık beklemedeyim bakalım kaç yumurta yola devam edecek, kaçı çürük yumurtablue-dreams canım ne yaptın opu nasıl geçti kaç yumurtan toplandı?
O maşallah canım güzel yumurtan toplanmış:) agrılar normal canım bir iki güne geçer. İnş kaliteli embriyoların olurhadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzGüzel geçti canım, çok sağol :) 17 yumurta toplanmış. Kasıklarım ağrıyor biraz adet olmuş gibi bir de gaz sancım var anestezinin de etkisiyle arada uyukluyorum :) Artık beklemedeyim bakalım kaç yumurta yola devam edecek, kaçı çürük yumurta
Allah yardimcin olsun canm kafani cok bulandirma insAllah pozitif olur benimde yumurta toplama islemim var bugun hayirlisini diliyelim :)
Bugün aradılar, 17 yumurtadan 10’u olgunmuş ve döllenmiş. Başlangıç için iyi mi bilmiyorumO maşallah canım güzel yumurtan toplanmış:) agrılar normal canım bir iki güne geçer. İnş kaliteli embriyoların olurhadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Merhabalar, yumurta sayısı iyiymiş umarım kaliteleri de iyidir. Ben de dün opu oldum, sancım vardı benim de hem de karnım davul gibi şişti, gaz sancısı vardı. Normalmiş korkmayın, hatta bugün hala hafiften sancım var.Merhaba arkadaşlar bugün opu m oldu 26 yumurta toplandı. Benim çok sancım var sabahtan beri.
Merhabalar, yumurta sayısı iyiymiş umarım kaliteleri de iyidir. Ben de dün opu oldum, sancım vardı benim de hem de karnım davul gibi şişti, gaz sancısı vardı. Normalmiş korkmayın, hatta bugün hala hafiften sancım var.
Çok iyi bence canım:) hadi hayırlısı oldun canım benim.dondurmak için bile kalabilir çok sevindim senin adınaBugün aradılar, 17 yumurtadan 10’u olgunmuş ve döllenmiş. Başlangıç için iyi mi bilmiyorum
Canım hayırlı olsun çok iyi yumurtan var:)Merhaba arkadaşlar bugün opu m oldu 26 yumurta toplandı. Benim çok sancım var sabahtan beri.
Canım çok sağol ilgin ve güzel dileklerin için :) Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah sen deÇok iyi bence canım:) hadi hayırlısı oldun canım benim.dondurmak için bile kalabilir çok sevindim senin adına
Mide ağrısı dediğin acaba gaz sancısı mı? Benim de çok yoğun karın boşluğumda ağrı vardı da..Sayımız iyi doktorumuz iyi geçti gayet olgundular dedi ama sancıdan ağrıdan hiç onu düşünemiyorum. Midem de çok kötü ayrı var
Mide ağrısı dediğin acaba gaz sancısı mı? Benim de çok yoğun karın boşluğumda ağrı vardı da..
Canım hayırlı olsun çok iyi yumurtan var:)
Boşver canım iki ay sonra olsun sende o iyi ay kafanı dinle bol bol:) gez toz transfer sonrası olmuyr çünküCanım çok sağol ilgin ve güzel dileklerin için :) Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah sen deBen de heyecanla gün gün gelişmelerini bekleyeceğim artık. Benim embriyolar mecburen dondurulacak zaten, progesteronum yüksek diye transferim 2 adet sonrasına kaldı..Bu kadar bekledim 2 ay daha beklerim yine napalım
Selam, geçti mi mide ağrın? Bende hala fena bir gaz sancısı bugün 2. günBilemedim ki vallahi midem ama heralde agrı kesici vermişler o yapmıştır dediler
Kafamda bebek olmadan fena fikir değil evet :) çünkü hep yok yumurtlama haftası yok adet olacak mıyım falan..Son iki senem hep böyle geçti, doğru diyorsun tadını çıkarayımBoşver canım iki ay sonra olsun sende o iyi ay kafanı dinle bol bol:) gez toz transfer sonrası olmuyr çünkü
Bol bol su için canım geçer normal o şişliklerKizlar merhaba;
Benimde ayni sekilde carsamba gunu yumurtalar toplandi ama hala agrim var karnimda şiş ama gecicek ins hepimize saglikli evlatlar nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?