2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Ankarada iyidir canim bu konularda ins hayirlisi olur hakkimizda

Bende Brüksel tup bebek merkezi yicel karaman nasildi neler yasadiniz ilk tip bebek deneyiminizde paylasirsaniz sevinitim
2.gun ignelere basladik 10 gun surdu 10.gun opu 6.gun transferi yapildi. Test icin 13. Gunu bekledim bu arada surekli yattim ev isi vs yapmadim doktorum kullanmam gereken tum ilaclarimi takip ediyodu zaten su gun sunu birakicaz bugun buna baslicaz gibi buarada transferden hemen sonra ananas yememi solemisti doktorum rabbimin izniyle yumosum tutundu.

Allah bagislasin canim ya benim ilk deneme olacagi icin biraz heyecan biraz korku var tekrar ne zaman baslicaktin canım sen

Allah bagislasin canim ya benim ilk deneme olacagi icin biraz heyecan biraz korku var tekrar ne zaman baslicaktin canım sen
Rabbimin izniyle ilk denemede oldu benimde dondurulmuslar var bu yil icinde baslamayi dusunuyorum bakalim bu arada senin icin hayirlisi olsun moral cok on3mli hep pozitif dusun ben gunese bakip benim icin dogdu olacak diye dusunuyodum o derece yani

Rabbimin izniyle ilk denemede oldu benimde dondurulmuslar var bu yil icinde baslamayi dusunuyorum bakalim bu arada senin icin hayirlisi olsun moral cok on3mli hep pozitif dusun ben gunese bakip benim icin dogdu olacak diye dusunuyodum o derece yani
Ayy canim benim cok sagol ne kadar pozitif dusunuyorsun haklisin moral önemli ins bende pozitif olmayi basarabilirim:)

En yakın arkadaşım bugün Doğum yapıyor kızlar yanına gideceğim aradı. Ve ben ondan önce başlamıştım çalışmalara hala tık yok

Bi sikinti yarattimi sizde ben su ohss sendromundan korkuyrmda
Hayır hiç bir sıkıntı yaratmadı .korkmaniza gerek yok tedavi süreci gerçekten o kadar da zor değil . Hiç strese girmeyin . Ne kadar yumurta olmus , boyu neymiş döllenme olacak mı vs hiç birini düşünmeyin . Tedavi sürecinde bence ne kadar az bilgi sahibi olursanız o kadar az strese girersiniz . Çok düşünmeyin derim . Akışına birakin

Haklisiniz aslinda en guzeli valla kendimi rahatlatmaya calisiyorum ins guzel gecer hepimiz burdan ins yeni yila guzel haberlerimizi paylasiriz canim

Valla ben ilk denemede söyledim pişman oldun beni iyice strese soktular 2. Denemede eşimle aramızda kalcak. Bence kesinlikle esiniz dışında kimseye soylemeyin
Aynen canim hic gerek yok daha cok stres olur ablam yanimda olucak sadece oda memlekette gelicek yanima baskada kimseye gerek yok sen zong limisin bu arada?

Aynen canim hic gerek yok daha cok stres olur ablam yanimda olucak sadece oda memlekette gelicek yanima baskada kimseye gerek yok sen zong limisin bu arada?
Evet canım memleket zong.ama istanbul da yaşıyorum. İnşallah tedavin sürecin güzel geçer yeni yıl bize ugur getirsin ☺bol bebisli yıl olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…