2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Dogrudur bende çok baktım herkes geliştirici olarak kullanmış doktorunuz size ml mi vermiştir muhtemel o kadar çekiyoruz geri kalan kalıyor benim dolabı bekliyor şu an :)

Tek sefer kullanılıyor o merak etmeyin çatlatma iğnesi olarak yok da tüm kutu olarak alınıyor tek sefer çekilip kalıyor bende çok baktım doktora sora sora yaptım artık iğneyi

Tek sefer kullanılıyor o merak etmeyin çatlatma iğnesi olarak yok da tüm kutu olarak alınıyor tek sefer çekilip kalıyor bende çok baktım doktora sora sora yaptım artık iğneyi
Çok teşekkürler:) nasıl ve hangi doz kullanılacağını yarınki muayenede dr a soracağım. Yarın pazar olduğundan yanlış ilaç aldıysam ilaç bulamam diye endişe ettim. Senin de pcos mu vardı? Ohss riski taşıyanlarda çarlatma iğnesi olarak veriyorlarmış sanırım

Evet pko musun bende de oldu ohss de yaşadım malesef çok yükselmişti benim degerim. 40 a kadar çekmiştik biz şırıngaya büyük ihtimalle öyle olacak sizinkide ilaçta yanlışlık olmuyor merak etmeyin siz

ECEdeniz8107 eceeeeee nasilsin Canım?Nasıl gidiyor gittinmi doktora yakında arada bir ses ver Bebişler ne yapıyor. Benim iş arkadaşı gitti doktora cinsiyetini yazdırmış kağıda bana söylemeyin demiş .kağıdı Kardeşine vermiş yarın kardeşi balonun içine kızsa pempe erkekse mavi renkler koyacakmış balonu patlatacaklar ve herkes cinsiyetini öğrenecek miş tabi bende heyecanla bekliyorum yarını ...kız erkek önemli olan sağlıklı olması ama bu son zamanlar hep erkek haberin olsun :))

Canım çok saol ben iyiyim bebişler de iyidir umarım:) önümüzdeki cuma gidicez inş. Biraz kaşık ağrılarım var korkuyorum bazen. dinleniyorum bol bol bu ara.valla cinsiyetlerini bende merak etmiyor değilim. Ben kız istiyorum ama tabi başta sağlıklı olsun yeterli tabi içime erkek olacaklar gibi geliyor:) bilemiyorum sağlıklı olsunlar da çok önemli değil açıkçası. Sen neler yapıyorsun kendine dikkat ediyorsun dimi beslenmene falan dikkat et. Mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorum canım.

Canım kasık ağrıları çok normal uyku yorgunluk duygusallık daha çok şeyler seni bekliyor olacak inşallah fazla mide bulantısı yaşamazsın bolca dinlen ilk üç ay çok önemli ne kadar sakin bir hamilelik geçirirsen okadar rahat oluyor bebekler doğduğunda inan bana ben bunlara hep şahit oldum..kendimin yok ama tüm evrelerini biliyorum ama geçiçi ve tatlı rahatsızlıklar bunlar .. Ben ilaçlarımi almaya devam ediyorum ama sigarayı halen bırakamadım( bide ilaçlar kilo aldırıyor aşırı mide bulantısı yapıyor sabırsızlıkla bekliyorum mayısı kendine dikkat et canım ve arada hep yaz olurmu dualarım seninle

Aynen canım doğru söylüyorsun. Mide bulantım sabahları oluyor tuzlu krakerler başucumda onlar iyi geliyor. Tinerde iyi gidiyor okadar olacak:)çok şükür ikiz olmasına rağmen çok ağır geçirmiyorum şimdilik 9. Haftaya bile geldik zaman çabuk ilerliyor canım:) daha dün gibi test günümü beklediğim günler. Rabbim sağsağlim kucağıma Almatı’da nasip eder inş. İlaçlar Beni de kilo aldırmıştı canım olsun oladar olcak herşey bebişler için:)sigaraydın bırakırsan çok iyi olur canım ben transfere kadar çok azaltmıştım ama keşke hiç içmeseydim belki daha kaliteli ve daha çok yumurtam olurdu. Ama şuan hiç içmiyorum çok şükür. Hiçte zorluk yaşamadım. Sadece bebişler düşün o çok etkili oluyor gerçekten istiyorsun sen bu bebişler onun için azıcık fedakarlık yapıcaz canım. Benimde dualarım seninle canım inş herşey güzel olucakçoookk öpüyoruz seni ben ve bebişlerim

Merhaba,
Uzun zamandır burada yazılanları okuyorum. Bazen güzel haberler alıp ümitleniyorum, bazende yıllardır deneyip başarısız olanları görüp ümitsizliğe kapılıyorum. İlk evliliğimde bebek sahibi olamadığım için 2 kez İstanbul Jinemed hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum. İlkinde orta kalite embriyom oluştu ve tutmadı ikincisinde ise transfer edilecek kalitede embriyom olmadı. İyiki de olmamış demek belki gaddarca ama hayırlısı buymuş demek en doğrusu sanırım.

Tekrar evlenip Ankara'ya geldikten sonra daha önceki tecrübemden ötürü hemen doktora gitmek ve kontrol edilmek istedim. Sağ yumurtalığım 3,5 cm çikolata kisti var ve başka hiçbir problemim yok sanıyordum. Gittiğim doktor (Cihangir Çakıcı) yumurta rezervimin azaldığını ve istediği genetik testler sonucunda pıhtılaşma problemim olduğunu söyledi. Ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle hemen ertesi gün Hakan Yaralıya gittim. Hakan hoca bana rezervimin iyi olduğunu , test sonuçlarına göre pıhtılaşma problemim olmadığını ve bunları testlerin gereksiz testler olduğunu söyledi. Senin hiçbir şeyin yok git kendiliğinden olur dedi. 10. ayın sonunda hamile kalamadığım için tüp bebek tedavisine başladım.(Aralık 2017 de) 14 adet yumurtam toplandı, 9 u olgun çıktı fakat sadece 3 tanesi döllendi. Bunlar 8 hücreli iyi kalitede dedikleri 1 embriyoyu 3. günde transfer ettiler ve tutmadı.

Hakan hoca hala bana sende birşey yok sağlıklısın bir daha deneriz mutlaka bu işi başarırız diyor. Ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım.

Hocanın boşa ümit verdiğini düşüneniniz var mı acaba?

Bir doktora baglı kalmayın farklı doktorlar araştırıp deneyin herkes herşeyi söyler

Merhaba canım zor süreçlerden geçmişsin hepimiz yaşadık bu tarz şeyler inş bundan sonra daha güzel şeyler yaşarsın. Bence öncelikli olarak gerçekten güvenebileceği bir Dr bulmanı tavsiye edebilirim sana. Boşa ümit veririm bilemiyorum Dr lar ama bazı yerler olaya çok ticari baktıkları için olabiliyor o tarz şeyler. Bence ilk olarak bi rahatla pozitif ol kafanı toparla ve güvenebileceği bir Dr araştırması yap. Hatta bir kaç Dr ile görüş ve içlerinden sana en çok güven vereni seçebilirsiniz. Zaten Dr una güvendiğin zaman gerisi gelir hiç merak etme. Rabbim yardımcın olsun...

Slm kızlar yine çok sessiz kalmış buralar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz? Tedaviler ne aşamada paylaşalım can lar:) ben dün kontrolüme gittim çok şükür bebişler iyi büyüyorlar:) benim lekelenmelerim vardı az biraz Dr una onu söyledim. Ultrasonda bi kanama alanı görünmüyor iyiler gelişimleri de iyi dedi. Bizde eşimle kan uyuşmazlığı olduğu için kanamalar biraz tehlikeli olduğu için uyuşmazlık iğnemizi yaptılar içimiz rahatladı. Birde tek plesantadan varmış aralarında zar var gibi görünüyor ama ney değil dedi. Kızlar inş vardır aralarında zar dua edin benim için bu önemli bişeymiş zar yoksa çok riskli bir gebelik olucak benim için. İnş herşey güzel olur. Bu arada 10. Haftayı da gördük Allah’ıma çok şükürbende durumlar böyle işte inş herkesten güzel haberler alırız

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ben bayadir girmiyorum 10 hafta olmuşsun masallah... ikizleri mi olacak

Bende yaşadıklarımı anlatayım herkese umut olurum belki... 3 bucuk yıllık evliyim daha önce 1 dusuk yaşadım. Dusukten sonra 2 yıl çocuğum olmadı bu surede tedavi gördüm yine olmadı. 3 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememdi kimyasal gebelik yasadım. 2 Dondurulmuslarim var tedaviye ara vermek istedim. İyi kıdem ara vermişm Rabbim kendiliğinden hamile kalmayi nasip etti.geçtiğimiz çarşamba günü süpriz oldu bize hamile olduğumu öğrendim. Degerlerim çok şükür iyi haftaya cuma kalp atışını duymaya gidicem.... Umudunuzu kaybetmeyin mucize diye birşey var☺

Aaa canım çok sevindim ya ne kadar güzel bişey bak kendiliğinden olmuş biraz kafanı rahatlattın sanırım sonrasında gelmiş nebilim:) hayırlısıyla kalp ayılınızda duyarsın inş.

Maşallah bebişlere. Allah’ın izniyle hiç bişeycik olmaz, sağlıkla büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…