2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Merhaba anne adayları :)
Bizim tedavimiz nisan - mayıs ayi gibi baslayacak.. Benim de ilk denemem olacak.. hem heyecanli, mutluyum hem de korkuyorum...
Şimdiden hayırlı olsun, düşüncesi bile netleşince rahatlıyor insan. Heyecanlı ve mutlu ol ama korkacak hiç bir şey yok. Benim de ilk denemem, sadece transfer aşaması kaldı bende de..

Merhaba arkadaşlar yazılanları okudum biraz rabbim isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda bi avazda kucağına alsın inşallah .. bende bu ay tedaviye başladım birimde sebepsiz 1 yıldır olmadı. Hangi iğneyi kullandınız kaç yumurtanız oldu bide kaç ml oldunuz acaba günde biraz heyecanlıyım galiba

Çok geçmiş olsun da nedir bu yalancı gebelik, nedendir? Bundan sonraki süreç nasıl olacak? Acil şifalar diliyorum, en kısa zamanda gerçek gebelik olsun inşallah.

Merhaha arkadaşlar evime çıktım şükürler olsun dışa gebelik degil yalancı gebelik vücut hamile sanıyormuş kendi kendini karnım şişti bulantı kusmalar halsizlik bugün biraz daha iyim. Embriyolarımın da 23 ü de 5. Güne gelmiş bulunmakta Allahıma şükürler olsun o kadar kötüyüm ona bile sevinemiyorum

Tekrar geçmiş olsun. Bu durumda transfer yaptırmadınız sanırım? Acaba progesteron mu fazla yüksek çıkmış? Benim progesteron yüksek diye transferim ertelendi, bugün 5 tane 5.gün embriyolarım donduruldu. Doktor hamilelikte bu kadar yükselir, rahim gelişimi embriyolardan ileride olur o yüzden iptal ediyoruz dedi. Hayırlısı olsun evlat bekleyen herkes için..

Vallahi bende anlayamadım ki ama bugün az buçuk iyim bir sürü hapım var transferim zaten adetimle olacaktı e2 mden dolayı

Slm kızlarrrr nerelerdesinizben bugün kontrolüme gittim çok güzel haberler aldım:) ikizlerim geliyor inş7+2 şeyiz tek yumurta ikizi hatta üç bile olabilir dedi üçüncü de olabilir dedi ama karından muayene yaptığı için üçüncü hakkında net birşey söylemedi bekleyelim dedi:) tabi tek yumurta ikizi dediği anda biz şokkama çok güzel bir duygu ikizlerin kalp atışlarını duyduk ikisininfe kalp atışını duyduk çok şükür:) şimdilik güzel gidiyor herşey

Eceeeeeeeeee cokk mutlu oldumm ya super bi haber buu Rabbim saglikla dogurmani nasip etsinn insAllahh canmmmmm

Canım çok sevindim adına :)) Çok güzel,çok umutlu bir haber! 3 çocuk biraz ürkütücü bence ama Hayırla,sağlıkla gelsinler inşallah :)

Canım çok sevindim adına :)) Çok güzel,çok umutlu bir haber! 3 çocuk biraz ürkütücü bence ama Hayırla,sağlıkla gelsinler inşallah :)
Canım çok tşk ederim:) evet üç çocuk ürkütücü babada öyle geldi ama. Bakalım ilerleyen zamanlarda görüver inş.üçüncü hakkında net bilgi vermedi ama bakalım ben iki ti bile. Biraz riskli olduğu için korkuttum bazen. Ama rabbim yardım eder inş

Eceee bu arada bisey sorcam kuzum bugun 5. Gunum transferde belimde agri vardi yanmaya döndü rahmimde agri var bide bugun pembe putur putur bisey geldi normalmi bu canmm

Eceee bu arada bisey sorcam kuzum bugun 5. Gunum transferde belimde agri vardi yanmaya döndü rahmimde agri var bide bugun pembe putur putur bisey geldi normalmi bu canmm
Canım normal bence. Benimde belimde ağrı olmuştu hiç stres yapma. Benimde transferin üçüncü günü lekelenme olmuştu yerleşme kanaması olabiliyor tutunmakta çalışırken. Dinlen bol bol. Bide Protestan kullanıyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…