- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.101
Bugün kaçıncı gün oluyor senin canımEceee canm sen idrar tahlili yaptinmi test tarihin gelmeden once. Ya ben bugun yaptim persembe test tarihim negatif cikti daha belli olmaz ama merak ettim
7. Gun oldu kuzum gecen hafta p.tesi transfer oldum. Persembe gunude test gunumBugün kaçıncı gün oluyor senin canım
Canım daha erken gibi ya herkeste farklı oluyor en garantisi kan testi. Ben 8. Gün idrarda silik çizgiyi görmüştüm. 10. Gün kanda baktırmıştım 76 mı öyle birşeyler çıkmıştı7. Gun oldu kuzum gecen hafta p.tesi transfer oldum. Persembe gunude test gunum
Tamam kuzum beklicem yapmicam daha test. Moralim bozuldu biraz ama belli olmaz diyede kendimi motive etmeye calisiyorumCanım daha erken gibi ya herkeste farklı oluyor en garantisi kan testi. Ben 8. Gün idrarda silik çizgiyi görmüştüm. 10. Gün kanda baktırmıştım 76 mı öyle birşeyler çıkmıştı
Bence hiç moralini bozma daha erken normalde idrarda zaten test günü geçtikten sonra çıkıyor. Hiç strese girme canım:) pozitifi göreceksin inş.az kaldı kan testini bekle.Tamam kuzum beklicem yapmicam daha test. Moralim bozuldu biraz ama belli olmaz diyede kendimi motive etmeye calisiyorum
Tamam kuzum sagol ya icimi rahatlattin inan :)) beklicem kan testimi az kaldi 3 gun daha dayanicamBence hiç moralini bozma daha erken normalde idrarda zaten test günü geçtikten sonra çıkıyor. Hiç strese girme canım:) pozitifi göreceksin inş.az kaldı kan testini bekle.
Ne demek canım benim dualarım seninleTamam kuzum sagol ya icimi rahatlattin inan :)) beklicem kan testimi az kaldi 3 gun daha dayanicam
Tamam kuzum ogrenir ogrenmez yazicam ins pozitif olur dualarin icin Allah razi olsun canim benim cok sagolllNe demek canım benim dualarım seninleperşembe günü mutlaka haber ver merak ederim.
nurettin hocada fiyat farklımı oluyor.Mrb bende ayni hastanede nurettin türktekin hocaya başlayacağız mart ayında hayırlısıyla :)
Yok sanrm ben raporluyum canim nurettin hoca daha ilgili diyorlar o yuzden onu tercih ettimnurettin hocada fiyat farklımı oluyor.
Bende şişli Kolan hastanesinde tedavi görüyorım canım tavsiye ederimSelam, istanbulda deneyecek ya da denemiş olan var mı?
Merhaba eylül ben almanyada yasıyorum .ama istanbul fertijinde tedaviye başladım seval hanım ve ekibi muhteşem ler brüksel ide iyi diye duydum yücel bey ..geçen hafta eşimle ilk görüşme için gittik hemen muayeneye aldı seval hanım çalışanları çok ilgili candan samimiler hiç yabancılık çekmedim. İlk olarak bana lenfosit aşısı ve histeroskopi yaptılar bir sürü vitaminler verdiler eşimde sperm artıcı ilaçlar ve vitaminler verdiler kısmetse mayısın ilk haftası tedaviye başlıyorum bende ...size tavsiyem gidip bir görüşün derim..Selam, istanbulda deneyecek ya da denemiş olan var mı?
Canım şimdi okudum .rabbim inşallah hayırlısıyla gönlüne göre verir .Ama moral bozmak yok bu kadar sabrettin azıcık daha dualarımız seninle ..inşallah güzel haberlerini alırızTamam kuzum ogrenir ogrenmez yazicam ins pozitif olur dualarin icin Allah razi olsun canim benim cok sagolll
Cok tesekkur ederim. Erkek infertilitesinde durum ne acaba. Dna hasarı var esimde. Sizin hakkınızda hayırlısı olsun suan arastırma sürecindeyim insallah esimde düzelme oldugu gibi baslıcamMerhaba eylül ben almanyada yasıyorum .ama istanbul fertijinde tedaviye başladım seval hanım ve ekibi muhteşem ler brüksel ide iyi diye duydum yücel bey ..geçen hafta eşimle ilk görüşme için gittik hemen muayeneye aldı seval hanım çalışanları çok ilgili candan samimiler hiç yabancılık çekmedim. İlk olarak bana lenfosit aşısı ve histeroskopi yaptılar bir sürü vitaminler verdiler eşimde sperm artıcı ilaçlar ve vitaminler verdiler kısmetse mayısın ilk haftası tedaviye başlıyorum bende ...size tavsiyem gidip bir görüşün derim..
Hayırlı olsun tedaviniz.tedavi ücreti ne kadarMerhaba eylül ben almanyada yasıyorum .ama istanbul fertijinde tedaviye başladım seval hanım ve ekibi muhteşem ler brüksel ide iyi diye duydum yücel bey ..geçen hafta eşimle ilk görüşme için gittik hemen muayeneye aldı seval hanım çalışanları çok ilgili candan samimiler hiç yabancılık çekmedim. İlk olarak bana lenfosit aşısı ve histeroskopi yaptılar bir sürü vitaminler verdiler eşimde sperm artıcı ilaçlar ve vitaminler verdiler kısmetse mayısın ilk haftası tedaviye başlıyorum bende ...size tavsiyem gidip bir görüşün derim..
Canım istersen googleye bir bak derim Erkek infertilitesi Şeval Taşdemir diye inanıyorumki aradığın cevapları orda bulacaksın birde yarın 10 00 gibi kanal d ye çıkacakmış sanirim zamanın olursa izleyip canlıda baglanabilirsin ben mesela face den kendisine nasıl ulaşabilirim diye yazdığımda Akşam saat 7 den sonra bile verilen tek numarasından direk kendisiyle görüştüm .Bence kendisine ulaşıp bir bilgi alın derim ..Cok tesekkur ederim. Erkek infertilitesinde durum ne acaba. Dna hasarı var esimde. Sizin hakkınızda hayırlısı olsun suan arastırma sürecindeyim insallah esimde düzelme oldugu gibi baslıcam
Çok teşekkür ederim . Tüp bebek 7 bin ilaçlar içinde 2 500 3000 arası dediler..ama ben önce şuan gittiğimde yapılan işlemler ilaçlar ön hazırlık için extra ödemelerde bulundum . Onun için kesin bir fiyat söyleyemiyorum ne yaptırdığınıza bağlı..Hayırlı olsun tedaviniz.tedavi ücreti ne kadar
Çok teşekkür ederim . Tüp bebek 7 bin ilaçlar içinde 2 500 3000 arası dediler..ama ben önce şuan gittiğimde yapılan işlemler ilaçlar ön hazırlık için extra ödemelerde bulundum . Onun için kesin bir fiyat söyleyemiyorum ne yaptırdığınıza bağlı..
teşekkür ederim cevabınız için bende araştırma yapıyorum.biz çünkü şehir dışından gelicez..doğru bir yer olsun istiyorum seval hanımı tv takip ediyorum..benimde 2 kaybım var 3 aylık kalp atışlarıdurdu...bunun için doğru bir karar vermek istiyorum..Çok teşekkür ederim . Tüp bebek 7 bin ilaçlar içinde 2 500 3000 arası dediler..ama ben önce şuan gittiğimde yapılan işlemler ilaçlar ön hazırlık için extra ödemelerde bulundum . Onun için kesin bir fiyat söyleyemiyorum ne yaptırdığınıza bağlı..
Bende burda yaşayan arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim .kendisi 6 defa başarısız transfer yaşamış daha öncesi ve tesadüfen tv de görüyor ve iletişime geçiyor ilk deneme başarılı cok tatlı bir kızı var şimdi ikinciyi yaptırdı ve yine sonuc pozitif :)) dilerim sizde en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız ..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..teşekkür ederim cevabınız için bende araştırma yapıyorum.biz çünkü şehir dışından gelicez..doğru bir yer olsun istiyorum seval hanımı tv takip ediyorum..benimde 2 kaybım var 3 aylık kalp atışlarıdurdu...bunun için doğru bir karar vermek istiyorum..
Amin inşallah arkadaşım..rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.Bende burda yaşayan arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim .kendisi 6 defa başarısız transfer yaşamış daha öncesi ve tesadüfen tv de görüyor ve iletişime geçiyor ilk deneme başarılı cok tatlı bir kızı var şimdi ikinciyi yaptırdı ve yine sonuc pozitif :)) dilerim sizde en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız ..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?