2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Bakarsın
olmazsın bi sürpriz ger canım:)hadi bakalım sendendir güzel haberler bekliyoruz. Ben Dorsay buldukça girmeye çalışıyorum. Sizlerde merak ediyorum bazen bakıyım kimsecikler YÖK. Tedaviye başlayınca haberdar et canım dualarım seninle:)

Kızlar selam hamileliğinizde türk kahvesi içiyormusunuz ?
Slm canım valla arada ben bir fincan içiyorum onun bi zararı olmadığını söylüyorlar. Ben Türk kahvesini çok severim önceden gergin içerdim ama şimdi arda öyle. Yani bi ara okumuştum günde 200mg kahvenin içilebileceğini söylüyorlardı.

Canım bende önceden hergün 1 bardak mutlaka içerdim çok seviyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 2 kere falan anca içmişimdir. sürekli aklıma geliyor :)

Canım bende önceden hergün 1 bardak mutlaka içerdim çok seviyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 2 kere falan anca içmişimdir. sürekli aklıma geliyor :)
Kendini çok sıkma ama çok canın isterseler iç bence tabi gergin çok fazla deil:) ben şuna inanıyorum herşeyi dengeli yapacaksın. Çokta pimpirikli olmak iyi deil. Sakınan göze çöp batarmış. Tatbikinde dikkat edicez ama abartmadan:)

Bazen benim de aklıma geliyor, transfer olmadan sürpriz olurmuş falan diye de sonra mantıklı yanım iki senedir olmuyor şimdi mi olacak diyor :) Bu topik biraz cansız kaldı evet, ben de bakıyorum kimsecikler yok. İnşallah ben de, diğer bekleyen arkadaşlar da güzel haberler alırız bu güzel mübarek günün yüzü suyu hürmetine..

Amin canım inş. Ama hiç belli olmaz böyle şeyler:) hakkında hayırlısı olsun inş. canım

Malesef sabahı arayıpndöllenme olmadığı bilgisi verildi. Fakat ben dr den hiç bir şekilde memnun kalmadım. Olmadı diğe değil. Sıkıntılı bi hastayım onuda biliyorum. Ama bir dr ancak bu kadar moral bozabilir her humurta takibinde çok zor dedi bi gün gittim bu yumurta değil kist dedi ikinci gün yok bu yumurtaymış 3 gün bu yumurta sağdamı soldamı belli değil dedi. En sonunda da sizde neyin ne olduğu belli değil dedi. Ama amerikayada gitseniz durum deişmiycek bizim yapacağımızı yapacaklar dedi. Ve yapamadı. Bilgi vermiyorlar normal döllenme mi beklendi mimroenjeksiyon mu yapıldı ilaçlar ile birlikte 13 15 bin verdik ve sıfır moral ilgi beş dk sürmüodu konuşmak yalap şap soru sormaya fırsat bırakmıyordu sizin olması zor ben ağlayınca ancak o zaman ama imkansız değil die motive ediyordu. İlk ay tedavide doğum kontrol hapı verdi ve yumurta sayımında aaa ilaç baskıladı heralde yumurtaları dedi bilmiyor yani ne için verdiğini. sonra bir tane yumurta gördü sordum yumurta ilaçlarla birlikte çoğalacakmı dedim.hayır yumurtalar çoğalmaz biz sadece gördüğümüzü büyütürüz dedi. Sonra tedavinin sonunda 1 küçük iki normal yumurta oldu ama sadece bir tanesini aldılar diğerinin yeri zormuş. Hani başka yumurta çıkmayacamtı küçükte olsa çıktı. Medicana selman laçin gerçekten benim gibi çikolata kisti olan hastalar konusunda sıfır bilgiye sahip. Şimdi başka dr araştırıyoruz ve şuan için erbil yağmur die bi dr bulduk. Ve dr öyle güzel açımlamışki çikolata kisti eğer yumurta büyümesine etki ediyosa aspire esip içini boşaltıp küçültüyormuş ama selman laçin çikokata kistine hiç bir tedavi uygulayamayız demişti bana o hep sende durcak dedi. Aksine yumurta büyütücü ilaçlarla birlikte 5 ml olan çikolata kistim 10.5 ml olmuştu. Çok pişmanım selman laçine gittiğim için. Çok bilgisiz ezbere iş yapan drlerden biri. Şimdiki umudum erbil yağmur ama şu iki ay dr araştırması yapacağız. Zaten 2 ay eşim yanımda yok. Şuanki dr listemizde bülent tıraş ve erbil yağmur var eşim gelince listemizdeki bütün drlere gidip bize kim umut veriyorsa onla tedaviye başlayacağız. Ama araştırdığım kadarıyla erbil yağmur kendini çikolata kisti ve azalmış yumurta üzerinde ciddi anlamda geliştirmiş benim ihtiyacım olanda öyle bi dr. Hakımda hahırlısı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun canım. İstanbuldasın sanırım seçeneğin çok, hepsine git ön görüşmeye aklına yatan doktoru bulursun mutlaka. İnşallah bir dahaki denemen gönlüne göre sonuçlanır.

Aminn inşallah kızımı kaybettim inşallah bunu kucağımıza alırız yada ıkısını bilmiyorum ıkı embriyo koyuldu :) senin ikizmiydi değerlerin kaçtı acaba
Evet canım benim ikiz. Tek yumurta ikizi aslında çift embriyo transferi yapılmıştı ama biri tutmadı diğeri bölünmüş ve tek yumurta ikizi oldu. İlk 10. Gün değerim 76 falandı sanırım. Senin kaç betahcg değerin

Benim 5gün embriyo su 11gün 850 çıktı ikiz olma ihtimali varmı bilmiyorum blast olduğu için yüksek çıkmış da olabilir diye düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…