- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
- 23
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.061
Korkma sen, yüreğini ferah tutCanım çok tşk ederim:) evet üç çocuk ürkütücü babada öyle geldi ama. Bakalım ilerleyen zamanlarda görüver inş.üçüncü hakkında net bilgi vermedi ama bakalım ben iki ti bile. Biraz riskli olduğu için korkuttum bazen. Ama rabbim yardım eder inş
Maşallah bebişlere. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSlm kızlarrrr nerelerdesinizben bugün kontrolüme gittim çok güzel haberler aldım:) ikizlerim geliyor inş7+2 şeyiz tek yumurta ikizi hatta üç bile olabilir dedi üçüncü de olabilir dedi ama karından muayene yaptığı için üçüncü hakkında net birşey söylemedi bekleyelim dedi:) tabi tek yumurta ikizi dediği anda biz şokk ama çok güzel bir duygu ikizlerin kalp atışlarını duyduk ikisininfe kalp atışını duyduk çok şükür:) şimdilik güzel gidiyor herşey
Masallah canm hayirlisiyla tedavin pozitif sonuclansin insAllah hic heycan stres yapma hayirlisiyla yavrularini al kucagina insAllahhhhhKızlarrrr selammm
dondurulmuşlarla 2. tedavime başladım çok şükür
estrofem, folbiol, coraspin ve clanex iğne kullanıyorum
1 tane 6.gün 6ab 2 tane 5.gün 2ab embriyom var nasıl sizce ?
Saol canım benim allah herkese yaşatsın bu mutluluğu inş:)Maşallah bebişlere. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah canım çok iyi bence:) hadi güzel haberlerini bekliyoruz inş:)Kızlarrrr selammm
Kuzum sen kacinci haftadasinMaşallah canım çok iyi bence:) hadi güzel haberlerini bekliyoruz inş:)
Tedavin hayırlı olsun, Allah yüzünü güldürsün bu sefer :) Benim de mecburen donduruldu embriyolarım için de bana sadece 5 tane embriyo, 4’ü daha iyi biri biraz daha geride dendi dondurulmadan önce. Bu 6ab,2ab ne oluyor?Kızlarrrr selammm
Canım ben 7+2 deyim yani 8.haftanın içinde oluyorumKuzum sen kacinci haftadasin
Hadi mazallah canm bu 7 ayda tez zamanda gecsinde al minnoslarini kucaginaCanım ben 7+2 deyim yani 8.haftanın içinde oluyorum
Saol canım benim ya inşHadi mazallah canm bu 7 ayda tez zamanda gecsinde al minnoslarini
Aminnn kuzumm hepimize ins :) persembe gunu test gunum ece ama hic heycanda yok streste yok degisik bi hal almaya basladimSaol canım benim ya inşrabbim hayırlısıyla sabada nasip etsin inş. Ve tabi buradaki tüm arkadaşlara
Rahat ol canım insan öyle olunca daha güzel oluyor sanki herşey:)dua et bol bol rabbim hayırlısıyla versin inş.:))Aminnn kuzumm hepimize ins :) persembe gunu test gunum ece ama hic heycanda yok streste yok degisik bi hal almaya basladim
Aminnn canim benim aynen bu sekil daha cok rahatim hamdolsun. Acaba ne olcak olucakmi diye paniklemiyorum gayet relaksim normal gunluk hayatima dikkatli sekilde devam ediyorum :)Rahat ol canım insan öyle olunca daha güzel oluyor sanki herşey:)dua et bol bol rabbim hayırlısıyla versin inş.:))
En güzeli canım benim:) perşembe güzel haberler alıcaz inş perşembe transferin kaçıncı günü oluyor canım bide tekin çift transfer olmuştu?Aminnn canim benim aynen bu sekil daha cok rahatim hamdolsun. Acaba ne olcak olucakmi diye paniklemiyorum gayet relaksim normal gunluk hayatima dikkatli sekilde devam ediyorum :)
Ins kuzum 10. Gun oluyo persembe gunu:) 5. Gun embriyosu kuzu 1 tane trasnfer etti doktor. 2 tane istiyoduk unutmus doktorumuz:))En güzeli canım benim:) perşembe güzel haberler alıcaz inş perşembe transferin kaçıncı günü oluyor canım bide tekin çift transfer olmuştu?
Olsun canım inş. Hayırlısı olur bakalım. Belki seninki bölünüp ikiz olur bellimi olurIns kuzum 10. Gun oluyo persembe gunu:) 5. Gun embriyosu kuzu 1 tane trasnfer etti doktor. 2 tane istiyoduk unutmus doktorumuz:))
Ins kuzumm saglikli olsunda tek olsada olsunOlsun canım inş. Hayırlısı olur bakalım. Belki seninki bölünüp ikiz olur bellimi olur
Canım benim bende seni merak ediyordum ne yaptın die. Bak güzel haberlerle geldin inş. Sonucunda güzel olucakKızlar merhaba yazamadim bu akşam geldim türkiye den ?Nasılsınız yazılanları tam hepsini okuyamadım .Birazdan hepsini okuyacagım .öncelikle ilk kontorole gittim seval hanıma muhtedem bir yer herkes cok candan sanki kızlarla toplanmısız gibi hiç tanımadıgım insanlar sanki yıllardır tanısıyormusuz gibi candanlar.Evet ilk gün ultrason yapildı ve benim Almanyada işe yaramaz diyip almak istediğim yumurtalıgımda afetin beşinci günü 3 tane yumurta gördü doktor bu iyi haberdi. Ve testlerimi yaptılar 2 çi gün ise histeroskopi yaptılar tabi o biraz ağrılı oldu rahimde perde varmış onu aldılar içimde et beni gibi türden şeyleri temizlediler ve 9 çeşit ilaç verip gönderdiler.anlayacagınız mayısa kadar bu ilaçları alıp mayıs ayındaki adetimde başlıyoruz.. sizede histeroskopi yada ilaç verildi mi hazırlık tedavi öncesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?