- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 53
- 36
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.221
Slm canım ben çok duydum o çizik atma olayını ve genelde hep olumlu olduğunu öğrendim. Kendiliğinden hamile kalanlar bile vardı çizik atıldıktan sonra.
Rica ederim canım. Allah gönlüne göre versin inş.Canım teşekkür ederim umut oldun:))
Saolasın inş allah ne derse o olur gerçekten. Bakalım bizim kaderimize ne yazdı. Sizinde allah hardımcınız olsun inş bu sefer tutatr inanın kendim kadar istiyorum bebwk isteywn herkesin bebeği olsun. Benimde ya yarın ya cuma toplanacak yumurtam sizde bana dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşArkadaşım yaşandıkların çok zor biliyorum ama sakın umutsuz olma Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur.
Benim bir arkadaşım sadece bir yumurtayla hem de ilk denemesiyle ikiz bebek sahibi oldu. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.
Bende çok zor zamanlar gećirdim hala da geçirmekteyim ve 2. Tűp bebeği deneyeceğiz inşallah bu denemem için ilk başta bende hiç yumurta gőrűnmemişti ama sonrasında biri daha kűçűk olmak űzere 3 yumurta oluşmuş sizin yaşınız da çok genç hem Rabbim en kısa zamanda hepimize gűzellikler nasip etsin.
Yakında yumurtalarım toplanacak arkadaşlar benim için dua ederseniz çok sevinirim.
Hayırlısı olsun canım dualarımız seninleBirazdan toplama işlemine geçicem bu yazıyı gören lütfen dua etsin çok ihtiyacım var.
canım dualarımız sninle herzaman cıktın mı inş güzel deçmiştirBirazdan toplama işlemine geçicem bu yazıyı gören lütfen dua etsin çok ihtiyacım var.
Rabbim yardımcın olsunnn inşallah herşey yolunda giderTeşekkürler evet çıktım iyi dediler bir tane yumurta alımdı. İnş kaliteli çıkar döllemir ve kaliteşi embiriyo olur. Yarın arayıp gelişimi hakkında bilgi vericekler. İnş allahın izni ile olur. Dualarınız için de teşekkür ederim. Allah büyüktür inş güzel sonuçlanır .
Eceeeeeeeeee bende hamileyimmmm bu sabah yaptım test şoktayımmmRica ederim canım. Allah gönlüne göre versin inş.
Canımmmmm çokkk sevindim ya:) anlatsana kendiliğindenmi oldu tedavi ne aşamadaydı unuturum herşeyi. Ayyy çok mutlu oldum yaaaaEceeeeeeeeee bende hamileyimmmm bu sabah yaptım test şoktayımmm
Ben 13. Gün transfer olmuştum canım ama herkesin yumurtaların gelişimine bağlı birşey canım hayırlısı olur inş.Merhaba arkadaşlar 3 aydır tup bebek için tedavi oluyorum yumurta toplama işlemin den sonra biraz sorunlarım oldu kistler hormonlar derken bu ay transferin yapılmasına karar verildi, 4 tane blastosist oldu 2 tane transfer yapilcak bugün bat 2. Günü estrofem kullanmaya başladım 3. Gun günde 1 diğer 3 gün günde 2 tane adetin 7. Doktorum muayeneye çağırdı 10. Ve ya 15. Gun olur dedi sizler kaçıncı günü transfer oldunuz ?
Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin.Selamın aleyküm kızlar bende dondurulmuşlar la başladım yine tedavi ye yarın transferim var dua edin lütfen 6aylık karnımda kızım öldü şimdi tekrar deniyoruz çok sitresliyimİnşallah bu sefer olur
Çokk teşekkür ederim canımCanımmm hayırlı olsun
Hey maşallah canım. Bu topikte kimse kalmayana kadar devam kızlar10.gün testim kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?