- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.281
Çok teşekkürler amin inşallah cümlemizin rabbim isteyen herkesede nasıp eylesinTebrik ederim arkadaşım. Amin inşallah sağlıklı bebekleri olur hepimizin
Olabilir bence canım kontrole gidince belli olur bakalım hayırlısı olur inş.Benim 5gün embriyo su 11gün 850 çıktı ikiz olma ihtimali varmı bilmiyorum blast olduğu için yüksek çıkmış da olabilir diye düşünüyorum canım
Aynen inşallah hayırlısıOlabilir bence canım kontrole gidince belli olur bakalım hayırlısı olur inş.
İki hafta sonrası olması gerekiyor canım kardeşim gn oldu seninMerhabalar benim tüp bebek denemem de bir tane 18 m yumurtam ve 2 tane 14 m yumurtam oluştu ve toplama işleminde sadece bir tanesi alındı ve oda döllenme olmadı.internette okumuştum çatlatma iğnesinden bir buçuk gün sonra ilk ilişki ve sonrasında birer gün arayla iki kez daha cinsel ilişki öneeiliyormuş.benim yumurta bir buçuk gün sonra toplandı ve bir gün sonra döllenmwdiğini öğrendik ve belki toplayamadıkları yumurtalar daha duruyordur diğe ilişkiye girdik belki tutar diğe yüzde 1 bile ihtimal olsa denemek istedik. Ve daha adet olmadım yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet olunuyor acaba.
İki hafta oldu benimde. Normalde ağrılı bir şekilde bir kaç fün öncesinde hissettiridi fwleceğini ama şuan hiç adet olcakmışım gibi değil.bi beş gün önce adet oluyorum sandım bir kaç defa kısa kramplar girdi kasıklarıma ama olmadım hala. Şu hormon ilaçları dengeyi şaşırtmış olabilirmi acabaİki hafta sonrası olması gerekiyor canım kardeşim gn oldu senin
Canım test yapsana bende merak ettim neden olmasın kiMerhabalar benim tüp bebek denemem de bir tane 18 m yumurtam ve 2 tane 14 m yumurtam oluştu ve toplama işleminde sadece bir tanesi alındı ve oda döllenme olmadı.internette okumuştum çatlatma iğnesinden bir buçuk gün sonra ilk ilişki ve sonrasında birer gün arayla iki kez daha cinsel ilişki öneeiliyormuş.benim yumurta bir buçuk gün sonra toplandı ve bir gün sonra döllenmwdiğini öğrendik ve belki toplayamadıkları yumurtalar daha duruyordur diğe ilişkiye girdik belki tutar diğe yüzde 1 bile ihtimal olsa denemek istedik. Ve daha adet olmadım yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet olunuyor acaba.
Yani çok umutlu değilim ama yinede pskolojik olarak umutlanıyor insan cesaret edemiyorum test yapmaya biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Belki ilaçlar hormonları değiştirmiş olabilir die.Canım test yapsana bende merak ettim neden olmasın ki
Çok şükür canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallahİyi akşamlar kızlar hamileyım çok şükür Allah’ım bu yolda olan herkezin emegini kucağını boş bırakmaksın inşallah kucağımıza da alırız
Amin Allah razı olsun tez vakıtte size de nasıp olsun inşallahÇok şükür canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
İnşallah amin canım sağolAmin Allah razı olsun tez vakıtte size de nasıp olsun inşallah
Normal miş çoğul olma ihtimali varmış hemşire öyle söyledi ıkız gibi duruyor dedi 3haftaya randevu verdiler canım bakalım hayırlısıİnşallah amin canım sağoldeğerin neden o kadar yüksek çıkmış öğrenebildin mi canım ?
AA şimdi gördüm hadi hayırlı uğurlu olsun Çifter Çifter bebek olsun değerler çok iyiKızlar benim eşim varikosel oldu öncesinde hiç spermi yoktu ameliyattan üç ay sonra test yaptı 6 milyona ulaştı çok şükür bugün de iğnelere Başlıcaz adetin ikinci günündeyim ciddi ciddi başlıyorum hep bugünü bekliyordum
Sağol canım benim çok heyecanlıyım inşallah herşey çok güzel olacakAA şimdi gördüm hadi hayırlı uğurlu olsun Çifter Çifter bebek olsun değerler çok iyi
Aynen inşallah güzel düşünelim güzel olsun bol bol dua edelim inşallahSağol canım benim çok heyecanlıyım inşallah herşey çok güzel olacak
İki katından fazla artıysa bence çoğul gebelik ihtimali fazladır bence canımKızlar 11 gün Gün kan 835 bugün yanı ıkı gün sonra kan 3369 çıktı çoğul gebelık mı sizce ıkı katından fazla artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?