- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.241
Ay ne güzel hahırlı olsun. Allah bizede nasip etsin inş10.gün testim kızlarrr
Canımm fakülteden bana femarra diye bir ilaç verdiler kullandım 14. Gün gittim yumurtan büyümemiş dediler 21. Gün tekrar gel her ihtimale karşı gel bakalım hemde progestron testi yapalım dediler neyse ben 21. Gün yine gittim yok dedi yine büyümemiş test sonucumda 1 çıktı ve araştırdım neredeyse menepoz derecesinde neyse zaman geçti en son 28 ocakta adet görmüştüm bu sabahta artık regli söktürücüye başlıcaktım hadi dediim önce bi test yapayım imkansız dı ama iyiki yapmışım çok net 2 çizgi değerim olmuş 7500 ve kese oluşmuş yani imkansız diye birşey yokmuş çok şükür bin şükürCanımmmmm çokkk sevindim ya:) anlatsana kendiliğindenmi oldu tedavi ne aşamadaydı unuturum herşeyi. Ayyy çok mutlu oldum yaaaa
Canım benim çok sevindim ya gerçekten:) ohh ne güzel Şoray’la herkes hamile kalıyor:) kan testi yaptırdığım?Canımm fakülteden bana femarra diye bir ilaç verdiler kullandım 14. Gün gittim yumurtan büyümemiş dediler 21. Gün tekrar gel her ihtimale karşı gel bakalım hemde progestron testi yapalım dediler neyse ben 21. Gün yine gittim yok dedi yine büyümemiş test sonucumda 1 çıktı ve araştırdım neredeyse menepoz derecesinde neyse zaman geçti en son 28 ocakta adet görmüştüm bu sabahta artık regli söktürücüye başlıcaktım hadi dediim önce bi test yapayım imkansız dı ama iyiki yapmışım çok net 2 çizgi değerim olmuş 7500 ve kese oluşmuş yani imkansız diye birşey yokmuş çok şükür bin şükür
Rabbim kucagına almayı nasıp etsin hayırlı olsun10.gün testim kızlarrr
Aminn inşallahh darısı herkesin başınaRabbim kucagına almayı nasıp etsin hayırlı olsun
Bende 8. Gün yapmıştım silik çökmüştü canım seninki daha erken olmuş ama pozitif olma ihtimali var benceKızlar bende 6gün yaptım erken biliyorum ama silikte olsa çıktı blastosist di iki tane transfer edildi inşallah vardır
İnşallah bakalım hayırlısı kucağımıza almak nasıp olsun canımBende 8. Gün yapmıştım silik çökmüştü canım seninki daha erken olmuş ama pozitif olma ihtimali var bence
İnş. Canımİnşallah bakalım hayırlısı kucağımıza almak nasıp olsun canım
Canım Merhaba valla benim 3.gün embriyosu 8 hücreli çok iyi kalite ve 6 hücreli iyi kalite embriyo transferim olmuştu ama tahminimce seninkine çok iyi kalite benceArkadaşlar merhaba. Nisan ayı içinde transferim olacak. 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek. 40 hücreli BB kaliteymis. Bu iyi bisey mi bilgisi olan var mi
Hicbir bilgim yok bu hücre kalite vs konusunda. Sizinki tuttu mu peki? Inşallah tutmuştur ❤Canım Merhaba valla benim 3.gün embriyosu 8 hücreli çok iyi kalite ve 6 hücreli iyi kalite embriyo transferim olmuştu ama tahminimce seninkine çok iyi kalite bence
Evet canım benim ilk denememde 13 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim şuandaHicbir bilgim yok bu hücre kalite vs konusunda. Sizinki tuttu mu peki? Inşallah tutmuştur ❤
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet canım benim ilk denememde 13 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim şuanda
Sağol canım rabbim sana ve tüm isteyenleredir nasip etsin inş.Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ohhh misss kocaman olmuş bile miniklerin canım:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende hala çocuklar gibi şenim 2.denememde pozitif gördüm çok şükür salı günüde ilk kontrolüm var. İnşallah keseyi görücez belki kalp atışlarınıda duyarız :)Kızlarrr hiç sesiniz çıkmıyor bu arada nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz bakalım. Ben numaralar kendimle uğraştığından çok sık giremiyrm. En son kontrolümde bebişler iyiydi çok şükür ikili tarama testini yaptırdık sonuçlar bu hafta çıkacak inş. Dr cinsiyet tahmininde yaptı erkeğe benziyor sesi ama kesin değilmiş:) cuma tekrar gisicem bakalım neler olucak bu arada benim bebişler baya büyümüşler ultrasonda :)
Senisağol canım benim ya:)rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sende kalp atışını duyarsın inş. Ben7+2 de duymuştumOhhh misss kocaman olmuş bile miniklerin canım:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende hala çocuklar gibi şenim 2.denememde pozitif gördüm çok şükür salı günüde ilk kontrolüm var. İnşallah keseyi görücez belki kalp atışlarınıda duyarız :)
Maşallah bebişlerine, hep böyle akıllı uslu sağlıklı büyüsünler inşallah :) Ben beklemedeyim, geçmeyecek gibi gelmişti o 2 adet bekleme süreci ama 1.adetim geçmişti 21.gün Lucrin depot iğne vuruldum, şimdi 2.adeti bekliyorum ki artık estrofeme başlayayım transfer olsun.. Hoş, bu sefer adet olmayı istiyorum ama sözde 2 gün sonra olucam hiç belirti yok :)Kızlarrr hiç sesiniz çıkmıyor bu arada nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz bakalım. Ben numaralar kendimle uğraştığından çok sık giremiyrm. En son kontrolümde bebişler iyiydi çok şükür ikili tarama testini yaptırdık sonuçlar bu hafta çıkacak inş. Dr cinsiyet tahmininde yaptı erkeğe benziyor sesi ama kesin değilmiş:) cuma tekrar gisicem bakalım neler olucak bu arada benim bebişler baya büyümüşler ultrasonda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?