- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.301
Canım bir kaç gün daha bekle bence ilaçlar değiştiriyor tarihleri biraz. Ama olabilir yani bakalım inş. Hamilesindir belli olmaz bu işler canım. Hakkında hayırlısı olur inş.İki hafta oldu benimde. Normalde ağrılı bir şekilde bir kaç fün öncesinde hissettiridi fwleceğini ama şuan hiç adet olcakmışım gibi değil.bi beş gün önce adet oluyorum sandım bir kaç defa kısa kramplar girdi kasıklarıma ama olmadım hala. Şu hormon ilaçları dengeyi şaşırtmış olabilirmi acaba
Evet 4kat artmış hemşire ıkız gibi duruyo dedı ama şaştım bende bi an için neyse inşallah ıkız olur daha iyiİki katından fazla artıysa bence çoğul gebelik ihtimali fazladır bence canım
Amin inşallah canım sana bişey sorcam ne kadarlık hamilesin adet agrısı gibi agrın oldumu senindeMeraba kizlar uzun zaman oldu bende girememistim cok sukur bende hamileyim ilk tup bebek demememde tuttu cok sukur arada girip bakiyirdum ama bayadir girmemistim butun hamilelere gozumuz aydin insallah rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ve bütün isteyenlere kalpten yurekten dua ediyorum ki en kisa zamanda onlarada nasip etsin insallah
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,benimde ilk tüp denemem olucak bugün iğnenin 2.inci günü,sen hangi iğneleri kullandın? Birde toplam kaç gün sürdü komple tedavi?Meraba kizlar uzun zaman oldu bende girememistim cok sukur bende hamileyim ilk tup bebek demememde tuttu cok sukur arada girip bakiyirdum ama bayadir girmemistim butun hamilelere gozumuz aydin insallah rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ve bütün isteyenlere kalpten yurekten dua ediyorum ki en kisa zamanda onlarada nasip etsin insallah
Hayırlısı canım vardır herşeyde bir hayırMerhaba arkadaşlar, opudan sonra progesteron yüksek diye 2 adet döneminden sonra transfer olacaktı. 2. Adet dönemindeyim dün doktora gittim, Nur topu gibi bir kistim olduğu için bu ay da transfer kaldı. Doğum kontrol hapı kullanacakmışım.. Her şeyin hayırlısı da beklemek çok zor yahu
Olabilir canım ilk zamanlar ama sonra geçiyor merak etmeBu dönemde adet agrısı gibi agrı normal mi kızlar biraz agrım var
Benimde üç katından fazla artış olmuştu canım ikiz olabilir benceEvet 4kat artmış hemşire ıkız gibi duruyo dedı ama şaştım bende bi an için neyse inşallah ıkız olur daha iyi
Saol canım benim amiiin:)Meraba kizlar uzun zaman oldu bende girememistim cok sukur bende hamileyim ilk tup bebek demememde tuttu cok sukur arada girip bakiyirdum ama bayadir girmemistim butun hamilelere gozumuz aydin insallah rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ve bütün isteyenlere kalpten yurekten dua ediyorum ki en kisa zamanda onlarada nasip etsin insallah
Hayırlı olur inşlh canım, bende başlıycam inşlh tedaviye adetinin kaçıncı günü gittin doktora neler istediler tahlil film vbKızlar bugün iğneye başladık az önce eşim ilk iğneyi vurdu
Valla canım ben 7+2 de kalp atışını duymuştumKızlar pozitif gördükten ne zaman sonra kalp atışlarını duymaya gittiniz
Yani transfer den kaç gün sonra canımValla canım ben 7+2 de kalp atışını duymuştum
Valla şöyle söyleyim canım transfer sonrası ikinci kontroldü tam kaç gn sonra hatırlayamıyorum şuanYani transfer den kaç gün sonra canım
Benim Dr biraz değişik yol izlıyor test günü pozitif ten sonra 3haftya randevu verıyo hem kese hem kalp atışını dinlemeye benim de hep kafam karışıyor şimdi kaç haftalığım diyeValla şöyle söyleyim canım transfer sonrası ikinci kontroldü tam kaç gn sonra hatırlayamıyorum şuan
Netten hesaplasana canım kaç haftalık olduğunuBenim Dr biraz değişik yol izlıyor test günü pozitif ten sonra 3haftya randevu verıyo hem kese hem kalp atışını dinlemeye benim de hep kafam karışıyor şimdi kaç haftalığım diye
Adet tarıhımı hatırlamıyorum :)) sen önce keseyi görmeye sonra kalp atışını duymaya ayrı gittin diniNetten hesaplasana canım kaç haftalık olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?