2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Çok teşekkür ederim canım .Sen gittinmi yakında doktora nasıl geçiyor. Bebiş rahat duruyormu.kendini nasıl hissediyorsun.

Eceeeeee inanamıyorummm süper bir haber bu dün yazdığımda söylemiştim yazılanları henüz okuyamadım diye ama bı kadarını beklemiyordum. Çok sevindim canım ..hatırlıyorsun dimi eşine ne demiştin :))) Ben eşimle ikizde olabiliyor biliyorsun degilmi dediğimde yok yok sen bir tane yap dedi .Olur dedim sanki yemek siparişi veriyor :))))))) canım çok çok tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına inşallah Tabi benimde

Saol canım benim:) valla bizde şok olduk hastaneden çıktık nasıl sevinçten gülüp duruyoruz eşimleçok güzel bir duygu allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşiki hafta sonra tekrar kontrol bakalım inş herşey yolunda gider. Sende dikkat et canım tedaviye başladın artık allah gönlüne göre versin inşdualarım seninle

Canim ben istanbuldayim halkali Acibadem de tedavi oluyorum Turgut aydin doktorum
Tesekkurler cvbn icin hayırlı olsun. Bizde erkek infertilitesi var. Eşimde dna hasarı var. Tedavi görüyor 6 aydır. Bende de prolaktin düzensizliği var. Biraz spesifik uzmanlık isteyen konular.. bahceciye gittim pek ilgili görünmedi cok kurumsallaşmış. Oyüzden ilk denemem olacak güvenebileceğim bir yer arıyorum. Ama halkalı uzak maalesef and yakasında oturuyorum en cok sisli tarafına gidebilirim

Rabbim yardimcin olsun seninde canm. Karşidaysan zeynep kamile git derim cok iyiymis bana uzak kaldigi icin gidemedim bende. Bahceci yi tercih etmedim bi arkadasim oraya gidiyodu memnun kalmamis oda cok yogun ve ilgisizler diyodu. Umarim hersey yolunda gider saglikli alirsin yavrunu kucagina canm :)

Merhabalar benim eşimde de çıkmıştı DNA hasarı çok degildi engel de degil dediler ama sonra ilaç verdi üroloji uzmanı ondan sonra düzelme oldu. Şu an tüp bebek yaptırıyoruz yumoşlar toplandı döllendi ve donduruldu çünkü ohss oldum. İlk denemem de 3. Güne zor gelmişti sperm kaynaklı demişlerdi eşim yaklaşık 1 sene kullandı o ilacı ve bu sene 23 embriyomdan 10 tanesi 5. Güne ulaştı bunun 8i AA kalitedeymiş. Umarım eşinizin durumu da ilaçla çözülür.

Dna hasarı tedavisinden önce miydi ilk deneme? Biz 6 aydır tedavi görüyoruz henüz düşmedi hasar yüzde 50. Bekliyorum bu ay sonu test vericek düsmüs mü? Ona göre baslıcaz. merkez de önemli. Güvenc hoca hic dikkate almadı hasar işini ama bence cok önemli. Ayrıntılı testler isticek değişik yöntemler önerecek bir doktor olmalı

Amin hepimizin. Bilmiyorum zeynepkamilde aşılama yaptırdım cok ilgisizlerdi.

Canım erkek infertilitesinde benim gittiğim Merkezi önerebilirim bu konuda çok iyi olduklarını öğrenmiştim araştırırken. Brüksel tüp bebek merkezi Yücel Karaman istersen bi araştır derim. Şişlide

Aynen önceydi biraz acele ettik onda 1 yıl boyunca eşime bütün tahliller yapıldı. 2. Denememizde de genetik Vs bana eşime herşeye baktırdı doktorumuz biraz çok fazla masraf ettik ama inşallah degsin başka bişey istemeyiz

Bizim sebepsiz ama ben çok araştırdım hastaneden ziyade tüp bebek merkezi istedim sadece bu konu üzerinde yoğunlaşmış bir yer olsun diye. Ve Yücel hoca işinde başarılı tüm ekip öyle.
Eceee canm sen idrar tahlili yaptinmi test tarihin gelmeden once. Ya ben bugun yaptim persembe test tarihim negatif cikti daha belli olmaz ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…