2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Evet oyle dedi doktorda ama ece p.tesi transferim var ama kabiz oldum cok sık başima geliyo ne deniyosam cikamiyorum. Carsambadan beri bu haldeyim onerebilicegin bisey varmi canm
Canım bendede aynı durum var:) ben hayatımda kabızlık hiç yaşamam normalde Gaye’ye iyidir. Ama bu hamilelikte başıma geldi dün gün kurusu kayısı aldım bugün yemeye başladım faydasını görüyorum tavsiye ederim canım. Birde zeytin yağı içebilirsin oda çok etkili oluyor.

Kuzum hosafini bile yaptim ise yaramiyo soguk süt ise yariyodu bende ama bu aralar oda bi ise yaramiyo balon gibi oldum :)))

Ngs ne canım

Arkadaşlar, yumurta toplanırken rahim içine herhangi bir ilaç verilmiyor değil mi? Şöyle ki, cuma günü opu olduğum halde hala çok fena karnım şiş ve ağrı var sürekli. Sorunca normal diyor hemşireler ama aklıma takıldı. Ben rahim filmi çektirdikten sonra bu yaşadığım ağrının daha şiddetlisini çekmiştim ve acile gidince yüksek enfeksiyon çıkmıştı karın boşluğunda. Gece boyunca serum ilaç yiyerek anca kendime geldim ama 1 haftada geçti enfeksiyon. Sebebi görüntülemek için kullanılan opak madde imiş, bende alerji yapmış..ve bunu çok az kişi yaşarmış. Yine mi alerji oldum diye korkuyorum

Geçmiş olsun canım.. sıvı kullanılıyor ama hgs yada rahim filmindeki gibi değil.. rahim ağzını yıkıyorlar serum fizyolojik ile.. ona alerji yapmış olamazsın.. ikinci denememde benimde sağ kasığımda ağrı vardı, hareket ettikçe daha çok belirgin oluyordu.. herkes sen kendini çok dinliyorsun dedi durdu.. ben her ihtimale karşı kontrole gittim, doktorumda benim gibi pimpirikli olduğundan hemen ultrasona almıştı.. sonuç kissing sendromu.. yumurtalıklar uyaranlar aşırı büyümüşlerdi ve protein serumu takıldıktan sonra ağrıda gitmişti.. bu sefer önlem alabilir miyim diye sorduğumda bol protein ağırlıklı beslen dedi..
Istersen bi baktırt çünkü hemşirelerin dediğine göre bu kissing sendromun ardı ohss olabiliyormuş.. gerçi onuda olursan gebe kalma şansın artıyormuş ama..

seni korkutmak istemem ama tedbiri elden bırakmayı sevmiyorum ben... ve biz herkesten, her hemşireden, her doktordan iyi tanıyoruz vücudumuzu..

Canım normal bol bol su iç ve ayrıca enfeksiyon olmaması için zaten antibiyotik veriliyor sabada vermişlerdir sanırım. Öyle birşey olacağını zannetmiyorum. Bol protein ve su iç canım

Canım çok teşekkür ederim, bence de tedbiri elden bırakmamak lazım. Ben Mersin’deyim, hastane Adana’da olunca hemen gidemiyorsun yoksa ben de muhakkak uğrardım doktorun yanına.. Çok pimpirikli değilim aslında ama hgs sonrası neredeyse ameliyat olacaktım enfeksiyon yüzünden. Biraz alerjik bir bünyem olunca, aklıma her şey geliyor.. Eğer ağrı azalmazsa, doktora gidicem artık. Teşekkür ederim tavsiyen için :)

Canım normal bol bol su iç ve ayrıca enfeksiyon olmaması için zaten antibiyotik veriliyor sabada vermişlerdir sanırım. Öyle birşey olacağını zannetmiyorum. Bol protein ve su iç canım
Evet antibiyotik verildi kullanıyorum. İnsanın böyle alerjik bir bünyesi olunca aklına herşey geliyor :) ohss de geldi aklıma, bakayım azalmazsa görünürüm doktora Teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…