2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

30 yaşındayım cnm.
kilom var
yumurta tambelliği başlamış . polikistige giden bir kist var . kist var diye yumurta catlama ıgnesi de veremiyorlarmıs
Yaşın genç daha canım bu kadar umutsuz olma. Kistler tedavi edilebiliyor bence biraz rahat ol okadar umutsuz bi durumun yok. Öncelikle ama kilo vermeye çalış daha sonrası gelir emin ol.

30 yaşındayım cnm.
kilom var
yumurta tambelliği başlamış . polikistige giden bir kist var . kist var diye yumurta catlama ıgnesi de veremiyorlarmıs
Bulunduğunuz şehirde üniversite veya devlet hastanesi varsa bir gidin görüşün. Sgk nız vardır inşallah. Devlet belli bir kısmını ödüyor tüp bebekte, belki aşılama yaparlar. Veya kist vb. Sorunlarınızı tedavi ettirin, kendiliğinden olur belki o zaman. Şimdiden karamsarlığa kapılmayın lütfen. Şartları biraz araştırın ve doktorla detaylıca konuşun merak ettiklerinizi. Allah yardımcımız olsun

sağolun haftaya ptesi aldım bakalım

kızlar herkese selamun aleykum. çok mmorelim bozuk beni en iyi siz anlarsınız
Aleykümselam, yumurta tembelliği sorun demişsin sanırım. Tedavisi olmayan bir şey değil.. Kilo da varsa biraz mücadele etmek lazım. Kadın olmak böyle bir şey işte, hep mücadele :) Tedavi aşama aşama oluyor, biraz sabretmek lazım. Gerekli şartları sağlayınca devlet de tüp bebek desteği veriyor. Yani zor bir süreç evet ama umutsuzluğa kapılacak bir durum yok

Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin canım. Durumundan bizi haberdar et arada takipteyim☺
Saol canım benim:)haberdar etmeye çalışıyorum bu aralar mide bulantıları ve yorgunluk var herzaman yazamıyorum ama tinerde girmeye çalışıyorum. Bi sonraki kontrolüm haftaya bakalım inş herşey yolunda gider ikili tarama testi yapıcaz sesi Dr um. Babada dualarınızı eksik etmeyin inş. Sorun çıkmaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.

Arkadaşlar merhaba bizde temmuz ayında düşünüyoruz nisan ayında görüşmeye gidecegiz eşimde varikosel var dna hasar tedavisi oldu sayı arttı ana hız artmadı bu şekilde olupta ilk denemesi tutan arkadaş var mı

Amin canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Dualarim seninle her zaman. Kabini ferah tut Allahın izniyle birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…