2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Saolasın inş allah ne derse o olur gerçekten. Bakalım bizim kaderimize ne yazdı. Sizinde allah hardımcınız olsun inş bu sefer tutatr inanın kendim kadar istiyorum bebwk isteywn herkesin bebeği olsun. Benimde ya yarın ya cuma toplanacak yumurtam sizde bana dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnş

Yarın toplama işlemi var anestezi altında. 2 3 saat yatış olacakmış. Yanım da getirmem gereken şeyler var mı acaba. Pijama ped felan yada başka bişi. Ve lütfen dua edin.

Merhaba arkadaşlar 3 aydır tup bebek için tedavi oluyorum yumurta toplama işlemin den sonra biraz sorunlarım oldu kistler hormonlar derken bu ay transferin yapılmasına karar verildi, 4 tane blastosist oldu 2 tane transfer yapilcak bugün bat 2. Günü estrofem kullanmaya başladım 3. Gun günde 1 diğer 3 gün günde 2 tane adetin 7. Doktorum muayeneye çağırdı 10. Ve ya 15. Gun olur dedi sizler kaçıncı günü transfer oldunuz ?

Teşekkürler evet çıktım iyi dediler bir tane yumurta alımdı. İnş kaliteli çıkar döllemir ve kaliteşi embiriyo olur. Yarın arayıp gelişimi hakkında bilgi vericekler. İnş allahın izni ile olur. Dualarınız için de teşekkür ederim. Allah büyüktür inş güzel sonuçlanır .

Rabbim yardımcın olsunnn inşallah herşey yolunda gider

Ben 13. Gün transfer olmuştum canım ama herkesin yumurtaların gelişimine bağlı birşey canım hayırlısı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…