- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.161
Hayırlısı olsun canım:) korkacak bişey YÖK hiç stres yapma ve hep pozitif olmaya çalış:) hakkında hayırlısı olur inş
Ayyy :) hayırlı olsun. Allah sağıkla büyütsün. Çok güzel, iki minik kalp :) pitir pitir :)Slm kızlarrrr nerelerdesinizben bugün kontrolüme gittim çok güzel haberler aldım:) ikizlerim geliyor inş7+2 şeyiz tek yumurta ikizi hatta üç bile olabilir dedi üçüncü de olabilir dedi ama karından muayene yaptığı için üçüncü hakkında net birşey söylemedi bekleyelim dedi:) tabi tek yumurta ikizi dediği anda biz şokk ama çok güzel bir duygu ikizlerin kalp atışlarını duyduk ikisininfe kalp atışını duyduk çok şükür:) şimdilik güzel gidiyor herşey
Şimdiden hayırlı olsun, düşüncesi bile netleşince rahatlıyor insan. Heyecanlı ve mutlu ol ama korkacak hiç bir şey yok. Benim de ilk denemem, sadece transfer aşaması kaldı bende de..
Çok teşekkür ederim :) ne güzel yazmışsım. Düşümemeğe çalışıyorum. Ama ne kadar oluyorsa artık :-( zaten yoğun çalışmaya başladım. Ay, kendimi olacak diye hazırlıyorum. Öyle düşünmek iyi geliyor. Olmasza negatif çıkarsa sonuç dağılır mıyım, yine böyle pozitif olur öuyum bilmiyorum. göreceğiz :)Hayirli olsun tedavin canm :) umarim pozitif olur hersey:)stres yok normal gunluk yasantini devam ettir cok işine yaricak surekli dusunme,her sey olacagina variyor hayirlisiyla sende al bebisini kucagina ins:)
Üzülme canım.. sabırlı olmamız gerekiyor bizim...Kuzum kendimi okadar inandirdimki olucagina karnimda gibi hissettim odasinin dekorlarini hayal ettim 10 gun boyunca elim karnimda onunla konustum beni birakmasin diye dua ettim. Esim oyuncak almisti bu onun ilk oyuncagi diye sakladim onu 2 gundur goz yasim dinmiyo ruh gibi geziyorum evde. Takdiri ilahi hersey nasip elbet mucizem olucak diye kabima sigamadim. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cok uzgunum ecem
Hayırlı olsn çok sevindim sizin adınızaBende yaşadıklarımı anlatayım herkese umut olurum belki... 3 bucuk yıllık evliyim daha önce 1 dusuk yaşadım. Dusukten sonra 2 yıl çocuğum olmadı bu surede tedavi gördüm yine olmadı. 3 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememdi kimyasal gebelik yasadım. 2 Dondurulmuslarim var tedaviye ara vermek istedim. İyi kıdem ara vermişm Rabbim kendiliğinden hamile kalmayi nasip etti.geçtiğimiz çarşamba günü süpriz oldu bize hamile olduğumu öğrendim. Degerlerim çok şükür iyi haftaya cuma kalp atışını duymaya gidicem.... Umudunuzu kaybetmeyin mucize diye birşey var☺
Amin canım inş. Kaç haftalık oldun şimdi?İnşallah canim ...sağ saglim kucagimiza aliriz insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Olmazsa die hiç düşünme canım bence. Allah’a güven rabbim yazdıysa bunu illaki olucak zamanı geldiğinde öyle düşün belki şimdi olucak yada zamanı değil bilemeyiz. İçini rahat tut herşeyin hayırlısı canımAy, hiçbirşeyden korkmuyorum ama sonuç negatif olursa çok kötü olur muyum diye korkuyorum. Ya da hiç çocuğumuz olmazsa diye.. ne bileyim. Bi tuhaflaşıyor insanı içi.. bakalım. Az kaldı.
Saol canım benim rabbim sizede yaşatsın bu mutluluğu inş.Ayyy :) hayırlı olsun. Allah sağıkla büyütsün. Çok güzel, iki minik kalp :) pitir pitir :)
Olmazsa die hiç düşünme canım bence. Allah’a güven rabbim yazdıysa bunu illaki olucak zamanı geldiğinde öyle düşün belki şimdi olucak yada zamanı değil bilemeyiz. İçini rahat tut herşeyin hayırlısı canım
İşallah.. isteyen herkese yaşatsın.Saol canım benim rabbim sizede yaşatsın bu mutluluğu inş.
şimdi ne aşamadasın peki canımSağolasın.. valla öyle yapmaya çalışıyorum. Heyecanlıyım.
Benim progesteronum yüksek çıktı diye dondurduk 5 tane 5.gün embriyosunu. 2.adet sonrası transfer olacak diye mecburi bekleyişteyim hala.. ilk adet geçti, 21.günde lucrin iğne vuracakmışım 2. adet sonrası da transfer olacakmış bir terslik olmazsa.. Beklemek çok zor ama yeter ki sonu güzel olsun beklerim :)Çok teşekkürler... senin ne durumda? Transfer yapıldı mı? Yazdıysan da okuyamadım henüz önce bana yazılanları cevaplayayı dedim.
Olumsuz şeyler duymaktan çok korkuyorum. Artık oluversin istiyorum.
İ
şimdi ne aşamadasın peki canım
Benim progesteronum yüksek çıktı diye dondurduk 5 tane 5.gün embriyosunu. 2.adet sonrası transfer olacak diye mecburi bekleyişteyim hala.. ilk adet geçti, 21.günde lucrin iğne vuracakmışım 2. adet sonrası da transfer olacakmış bir terslik olmazsa.. Beklemek çok zor ama yeter ki sonu güzel olsun beklerim :)
Anladım canım hadi hayırlısı. Nisa’n a az kaldı inş güzel haberlerle gelirsin:)Ben yurtdışındayım. Tedavi masraflarımızın karşılanması için sağlık sigortamızı değiştirdik. Nisan ayında değişmiş olacak. Onu bekliyorum. Tahliller falan hepi bitti.
İnşallah burdan güzel haberler paylaşırızBen de beklemedeyimumarım ikimizin de sonucu güzel olur.
Canım senin ikiz mi üçüz mü? Hani demiştin ya 3. de olabilir diye, belli oldu mu? Belki yazdın ama..Anladım canım hadi hayırlısı. Nisa’n a az kaldı inş güzel haberlerle gelirsin:)
Canım tek yumurta ikizi en son kontrolümde üçüncü yü göremedi. İkiz olucak inş.Canım senin ikiz mi üçüz mü? Hani demiştin ya 3. de olabilir diye, belli oldu mu? Belki yazdın ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?