2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canım bir kaç gün daha bekle bence ilaçlar değiştiriyor tarihleri biraz. Ama olabilir yani bakalım inş. Hamilesindir belli olmaz bu işler canım. Hakkında hayırlısı olur inş.

Meraba kizlar uzun zaman oldu bende girememistim cok sukur bende hamileyim ilk tup bebek demememde tuttu cok sukur arada girip bakiyirdum ama bayadir girmemistim butun hamilelere gozumuz aydin insallah rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ve bütün isteyenlere kalpten yurekten dua ediyorum ki en kisa zamanda onlarada nasip etsin insallah

Amin inşallah canım sana bişey sorcam ne kadarlık hamilesin adet agrısı gibi agrın oldumu seninde

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,benimde ilk tüp denemem olucak bugün iğnenin 2.inci günü,sen hangi iğneleri kullandın? Birde toplam kaç gün sürdü komple tedavi?

Merhaba arkadaşlar, opudan sonra progesteron yüksek diye 2 adet döneminden sonra transfer olacaktı. 2. Adet dönemindeyim dün doktora gittim, Nur topu gibi bir kistim olduğu için bu ay da transfer kaldı. Doğum kontrol hapı kullanacakmışım.. Her şeyin hayırlısı da beklemek çok zor yahu

Hayırlısı canım vardır herşeyde bir hayır

Saol canım benim amiiin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…