- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.181
As. Canım. Neden moralin bozuk hayırdır?kızlar herkese selamun aleykum. çok mmorelim bozuk beni en iyi siz anlarsınız
As. Canım. Neden moralin bozuk hayırdır?
Yaş kaç tüm canım? Sorun ne olmaması için Dr lar ne diyor?cocugum olmadı doktor sımdı bana da tup bebek dedi para yok falan ne yapacagımı sasırdım
Yaş kaç tüm canım? Sorun ne olmaması için Dr lar ne diyor?
Yaşın genç daha canım bu kadar umutsuz olma. Kistler tedavi edilebiliyor bence biraz rahat ol okadar umutsuz bi durumun yok. Öncelikle ama kilo vermeye çalış daha sonrası gelir emin ol.30 yaşındayım cnm.
kilom var
yumurta tambelliği başlamış . polikistige giden bir kist var . kist var diye yumurta catlama ıgnesi de veremiyorlarmıs
,Yaşın genç daha canım bu kadar umutsuz olma. Kistler tedavi edilebiliyor bence biraz rahat ol okadar umutsuz bi durumun yok. Öncelikle ama kilo vermeye çalış daha sonrası gelir emin ol.
Bulunduğunuz şehirde üniversite veya devlet hastanesi varsa bir gidin görüşün. Sgk nız vardır inşallah. Devlet belli bir kısmını ödüyor tüp bebekte, belki aşılama yaparlar. Veya kist vb. Sorunlarınızı tedavi ettirin, kendiliğinden olur belki o zaman. Şimdiden karamsarlığa kapılmayın lütfen. Şartları biraz araştırın ve doktorla detaylıca konuşun merak ettiklerinizi. Allah yardımcımız olsun30 yaşındayım cnm.
kilom var
yumurta tambelliği başlamış . polikistige giden bir kist var . kist var diye yumurta catlama ıgnesi de veremiyorlarmıs
Bulunduğunuz şehirde üniversite veya devlet hastanesi varsa bir gidin görüşün. Sgk nız vardır inşallah. Devlet belli bir kısmını ödüyor tüp bebekte, belki aşılama yaparlar. Veya kist vb. Sorunlarınızı tedavi ettirin, kendiliğinden olur belki o zaman. Şimdiden karamsarlığa kapılmayın lütfen. Şartları biraz araştırın ve doktorla detaylıca konuşun merak ettiklerinizi. Allah yardımcımız olsun
Aleykümselam, yumurta tembelliği sorun demişsin sanırım. Tedavisi olmayan bir şey değil.. Kilo da varsa biraz mücadele etmek lazım. Kadın olmak böyle bir şey işte, hep mücadele :) Tedavi aşama aşama oluyor, biraz sabretmek lazım. Gerekli şartları sağlayınca devlet de tüp bebek desteği veriyor. Yani zor bir süreç evet ama umutsuzluğa kapılacak bir durum yokkızlar herkese selamun aleykum. çok mmorelim bozuk beni en iyi siz anlarsınız
Ay hadi bakalım sağlıkla gelsinler :) Allah bize de nasip etsinCanım tek yumurta ikizi en son kontrolümde üçüncü yü göremedi. İkiz olucak inş.
Amin canım inş. Allah Side nasip etsin ikiz üçüz en güzelinden inşallahhhhAy hadi bakalım sağlıkla gelsinler :) Allah bize de nasip etsin
çok teşekkür ederim canım. Önce prolaktin hormonu yüksekti fsh hormonu da yüksekti en son 21 di. Yumurta rezervi az denmisti. Akışına bırakınca oluyomusHayırlı olsn çok sevindim sizin adınıza
Daha önceden olmama sebebi neymiş? Merak ettim.
A.ş canım umudunu kaybetme dua et bol bol.moralini yüksek tut inşallah tez zamanda Rabbim nasip ederkızlar herkese selamun aleykum. çok mmorelim bozuk beni en iyi siz anlarsınız
Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin canım. Durumundan bizi haberdar et arada takipteyim☺Canım tek yumurta ikizi en son kontrolümde üçüncü yü göremedi. İkiz olucak inş.
Saol canım benim:)haberdar etmeye çalışıyorum bu aralar mide bulantıları ve yorgunluk var herzaman yazamıyorum ama tinerde girmeye çalışıyorum. Bi sonraki kontrolüm haftaya bakalım inş herşey yolunda gider ikili tarama testi yapıcaz sesi Dr um. Babada dualarınızı eksik etmeyin inş. Sorun çıkmaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin canım. Durumundan bizi haberdar et arada takipteyim☺
Anladım canım hadi hayırlısı. Nisa’n a az kaldı inş güzel haberlerle gelirsin:)
Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin canım. Durumundan bizi haberdar et arada takipteyim☺
Amin canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Dualarim seninle her zaman. Kabini ferah tut Allahın izniyle birsey olmazSaol canım benim:)haberdar etmeye çalışıyorum bu aralar mide bulantıları ve yorgunluk var herzaman yazamıyorum ama tinerde girmeye çalışıyorum. Bi sonraki kontrolüm haftaya bakalım inş herşey yolunda gider ikili tarama testi yapıcaz sesi Dr um. Babada dualarınızı eksik etmeyin inş. Sorun çıkmaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.
Saol canım inş. BakalımAmin canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Dualarim seninle her zaman. Kabini ferah tut Allahın izniyle birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?