2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Korkma sen, yüreğini ferah tut Sen korkma ki kuzucuklar da anne karnının keyfini çıkarsınlar sağlıklı sağlıklı :))

Maşallah bebişlere. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlarrrr selammm
dondurulmuşlarla 2. tedavime başladım çok şükür
estrofem, folbiol, coraspin ve clanex iğne kullanıyorum
1 tane 6.gün 6ab 2 tane 5.gün 2ab embriyom var nasıl sizce ?

Kızlarrrr selammm
Masallah canm hayirlisiyla tedavin pozitif sonuclansin insAllah hic heycan stres yapma hayirlisiyla yavrularini al kucagina insAllahhhhh

Kızlarrrr selammm
Tedavin hayırlı olsun, Allah yüzünü güldürsün bu sefer :) Benim de mecburen donduruldu embriyolarım için de bana sadece 5 tane embriyo, 4’ü daha iyi biri biraz daha geride dendi dondurulmadan önce. Bu 6ab,2ab ne oluyor?

Aminnn canim benim aynen bu sekil daha cok rahatim hamdolsun. Acaba ne olcak olucakmi diye paniklemiyorum gayet relaksim normal gunluk hayatima dikkatli sekilde devam ediyorum :)
En güzeli canım benim:) perşembe güzel haberler alıcaz inş perşembe transferin kaçıncı günü oluyor canım bide tekin çift transfer olmuştu?

Kızlar merhaba yazamadim bu akşam geldim türkiye den ?Nasılsınız yazılanları tam hepsini okuyamadım .Birazdan hepsini okuyacagım .öncelikle ilk kontorole gittim seval hanıma muhtedem bir yer herkes cok candan sanki kızlarla toplanmısız gibi hiç tanımadıgım insanlar sanki yıllardır tanısıyormusuz gibi candanlar.Evet ilk gün ultrason yapildı ve benim Almanyada işe yaramaz diyip almak istediğim yumurtalıgımda afetin beşinci günü 3 tane yumurta gördü doktor bu iyi haberdi. Ve testlerimi yaptılar 2 çi gün ise histeroskopi yaptılar tabi o biraz ağrılı oldu rahimde perde varmış onu aldılar içimde et beni gibi türden şeyleri temizlediler ve 9 çeşit ilaç verip gönderdiler.anlayacagınız mayısa kadar bu ilaçları alıp mayıs ayındaki adetimde başlıyoruz.. sizede histeroskopi yada ilaç verildi mi hazırlık tedavi öncesi?

Canım benim bende seni merak ediyordum ne yaptın die. Bak güzel haberlerle geldin inş. Sonucunda güzel olucak hadi bakalım tedaviye başladın artık allah yardımcın olsun bol bol kaliteli kaliteli embriyoların olur inş güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…