- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.021
Slm canım hayırlı olsun tedavin. Rabbim gönlüne göre versin inş.Selam kızlarrr
Bende bugün adet oldum ve 2.deneme için yarın ilk kontrolüm var
Lütfen benim içinde dua edin, korkuyorum
Günaydın canım:) maşallah çok güzel bi haber bu:)Günaydın arkadaşlar doktorum mesaj atmış eşime 23 embriyomuzda saglıklı bi şekilde ilerliyormuş :)
İnşallah canım benimmmSlm canım hayırlı olsun tedavin. Rabbim gönlüne göre versin inş.
Dualarım seninle canım. Allah yardımcın olsun hiç korkma beş dk şık bi işlem en zorunu atlattın transfer en kolayı:)Kizlar dua edin bana ne olur birazdan transfere giricem neden bilmiyorum ama cok korkuyorum
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninleeeKizlar dua edin bana ne olur birazdan transfere giricem neden bilmiyorum ama cok korkuyorum
Amin inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruzSagolun kizlar :) cok sukur gecti agrili degil ama idrar olayi mahfetti beni. Rabbim yardimcimiz olsun insAllah bebisim bana da tutunur
Dün hemşireye sordum, Duphalac diye bir şurup önerdi. Aslında kabızlık içinmiş, bende kabızlık sorunu yok ama akşam içtim rahatlattı. Bugün daha iyiyim, deneyebilirsin sen deAynısını yaşıyorum öldüm ağrılardan artık. Midem taş gibi kemiklerime batıyor
Geçmiş olsun canım inş. Hayırlısıyla gelsin bebişi :) bundan sonra bol bolSagolun kizlar :) cok sukur gecti agrili degil ama idrar olayi mahfetti beni. Rabbim yardimcimiz olsun insAllah bebisim bana da tutunur
InsAllah canmAmin inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz
Sagol canm benimm seninde ins saglikli gelsinGeçmiş olsun canım inş. Hayırlısıyla gelsin bebişi :) bundan sonra bol bol
Dün hemşireye sordum, Duphalac diye bir şurup önerdi. Aslında kabızlık içinmiş, bende kabızlık sorunu yok ama akşam içtim rahatlattı. Bugün daha iyiyim, deneyebilirsin sen de
Hic uzulme canm her seyde bi hayir vardir. Bi sonraki tedavinde ins bebislerini alirsin kucaginaHastaneye yatırdı doktorum yalancı gebelik olmuş ;(
InsAllah canm kalbini rahat tut herseyi akişina birak ins pozitifi gorursun canmkızlar benım persembe yumurtam toplanıcak ilk tüp bebek denemem insallah olumlu sonuclar alırız
Hayirli olsun tedavin canm :) umarim pozitif olur hersey:)stres yok normal gunluk yasantini devam ettir cok işine yaricak surekli dusunme,her sey olacagina variyor hayirlisiyla sende al bebisini kucagina ins:)Merhaba anne adayları :)
Bizim tedavimiz nisan - mayıs ayi gibi baslayacak.. Benim de ilk denemem olacak.. hem heyecanli, mutluyum hem de korkuyorum...
Geçmiş olsun canım o nasıl bişeymiş yaHastaneye yatırdı doktorum yalancı gebelik olmuş ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?