2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Amin inşallah arkadaşım..rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Amin inşallah.Birde size tavsiyem verilen recetedeki ilaçlar.eczanaden örnek olarak 110 tl ye aldığım ilacı internetten araştırdığımda 65 tl ye satıldığını gördüm .ama ben hemen Almanyaya döneceğim için acele edip araştırmadan aldım 3 aylık lütfen araştırın inanın yari yarıya bulabiliyorsunuz...

Çok teşekkür ederim.. allah razı olsun..

Cabım selam ben de 1 hafta önce şişli memorialda başladım tedaviye bakalım hakkımızda hayırlısı

C

Ece canim cok uzgunum cok kotuyum negatif oldu kendimi perisan ettim kendime gelemiyorum. Ece az once siyah kan geldi bu normalmi dir ya ne yapicagimi sasirdim simdi

Çok normal benim ilk deneme de öyle olmuştu toprak gibi gelmişti. Çok pis bi şekilde adet görüyor insan tüp bebek negatifinden sonra. Üzülmeyin Rabbim hayırlı olanı versin inşallah

C

Ece canim cok uzgunum cok kotuyum negatif oldu kendimi perisan ettim kendime gelemiyorum. Ece az once siyah kan geldi bu normalmi dir ya ne yapicagimi sasirdim simdi
Canım benimde ilk negatifimden sonra siyah kan geldi hatta büyük parça şeklinde döküldü hep düşük gibi. Normal bunlar telaş etme. Lütfen toparlanmaya çalış canım

C

Üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değil biliyorum arkadaşım. Ama herşeyde bir hayır vardır canım benim. Rabbim daha iyini nasip edecektir emin ol.bu sefer olmadıysa belki sonraki denemede ikiz olacaktır.kendini toparlamaya çalış Canım sen anne olacaksın anneler güçlü olur canım benim.pes etmek Yok arkadaşım.

Kuzum kendimi okadar inandirdimki olucagina karnimda gibi hissettim odasinin dekorlarini hayal ettim 10 gun boyunca elim karnimda onunla konustum beni birakmasin diye dua ettim. Esim oyuncak almisti bu onun ilk oyuncagi diye sakladim onu 2 gundur goz yasim dinmiyo ruh gibi geziyorum evde. Takdiri ilahi hersey nasip elbet mucizem olucak diye kabima sigamadim. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cok uzgunum ecem

Canım benim üzül ağla boşalt içini ama kendini hırpalama. Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadık çoğumuz o negatifi görünce hayal kırıklıkları hepsini biliyorum. Ama unutma illaki olucak rabbim izin verirse ozaman işte bunların hepsini unutucaksın. Kendini toparlamaya çalış ve yeni tedaviye daha güçlü ol. Dualarımdasın canım allah en yakın zamanda sabada ikiz üçüz versin inşallaahhhh:)

C

Üzülmemek elde değil tabi ki ama en kısa zamanda atlatıp daha güçlü olman dileğiyle.. İnsanoğlunun en güzel özelliği unutması. Eğer unutmasaydık acıları devam edemezdik. Allah sana da isteyen herkese de hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah..

Ahhh arkadaşım çok üzüldüm senin adına. Umarım tez zamanda hayallerini yaşarsın.

Haklisin canm benim sagol canm benimde dualarimdasin saglikla dogur evlatlarini insAllah:) aminnnnn Rabbim sesini duysun kuzumm

C

Mucizemi bekliyorum canım Ne söylenir bilmiyorum bu sayfaya ilk yazdığım yazı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya olmazsa o zaman ne olur korkusu yaşadım hep yaptırmak ve yaptırmamak arasında kaldım .ece ve diyer arkadaşların sayesinde başladım tedaviye halen korkuyorum mayıs ayında yapılacak ama sonuç negatifte olsa pozitifte olsa biliyorumki kaderimde ne varsa o olacak.şimdiden üzülüyorum düşündükçe.çünki beni tanıyan herkes biliyor sanki herkese yaptık ama olmadı diyeceğim gibi geliyor bildigim tek bir şey var kaderine alın yazına bir bebek yazıldıysa o çocuk illaki gelecek ne olur çok üzmemeye çalış kendini ..ve benim ikinci denememde olmayacak ..eceee nin sana yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ikiz gelmeyegini sonradan kim bile bilir rabbim sana en kısa zamanda gönlüne göre bebişler versin insallah ...

Ben kullandım yardımcı olabilirim sormak istediginiz bişey varsa
Oh çok şükür:) forumlarda geziyorum bilgisi olan var mı diye çok teşekkürler:) tüp bebek tedavisinde yumurta gelişimi aşamasındayım, bugün kontrolüm vardı dr salı opu olur dedi çatlatma iğnesi olarak da lucrin yazdı. Ama içinde 14 enjektör var ve yumurta baskılayıcı olarak kullanılıyormuş. Bana çatlatma iğnesi olarak yazması tuhaf geldi yanlış ilaç mı aldım acaba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…