2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Hayırlısı olsun canım:) korkacak bişey YÖK hiç stres yapma ve hep pozitif olmaya çalış:) hakkında hayırlısı olur inş

Ay, hiçbirşeyden korkmuyorum ama sonuç negatif olursa çok kötü olur muyum diye korkuyorum. Ya da hiç çocuğumuz olmazsa diye.. ne bileyim. Bi tuhaflaşıyor insanı içi.. bakalım. Az kaldı.

Ayyy :) hayırlı olsun. Allah sağıkla büyütsün. Çok güzel, iki minik kalp :) pitir pitir :)

Şimdiden hayırlı olsun, düşüncesi bile netleşince rahatlıyor insan. Heyecanlı ve mutlu ol ama korkacak hiç bir şey yok. Benim de ilk denemem, sadece transfer aşaması kaldı bende de..

Çok teşekkürler... senin ne durumda? Transfer yapıldı mı? Yazdıysan da okuyamadım henüz önce bana yazılanları cevaplayayı dedim.
Olumsuz şeyler duymaktan çok korkuyorum. Artık oluversin istiyorum.

Hayirli olsun tedavin canm :) umarim pozitif olur hersey:)stres yok normal gunluk yasantini devam ettir cok işine yaricak surekli dusunme,her sey olacagina variyor hayirlisiyla sende al bebisini kucagina ins:)
Çok teşekkür ederim :) ne güzel yazmışsım. Düşümemeğe çalışıyorum. Ama ne kadar oluyorsa artık :-( zaten yoğun çalışmaya başladım. Ay, kendimi olacak diye hazırlıyorum. Öyle düşünmek iyi geliyor. Olmasza negatif çıkarsa sonuç dağılır mıyım, yine böyle pozitif olur öuyum bilmiyorum. göreceğiz :)

Üzülme canım.. sabırlı olmamız gerekiyor bizim...

Hayırlı olsn çok sevindim sizin adınıza
Daha önceden olmama sebebi neymiş? Merak ettim.

Ay, hiçbirşeyden korkmuyorum ama sonuç negatif olursa çok kötü olur muyum diye korkuyorum. Ya da hiç çocuğumuz olmazsa diye.. ne bileyim. Bi tuhaflaşıyor insanı içi.. bakalım. Az kaldı.
Olmazsa die hiç düşünme canım bence. Allah’a güven rabbim yazdıysa bunu illaki olucak zamanı geldiğinde öyle düşün belki şimdi olucak yada zamanı değil bilemeyiz. İçini rahat tut herşeyin hayırlısı canım

Çok teşekkürler... senin ne durumda? Transfer yapıldı mı? Yazdıysan da okuyamadım henüz önce bana yazılanları cevaplayayı dedim.
Olumsuz şeyler duymaktan çok korkuyorum. Artık oluversin istiyorum.
Benim progesteronum yüksek çıktı diye dondurduk 5 tane 5.gün embriyosunu. 2.adet sonrası transfer olacak diye mecburi bekleyişteyim hala.. ilk adet geçti, 21.günde lucrin iğne vuracakmışım 2. adet sonrası da transfer olacakmış bir terslik olmazsa.. Beklemek çok zor ama yeter ki sonu güzel olsun beklerim :)

Ben de beklemedeyim umarım ikimizin de sonucu güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…